Filter
MSc
Finlanda Tip de studiu: Tot Ritm: Tot

Vezi tot Masterate în Științe în Dietetică în Finlanda 2020

O diplomă de Masterat în Științe este oferită studenților care au terminat cursuri riguroase și o instruire la colegiu sau universitate. Obținerea unei diplome de MSc îi poate ajuta pe studenți să își îmbunătățească șansele de angajare și demonstrează un nivel de experiență pe placul angajatorilor.

Oamenii de știință de nivel superior din Finlanda accesa cu ușurință cursuri de învățământ superior de la practic orientate Politehnica sau universități. Cultura finlandeză este ușor de învățat, deoarece guvernul a stabilit un minister care este responsabil de consolidarea politicilor culturale, tineret, sport și cooperarea internațională.

Solicită Informații despre Masterate în Științe în Dietetică în Finlanda 2020

Citeste mai mult Citește mai puţin

1 Rezultate din Dietetică, Finlanda

Studii
Locație
Finlanda
Tip de studiu
Ritm
University of Helsinki

Programul de masterat în nutriția umană și în comportamentul alimentar se concentrează asupra alimentației umane și a comportamentului aferent din perspectiva nutriției s ... [+]

Despre ce este HNFB?

De ce mâncăm așa cum facem noi? Ce se întâmplă cu alimentele din corpul nostru? Cum nutriția ne menține sănătatea? Cum studiem modul în care oamenii folosesc alimentele? Cum influențează cultura alegerile noastre alimentare? Cum se discută despre alimente în mass-media? Cum putem schimba comportamentul alimentar?

Programul de masterat în nutriția umană și în comportamentul alimentar se concentrează asupra alimentației umane și a comportamentului aferent din perspectiva nutriției sănătății publice, a fiziologiei nutriționale și a științelor sociale. Programul inovator, inspirat de gândire, este construit în jurul nutriției umane, a comportamentului alimentar și a consumului de alimente.... [-]

Finlanda Helsinki
Contactează şcoala
Engleză,Finlandeză,Suedez
La zi
2 ani
Campus
Citiți mai multe în limba engleză