MSc pentru promovarea sănătății publice și promovarea sănătății online

Generalități

Programul de descriere

MSc pentru promovarea sănătății publice și promovarea sănătății online

Brunel University London din Brunel University London „s sănătate publică și de promovare a sănătății Master on - line a fost conceput pentru a ajuta profesioniștii ambițioși dobândi abilități avansate și competențe în domeniul sănătății publice și de promovare a sănătății. Programul vă va ajuta, de asemenea, să dobândiți o abordare multidisciplinară pentru înțelegerea și rezolvarea provocărilor contemporane de sănătate publică și promovarea sănătății, oferindu-vă cunoștințe avansate despre domeniile conexe, inclusiv promovarea sănătății, politica globală de sănătate publică, politică, sociologie, psihologie și abilități de cercetare. Acest program complet online are o abordare activă de învățare și de cercetare și vă oferă posibilitatea de a studia cu Brunel din orice parte a lumii.

ONLINE BRUNEL ÎN CADRUL PANDEMICULUI COVID-19

Dorim să vă asigurăm aici la Brunel că, în cadrul pandemiei COVID-19, în calitate de furnizor dedicat de învățare online, vă vom oferi în continuare resursele și sprijinul de care aveți nevoie pentru a vă studia cu succes programul online. Toate datele de început pentru 2020 merg înainte, așa cum este programat.

Despre Brunel University London

„Perspectiva internațională” a lui Brunel este recunoscută drept una dintre cele mai bune din lume, situată pe locul 34 în clasamentul mondial al Universității Superioare 2020 Times 2020. Mulți dintre absolvenții noștri au devenit lideri în lumea universităților de sănătate publică și a practicilor profesionale, în domenii, inclusiv managementul asistenței medicale, controlul bolilor infecțioase și economia sănătății publice. Studiind cu Brunel, veți învăța alături de universitari pasionați care au stabilit experți în domeniile lor. Acestea sunt dedicate să vă ajute să dezvolți abilitățile academice și personale necesare pentru a deveni un succes în lumea reală.

132657_Bruneluniversityprofile.jpg

Studiați online

Studierea online vă oferă posibilitatea de a câștiga un master recunoscut internațional în Marea Britanie, fără a părăsi casa. Nu sunteți obligat să participați la cursurile din campus, ceea ce înseamnă că le puteți urmări pe platforma online în anumite momente care funcționează pentru dvs. Pe parcursul studiilor, veți avea acces la:

 • Implicarea materialelor de studiu: resursele dvs. vor include conferințe video, studii de caz, forumuri de curs și podcast-uri.
 • Asistență și îndrumare: Tutorele dumneavoastră dedicat al programului vă va ghida dezvoltarea academică din prima zi.
 • Campusul tău virtual: Studiază din orice locație și creează conexiuni cu profesioniști similari din întreaga lume.
 • Biblioteca deschisă: studenții online vor avea acces complet la biblioteca digitală expansivă a Brunel pentru cărți, articole și resurse electronice.

Studiind gradul online, vă veți alătura unei rețele de studenți și profesioniști din întreaga lume, învățând și conectându-vă pentru a-și îmbogăți viața și făcând următorii pași pozitivi către cariera răsplătitoare.

Studenții vor avea acces și la Centrul de Dezvoltare Profesională (PDC) al lui Brunel. Centrul de Dezvoltare Profesională sporește gradul de angajare al studentului, ajutându-i să dezvolte abilitățile și experiența necesară pentru a ieși în evidență pe piața internațională de locuri de muncă și pentru a se pregăti pentru o carieră de impact.

Recent votat de studenți drept cel de-al cincilea cel mai bun serviciu de carieră din țară, Centrul de Dezvoltare Profesională Brunel a obținut respectul pentru personalul cu experiență și sprijinul excepțional în carieră. Echipa Brunel PDC îi îndrumă pe studenți prin etapele dezvoltării și atingerii obiectivelor profesionale și ajută la scrierea cererilor eficiente și pregătirea studenților pentru interviuri. În fiecare an, echipa coordonează târgurile de carieră și evenimente specifice industriei pentru ca studenții să se întâlnească și să facă rețea cu potențiali angajatori din domeniul ales.

module

Toate modulele au o valoare de 15 credite

 • Economia sănătății
 • Epidemiologie
 • Promovarea sănătății
 • Politica de sănătate, politica și justiția socială
 • Metode de cercetare
 • Sănătate și societate
 • Implementarea schimbării în sănătatea publică și promovarea sănătății
 • Proiect de cercetare (60 credite)

Rezultatele învățării

Absolvenții MSC on-line de sănătate publică și de promovare a sănătății vor:

 • Înțelegeți sfera și natura promoției de sănătate publică și sănătate publică contemporane la nivel local, național și global.
 • Conștientizați factorii principali ai sănătății și know-how-ului pentru a promova sănătatea publică și promovarea sănătății într-un mod care să abordeze inegalitățile sociale și economice și să promoveze valorile justiției sociale.
 • Aveți cunoștințe și abilități în practica reflectoare, cercetare, comunicare, abilități transferabile și lucrul în grup.
 • Înțelegeți principiile și complexitățile utilizării dovezilor, inclusiv cercetarea, analiza și evaluarea informațiilor și politicilor de sănătate.
 • Recunoaște dilemele etice, politice, sociale și culturale care apar în sănătatea publică și promovarea sănătății.

Public Health and Health Promotion MSc

Pathways

Absolvenții acestui program de master pot continua să lucreze într-o gamă largă de roluri plină de satisfacții și provocatoare, pentru a produce un impact social pozitiv real. Câteva exemple de poziții de angajare pe care absolvenții pot alege să le exploreze sunt:

 • Ofițer medical șef
 • Științific pentru mediu
 • Specialist în biosecuritate
 • Manager de sănătate publică
 • epidemiolog
 • Specialist în sănătatea copilului
 • Specialist în promovarea sănătății
 • Specialist în informatică în sănătate

Cerințe de intrare

 • O diplomă de diplomă de gradul 2 (sau mai mare) din Marea Britanie sau o diplomă echivalentă recunoscută pe plan internațional într-un domeniu cum ar fi promovarea sănătății, sănătatea publică, sănătatea aliată, studiile legate de sănătate, științele sociale, biosciences, știința sportivă și sănătatea mediului.
 • IELTS: 6,5 (min 6 în toate zonele); Pearson: 58 (51 în toate subcoresurile); sau echivalent.

Durată

1 an cu normă întreagă, 2 ani cu fracțiune de normă

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

Brunel University London, named after Britain’s influential engineer Isambard Kingdom Brunel, has consistently delivered academic excellence since opening its doors in 1966. In its more than 50 years ... Citeste mai mult

Brunel University London, named after Britain’s influential engineer Isambard Kingdom Brunel, has consistently delivered academic excellence since opening its doors in 1966. In its more than 50 years of educational instruction, the university has received several distinctions and is currently named 34th in the world for international outlook (Times Higher Education World University Rankings 2020). Citește mai puţin
Londra , Uxbridge , Londra + 2 Mai mult Mai Puțin