44 MSc Programe în Biologie 2024

MSc Programe în Biologie 2024Filter
    • Turku, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Programul de masterat în neuroștiință umană educă experții viitori să înțeleagă și să măsoare funcția și performanța creierului uman.

    • Budapest, Ungaria

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Acest program implică diferite domenii științifice de științe naturale, științe tehnologice și umaniste. Cercetarea se concentrează pe fenomenul cunoașterii - percepția, atenția, memoria, raționamentul, gândirea și comportamentul - dintr-o perspectivă interdisciplinară: Antropologia, Inteligența Artificială, Biologia, Lingvistica, Neuroștiința, Filosofia și Psihologia au contribuit la dezvoltarea sa disciplinele de bază.

    • Helsinki, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Finlandeză, Suedez

    În programul de Master în Neuroștiință de la University of Helsinki , aveți ocazia să dobândiți cunoștințe și abilități într-un mediu internațional vibrant științific. Sunteți învățați de oameni de știință care vă vor oferi un spectru larg de oportunități atât pentru pregătire practică, cât și pentru a vă integra în comunitatea stimulantă a neuroștiinței. Când vei absolvi, vei stăpâni elementele esențiale ale neuroștiinței și vei avea cunoștințe și abilități mai profunde în subcampurile alese de tine.

    • Nicosia, Cipru

    La zi, Part time

    12 Luni

    În campus

    Engleză

    Programul promovează excelența și educă studenții cu privire la aspectele semnificative in Neuroscience. Planurile de învățământ provocator include cursuri obligatorii predate care acoperă principalele aspecte ale Neuroscience si o serie de cursuri opționale care să permită studenților să-și lărgească cunoștințele despre alte domenii relevante. MSC-ul de cercetare sau de Biblioteca Proiecte pe diverse aspecte ale Neuroscience sunt efectuate in departamentele de stat-of-the-art și clinici din Institutul Cipru de Neurologie si Genetica (țare).

    • Aarhus, Danemarca

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Haifa, Israel

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Facultatea de Biologie oferă programe de studii postuniversitare pentru diplome de Master și Doctor în Filosofie. Aceste programe sunt destinate studenților care au deja o diplomă de licență sau master în Științe ale Vieții, sau o diplomă de licență sau master în alt domeniu științific sau Inginerie, deși în acest din urmă caz pot fi necesare unele cursuri suplimentare.

    • Nijmegen, Ţările de Jos

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    În programul de masterat al Radboud University , veți explora mecanismele biologice de sănătate și de boală.

    • Antwerp, Belgia
    • Online

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    Masterul în științe biomedicale: neuroștiințe de la University of Antwerp acoperă domeniul de cercetare de la neurogenomică până la comportament și imagistica cerebrală in vivo la animale și la oameni.

    • London, Regatul Unit

    La zi, Part time

    1 an

    În campus

    Engleză

    Acest program de vârf oferă o oportunitate interesantă de a studia neuroștiința modernă, cu accent pe implicațiile clinice. Veți câștiga o bază puternică în înțelegerea mecanismelor și tratamentelor bolilor neurologice și neuropsihiatrice.

    • Porto, Portugalia

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză, Portugheză

    Această diplomă de master oferă formare multidisciplinară în microbiologie, abordând diferite domenii de aplicare, în mediul plin de viață și stimulator al Escola Superior de Biotecnologie (ESB). Masterul în Microbiologie Aplicată este recomandat studenților care au absolvit ciclul 1 de formare în științe biologice sau domenii conexe, interesați să dobândească cunoștințe avansate și formare în microbiologie și în multiplele sale domenii de aplicare. Acest grad de doi ani și 120 ECTS oferă o pregătire largă și specializată în Microbiologie, cu dezvoltarea de abilități practice, rezolvarea problemelor și raționament critic, esențiale pentru o performanță profesională calificată în contexte de cercetare sau industrie.

    • Fargo, Statele Unite ale Americii

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Departamentul de Științe Microbiologice oferă studii postuniversitare care conduc la un MS și un doctorat. Facultățile din departament au expertiză în microbiologie medicală, ecologie, genomică, virologie, imunologie, parazitologie, fiziologie microbiană și siguranță alimentară. MS în Microbiologie pune accentul pe metodologia de cercetare și pe tehnicile de laborator.

    • Birmingham, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Biologia genomului este știința biologică a secolului 21 și are potențialul de a transforma medicina. Este puternic informativ despre modul în care ADN-ul și genomurile sunt organizate și controlate. O înțelegere a principiilor sale de bază și a modului în care răspunde la stres și intervenții este o cerință pentru viitorii lideri de cercetare.

    • Oulu, Finlanda

    La zi

    2 ani

    În campus

    Engleză

    • Lincoln, Regatul Unit

    La zi

    1 an

    În campus

    Engleză

    Microbiologia MSc își propune să ofere studenților cunoștințele și abilitățile avansate necesare pentru a începe cercetări suplimentare sau ocuparea forței de muncă în industriile care se străduiesc să rezolve provocări majore globale, cum ar fi rezistența la antibiotice, apa potabilă curată și securitatea alimentară.

    • London, Regatul Unit

    La zi, Part time

    În campus