HEALTHCARESTUDIES.RO

Compară Masterate în Științe în Sănătate Part time în America de Nord 2019

Un Masterat în Științe este un studiu postuniversitar urmate de studenții care deja dețin o diplomă de licență într-un domeniu asemănător. Un MSc durează în jur de doi ani de studiu cu normă întreagă.

Statele Unite ale Americii numit în mod obișnuit în Statele Unite, este o republică federală formată din cincizeci de state și un district federal. Cele 48 de state învecinate și districtul federal din Washington, DC sunt în primul America de Nord, intre Canada si Mexic. Starea de Alaska este în nord-vestul Americii de Nord, la vest de Canada și de la est de Rusia peste strâmtoarea Bering, iar starea de Hawaii este un arhipelag din Pacificul de mijlocul de Nord. Această țară are, de asemenea, cinci teritorii populate și nepopulate nouă în Pacific și Caraibe.

Solicită Informații despre Programe de MSc în Sănătate Cu jumătate de normă în America de Nord 2019

rezultate găsite Filter

Master în Științe Exerciții Aplicate - Nutriție sportivă

Concordia University Chicago - Exercise Science Graduate Degree Online Programs
Online La zi Part time 8 săptămâni August 2019 Statele Unite ale Americii River Forest + 1 mai mult

Această componentă pregătește persoanele fizice pentru examenul de certificare a nutriției sportive (CISSN) de la Societatea Internațională de Nutriție Sportivă. Biroul de Statistica a Muncii estimeaza ca perspectivele postului pentru dieteticieni si nutritionisti vor fi roz, crescand cu 20%. În plus, cei care iau examenul pot deschide ușile în pregătirea personală și industria alimentară, băutură și supliment.

Sănătate publică Master

University of South Wales Online Programmes through UNICAF
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cipru Cyprus Online + 25 mai mult

MSc Sanatate Publica creeaza profesionisti care pot conduce si implementa schimbari in domeniul sanatatii publice pe scena mondiala. Acest curs Masters sprijină dezvoltarea practicanților în domeniul sănătății publice, permițându-le acestora să negocieze, să planifice, să pună în aplicare și să evalueze inițiativele de politică și practică.

Master of Science în Nursing

Saint Xavier University Online
Online Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Chicago

MSN online de la Universitatea Saint Xavier vă susține transformarea într-un lider de asistență medicală de încredere cu un program de înaltă calitate și recunoscut, accesibil, accesibil și imediat aplicabil.

Maestru de sănătate publică și sănătate comportamentală

University of San Francisco - School of Nursing and Health Professions
Campus La zi Part time 2 - 3 ani Contactează şcoala Statele Unite ale Americii San Francisco + 1 mai mult

Gradul dublu MPH-MSBH a fost conceput pentru a pregăti practicienii care se angajează să elimine disparitățile în materie de sănătate, să lucreze cu populațiile vulnerabile și să creeze medii sociale și fizice care să promoveze sănătate bună pentru toți. Acest program este ideal pentru studenții care doresc o bază largă de cunoștințe aprofundate în domeniul sănătății publice, cu accent pe abilitățile de sănătate comportamentale. Cursurile sunt orientate spre practică și abilitățile aplicate sunt subliniate. Studenții cu diplomă dublă absolvesc cunoștințele necesare pentru a proiecta, implementa și conduce dovezi bazate pe asistență medicală și programe comunitare.

MSN cu o concentrare în Leadership Executive Nurse

Nova Southeastern University Online
Online Part time Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii Fort Lauderdale

Gradul non-clinic MSN sprijină asistenții BSN, precum și alți profesioniști din domeniul sănătății care fac o schimbare de carieră. Dacă nu aveți BSN, dar aveți o diplomă într-un domeniu conex, trebuie doar să completați un curs de punte pentru a intra în program. Executive Leadership Nurse: Această specializare vă extinde setul de instrumente astfel încât să puteți schimba operațiunile de asistență medicală în beneficiul organizației, rămânând în același timp concentrate asupra pacientului.

Master în bioscience și politica de sănătate

Rice University | Wiess School of Natural Sciences
Campus La zi Part time 2 ani August 2020 Statele Unite ale Americii Houston + 1 mai mult

Acest grad este destinat să instruiască studenții în bioscience și politica de sănătate cu intenția de a crea noi opțiuni pentru studenții de știință interesați de lucru în managementul sănătății, pentru guvern, sau în pozițiile de relații guvernamentale la organizații non-profit, industrie și instituții academice . Ca program interdisciplinar își propune să echipeze studenții cu abilități avansate în bioscience; Să predea aptitudinile cantitative și analiza datelor; Să doteze elevilor cu abilități de comunicare și de cercetare pentru a desfășura studii independente care să le permită să înțeleagă și să formuleze recomandări de politică publică; Și pentru a instrui elevii cum să integreze cunoștințele lor științifice în crearea unor politici și practici mai bune.

MS în Epidemiologie

University of Louisville
Campus La zi Part time 2 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Louisville + 1 mai mult

Master of Science in Epidemiology oferă educație intensivă și instruire în conceptele și metodele de epidemiologie și biostatistică pentru cei interesați de cariere în cercetarea determinanților sănătății și bolilor din populații.

Master of Science in Health Informatics

New England College
Campus La zi Part time Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Henniker USA Online + 1 mai mult

Master of Science în informatică în domeniul sănătății este un program de 36 de credite, bazat pe domeniile și standardele de cunoaștere stabilite de Comisia pentru Acreditare pentru Educație și Informatică în Sănătate (CAHIIM).

MSHS în domeniul sănătății

George Washington University - School of Medicine and Health Sciences Online
Online Part time 2 ani August 2020 Statele Unite ale Americii Washington

Universitatea George Washington (GW) Scoala de Medicina si Stiinte ale sanatatii ofera doua programe on-line de absolvire in domeniul sanatatii de ingrijire de calitate: un master, si un certificat de absolvent. Ambele programe on-line pregătesc studenții să conducă proiectarea, dezvoltarea, implementarea și evaluarea calității îngrijirii sănătății și a inițiativelor privind siguranța pacienților.

Master of Science în Ingineria Biomedicală

The George Washington University - School of Engineering & Applied Science
Campus La zi Part time 2 - 3 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Washington + 1 mai mult

Programul MBM este un program destinat să pregătească studenții să aplice principiile ingineriei legate de problemele din medicină și biologie, să înțeleagă și să modeleze sistemele vii și să asambleze sistemele și dispozitivele medicale.

MSc în Inginerie biomedicala

Tufts University - School of Engineering
Campus La zi Part time 1 - 2 ani August 2020 Statele Unite ale Americii Medford + 1 mai mult

Departamentul de Inginerie Biomedicală oferă programe care conduc la diplome de Master of Science (MS) și Doctor of Philosophy (Ph.D.), precum și un program de certificare pentru cei care doresc dezvoltarea profesională sau ca un gateway către programul MS.

Master of Science în Nursing-Family Nurse Practitioner Specializare

Northern Illinois University Online
Online La zi Part time 30 - 72 luni Ianuarie 2020 Statele Unite ale Americii DeKalb + 1 mai mult

Cu MS dvs. online în Nursing de la Universitatea Northern Illinois, veți obține competențe avansate de îngrijire clinică pentru a profita de zonele majore de creștere în domeniul de asistență medicală. Cu MS în specializarea Nursing Family Nurse Practitioner (FNP), veți obține o mai mare independență în practica dumneavoastră și veți obține abilitățile de a sta pentru Centrul Credentialing al Asistentelor Americane (ANCC) sau Asociația Americană a Asistenților Medicali (AANP) Family Nurse Examen de certificare pentru practicieni.

Sănătate publică, MSPH

Syracuse University - David B. Falk College of Sport and Human Dynamics
Campus La zi Part time 4 - 7 ani Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii Syracuse + 1 mai mult

Master of Science în Sănătate Publică este un program de 42 de ore de credit de absolvent concepute pentru a oferi studenților cu cunoștințe de bază și abilități de cercetare necesare pentru avansarea de sănătate bazate pe dovezi publice.

MSC în managementul sănătății

Unicaf University (ZM)
Campus Online La zi Part time Septembrie 2019 Cipru Larnaca Statele Unite ale Americii New York Grecia Athens România Bucharest Regatul Unit London Egipt Cairo Ghana Accra Malawi Lilongwe Mauriţius Port Louis Kenya Nairobi Nigeria Lagos Somalia Mogadishu Zambia Lusaka Iordania Irbid Cyprus Online + 28 mai mult

Master of Science în Nursing: Adult Gerontology Nurse Practitioner - îngrijire acută

Seton Hall University Online
Online Part time 36 - 48 luni Septembrie 2019 Statele Unite ale Americii South Orange

Prin programe online, cum ar fi Master of Science în Nursing, Adult-Gerontology Nurse Practitioner, vă oferim un mediu intelectual provocator, experiențe din lumea reală și o cultură a optimismului care propulsează mințile minunate.