Descrierea programului

Ce veți obține de la MSc prin Cercetare în medicina regenerativă și program de reparații tisulare

Programul nostru este un an, cu normă întreagă, pe-campus MSc prin programul de cercetare (180 credite), structurate în jurul a două proiecte de cercetare pe bază de laborator. Programul este conceput pentru studenții care urmează finalizarea unei diplome de licență și / sau profesioniști care doresc să urmeze o carieră în cercetare, fie în mediul academic sau într-un rol profesional în industria biotehnologiei. Programul are scopul de a vă extinde cunoștințele despre celulele stem, medicina regenerativă și conceptele de reparație a țesuturilor, cu un accent puternic pe cercetarea interdisciplinară și translațională care stă la baza acestui domeniu al biomedicínei.

Programul va preda teme cheie și principii într-o serie de discipline științifice, inclusiv biologie de celule stem, biologie de dezvoltare, medicina regenerativă, cercetare inflamatorie și repararea țesuturilor. Veți deveni un cercetător bine rotunjit, învățând o gamă de abilități practice de cercetare biomedicală, o bună practică de cercetare și abilități transferabile.

Programul include două proiecte de cercetare în laboratoarele noastre renumite din cadrul Centrului MRC pentru Medicină Regenerativă, precum și seminarii, tutoriale, ateliere de lucru și grupuri interactive de discuții. Acoperim o serie de teme de cercetare și abilități esențiale, inclusiv analiza critică a lucrărilor de cercetare, interpretarea și prezentarea datelor, scrierea unei propuneri de proiect de cercetare și analiza statistică.

La finalizarea programului, veți avea un avantaj competitiv atunci când aplicați pentru studii de doctorat și posturi de cercetare în mediul academic și industrie.

Promovarea sănătății umane prin regenerarea și reparația țesuturilor

Medicina regenerativă este o abordare interdisciplinară care încearcă să repare sau să înlocuiască celulele bolnave și deteriorate pentru a restabili funcția normală. Acest domeniu biomedical promite mult promisiunea de a îmbunătăți sănătatea pacienților care suferă de o mare varietate de boli și condiții.

Progresul reușit al regenerării și reparației țesuturilor se bazează pe combinarea expertizei fundamentale și translaționale în domeniul medicinei regenerative, al biologiei dezvoltării, al biologiei celulelor stem și al cercetărilor asupra inflamației. O astfel de abordare interdisciplinară va susține dezvoltarea de noi terapii bazate pe celule și medicamente pentru a stimula repararea țesuturilor deteriorate din cauza unor congenitale, traume sau boli congenitale. Scopul acestui nou program MSc by Research este de a instrui următoarea generație de experți în regenerarea și reparația țesuturilor.

Programul nostru va furniza o formare interdisciplinară specializată, bine rotunjită, care va dezvolta cercetători calificați, echipați în mod unic pentru a valorifica potențialul medicinii regenerative de a avansa sănătatea umană.

Programul vă oferă șansa de a studia la Centrul MRC pentru Medicină Regenerativă

Programul este gazduit la Centrul MRC pentru medicina regenerativa (CRM), un centru de cercetare biomedicala recunoscut in lume. Veți fi învățați de liderii grupului cu experiență de la CRM care lucrează pe subiecte variind de la cercetarea fundamentală a celulelor stem și biologia regenerativă până la înțelegerea mecanismelor bolii și a strategiilor terapeutice. Elevii din program sunt expuși și încurajați să contribuie la efortul Centrului de a traduce aceste cunoștințe în aplicații relevante din punct de vedere clinic.

Proiectele de cercetare, tutoriale și grupuri de discuții vor fi găzduite în primul rând la CRM, dar în unele cazuri pot fi organizate la alte centre universitare adecvate, la campusurile Little France și King's Buildings.

Programul nostru oferă formare postuniversitară integrată și structurată la CRM, care include elemente de predare și cercetare, pentru a vă oferi o pregătire de nivel înalt în aspectele teoretice și practice ale medicinei regenerative și reparației țesuturilor. În combinație cu experiența științifică a centrului, care variază de la biologia dezvoltării de bază la studiile clinice, oferim unul dintre cele mai puternice medii de cercetare interdisciplinare pentru formarea în medicina regenerativă, biologia celulelor stem și reparația țesuturilor disponibile în prezent în Marea Britanie.

Ceea ce programul nostru de Master în Cercetare are de gând să facă

Masterul nostru de Cercetare în Medicină Regenerativă și reparații de țesut urmărește:

 • Echipa studenții cu o experiență de cercetare aprofundată, care va beneficia cariera lor viitoare în mediul academic sau industrie.
 • Formarea absolvenților bine rotunjite care au o direcție clară de carieră și cunoștințele și experiența pentru a-și continua cu succes calea aleasă.
 • Antrenarea următoarei generații de experți în domeniul cercetării biomedicale, care pot contribui la abordarea provocărilor fundamentale ale sănătății din epoca noastră.
 • Echipa absolvenți cu abilități transferabile, care vor fi benefice într-o gamă largă de roluri profesionale.
 • Oferiți o formare cuprinzătoare, interdisciplinară, care va oferi absolvenților instrumentele necesare pentru a contribui la dezvoltarea de noi terapii pe bază de celule și medicamente pentru a stimula regenerarea și reparația țesuturilor.
 • Contribuiți la un grup de absolvenți cu înaltă calificare și cunoștințe bine plasate pentru a urma cu succes un doctorat în biomedicină sau pentru a-și asuma roluri profesionale provocatoare în industriile de îngrijire a sănătății.

Structura programului

MSc prin cercetare în medicina regenerativă și repararea țesuturilor

Programul nostru este un an, cu normă întreagă, pe-campus MSc prin programul de cercetare (180 credite), structurate în jurul a două proiecte de cercetare pe bază de laborator. Veți participa la o serie de prelegeri și seminarii de cercetători dintr-o varietate de medii de cercetare pertinente pentru medicina regenerativă și repararea țesuturilor.

Pentru a-ți lărgi cunoștințele, vei participa la cluburi de jurnal și grupuri de discuții care implică analiza critică a lucrărilor de cercetare. Două proiecte de cercetare de 20 de săptămâni (80 de credite fiecare) vor fi alese dintr-un grup de proiecte de cercetare.

Veți primi o formare cuprinzătoare în ceea ce privește bunele practici de cercetare, tehnici de laborator și abilități transferabile. Aproximativ 25 de cercetători de rang înalt de la Centrul MRC pentru Medicină Regenerativă (CRM) vor contribui la pregătirea dvs. prin oferirea de seminarii sau tutoriale și găzduirea dvs. în grupurile de cercetare în timpul proiectelor. Veți avea acces la și primiți instruire într-o gamă largă de facilități de cercetare de ultimă oră la CRM. Veți furniza prezentări orale și postere despre proiectele dvs. de cercetare. Veți îmbunătăți abilitățile de scriere academică prin elaborarea unei propuneri de proiect de cercetare (20 de credite) și a unei disertații pentru fiecare proiect de cercetare.

Structura MSc prin cercetare în medicina regenerativă și program de reparații de țesuturi

Programul cuprinde două proiecte de cercetare de 20 de săptămâni și o componentă de scriere a unei propuneri de proiect de 5 săptămâni, după cum urmează:

 • Septembrie 2019 - martie 2020: Proiectul de cercetare "Medicina regenerativa si repararea tesuturilor"
 • Aprilie 2020: Propunerea de proiect de cercetare "Regenerative Medicine and Tissue Repair"
 • Mai 2020 - august 2020: Proiectul de cercetare Două "Medicină regenerativă și reparații tisulare"

De-a lungul programului, veți participa la seminarii, tutoriale, cluburi de jurnal, grupuri de discuții, ateliere de lucru și un refugiu științific.

Veți alege cele două proiecte de cercetare dintr-un grup de proiecte depuse de cercetătorii de rang înalt de la Centrul MRC pentru Medicină Regenerativă. În timpul proiectelor dvs. de cercetare, vă veți disemina constatările prin oportunități de prezentare, inclusiv la întâlnirile de laborator și de centru și o zi de afișe, organizate în comun cu alte programe relevante de masterat la Deanery of Sciences Clinical.

Rezultatele proiectului dvs. de cercetare va fi scris ca o disertație (10.000 de cuvinte max), care va fi prezentat pentru evaluare formală față de MSc prin Cercetare în medicina regenerativă și reparații tisulare (80 credite pentru fiecare proiect de cercetare). Data transmiterii va fi la începutul lunii martie 2020 (Proiectul de cercetare 1) și la sfârșitul lunii august 2020 (Proiectul de cercetare a doua).

În consultare cu supraveghetorul dvs., veți proiecta Proiectul de cercetare al doilea și veți scrie acest lucru sub forma unei cereri de finanțare înainte de începerea proiectului. Acest lucru va fi prezentat în luna aprilie pentru evaluare formală față de MSc prin cercetare în medicina regenerativă și de reparații tisulare (20 credite).

Exemple de proiecte de cercetare

Proiecte recente de cercetare interdisciplinară efectuate de studenții postuniversitari la CRM

Liderii de grup de la Centrul MRC pentru Medicina Regenerativa (CRM) lucreaza in medicina regenerativa, biologia celulelor stem, reprogramarea si subiectele de reparatie a tesuturilor. Ei studiază multiple boli, inclusiv cancer, boli de inimă, insuficiență hepatică, diabet și boli degenerative, cum ar fi scleroza multiplă și boala Parkinson.

Proiectele de cercetare întreprinse de studenții postuniversitare de la CRM în ultimii ani includ:

Celulele stem și reprogramarea

 • Rolul Gata3 și ciclul celular în generarea de celule stem hematopoietice
 • Reprogramarea blocajelor în timpul generării iPSC
 • Rolul epitranscriptomului în alegerea soartei de celule stem hematopoietice
 • Mecanisme noi de reglementare care controlează biologia celulelor stem hematopoietice
 • Macrofagele derivate in vitro din celulele stem pluripotente umane: un instrument pentru a manipula fenotipul și funcția macrofagului și o sursă potențială de celule pentru terapie

Dezvoltare biologică

 • Rezultatele decizionale ale celulelor stem embrionare: explorarea legăturilor dintre morfogeneză și diferențiere
 • Modificările în organizarea și orientarea celulelor modifică inducția mesodermului?
 • Apariția celulelor stem hematopoietice în embrionul uman: analiza expresiei genelor

Ficatul și plămânii

 • Pluripotentă de celule stem derivate macrofage ca un instrument terapeutic în tratamentul unei leziuni hepatice acute
 • Celulele imunitare în leziunile și regenerarea hepatică induse de paracetamol
 • Transplantarea macrofagelor derivate din celule stem pentru a rezolva necroza hepatică
 • Optimizarea stării de diferențiere a progenitorelor hepatice reprogramate chimic
 • Rolul RELMα în diferențierea și supraviețuirea macrofagelor

Sistem nervos

 • Heterogenitatea oligodendrogliilor în țesutul de scleroză multiplă
 • Rolul fagocitozelor macrofage în regenerarea măduvei spinării
 • Investigarea leziunilor creierului uman pentru obiectivele regenerative
 • Rolul genelor macrofagice noi în repararea cu succes a măduvei spinării

Piele

 • Analiza expresiei genetice a organoidelor pielii
 • Profilarea comunicării dintre neuroni și celule stem în organoidele de piele derivate din ESC de șoarece
 • Importanța nervilor cutanate în vindecarea eficientă a rănilor
 • Reglarea polarizării macrofagelor de către matricea extracelulară sănătoasă și fibroasă în piele
 • Reinervarea rănilor cutanate vindecătoare: interacțiunea dintre nervi și celule stem cutanate

Conținutul programului

Proiecte de cercetare

Veți întreprinde două proiecte de cercetare în diferite laboratoare de la Centrul MRC de Medicină Regenerativă sau centre de colaborare. Alegi proiectul tău dintr-un grup de proiecte disponibile.

În timpul ambelor proiecte de cercetare, veți fi supravegheați de către un supervizor primar și secundar care lucrează în limitele disciplinare, oferindu-vă experiență de primă mână de lucru în cadrul unor activități de cercetare interdisciplinară. Pe parcursul studiilor, veți avea acces la o gamă largă de facilități de cercetare de ultimă oră la CRM, precum și la instruirea și sprijinul acordat de managerii specializați (incluzând imagistica, histologia, cytometria cu flux și screening-ul de conținut ridicat).

Proiectele de cercetare vă vor oferi o experiență practică a unei game largi de tehnici de cercetare actuale în biologia celulară și moleculară și genetică relevantă pentru biologia celulelor stem, biologia dezvoltării, cercetarea inflamației, medicina regenerativă și repararea țesuturilor. Proiectele de cercetare vă vor învăța practici de cercetare bune și vă vor permite să obțineți abilități analitice, abilități critice de apreciere și scriere științifică.

În timpul proiectelor de cercetare, veți răspândi constatările prin diferite oportunități de prezentare, inclusiv la întâlniri de laborator și o zi de afișe.

După efectuarea fiecăruia dintre proiectele dvs. de cercetare, scrieți rezultatele ca o disertație (maximum 10.000 de cuvinte), care urmează să fie depusă pentru evaluarea formală față de MSc dvs. prin Cercetare în Medicină Regenerativă și reparații de țesut. Fiecare proiect de cercetare are 80 de credite pentru programul total de 180 de credite.

În timpul fiecărui proiect de cercetare veți primi feedback informal de la supervizorii dvs. În urma fiecărui proiect de cercetare, veți primi răspunsuri scrise despre performanța dvs. de laborator și despre disertația dvs., după evaluarea formală.

O evaluare formală a fiecărui proiect de cercetare cuprinde:

 • Evaluarea dizertației de către doi markeri independenți (90% față de semnul final al cursului)
 • Evaluarea performanței de laborator de către supervizorul dvs. (10% față de semnul final al cursului)

Proiect de proiect de cercetare

Înainte de a începe cel de-al doilea proiect de cercetare în domeniul medicinei regenerative și a reparațiilor de țesut, veți lucra la proiectul dvs. de cercetare ales, în consultare cu supraveghetorul dvs., pentru ao proiecta mai detaliat. Veți scrie acest lucru ca o propunere de proiect de cercetare cu un plan detaliat al proiectului (maximum 3500 de cuvinte). Propunerea va fi scrisă ca o cerere de finanțare nerambursabilă, care va fi depusă în aprilie 2020 pentru evaluarea către MSc dumneavoastră prin cercetare în medicina regenerativă și reparația țesutului. Propunerea de proiect de cercetare are 20 de credite pentru programul total de 180 de credite.

Proiectul de scriere a propunerilor de proiect oferă o experiență practică de proiectare și planificare a proiectelor de cercetare. Cursul vă permite să vă dezvoltați abilitățile de scriere academică. Aplicând formatul unei propuneri de grant, veți învăța să scrieți în limitele constrângerilor pe care acest format le pune asupra unui cercetător. Este important faptul că cursul de scriere a propunerilor de proiect vă permite să vă asumați de la bun început proprietatea proiectului dvs. de cercetare.

Veți primi feedback informal de la supervizorul dvs. și veți primi un feedback scris cu privire la propunerea dvs., după evaluarea acesteia. Propunerea scrisă de proiect de cercetare va fi evaluată oficial și marca va contribui cu 100% la marcajul cursului final.

Seminarii, cursuri și învățarea condusă de studenți

O serie de seminarii și tutoriale care acoperă subiecte relevante pentru medicina regenerativă și repararea țesuturilor vor completa programul, oferind lățimea și profunzimea proiectelor dvs. de cercetare și instruire. CRM desfășoară seminare săptămânale de către vorbitori locali și invitați, vă expunând la o gamă largă de teme de cercetare legate de medicina regenerativă, biologia celulelor stem, biologia dezvoltării și repararea țesuturilor. În plus, veți putea participa la o serie de serii de seminarii din cadrul Universității, inclusiv la diferitele centre de cercetare biomedicală din campusul în care vă veți baza (campusul Little France, Edinburgh BioQuarter).

Veți participa la cluburi de jurnal și veți participa la grupuri de discuții conduse de studenți, găzduite de liderii grupurilor CRM, unde veți învăța abilitățile de gândire critică și abilitățile de revizuire a manuscrisului.

Pe parcursul programului puteți participa la o serie de cursuri de competențe transferabile, de la statistici la abilități de comunicare și dezvoltare profesională, inclusiv cele oferite de Institutul pentru Dezvoltare Academică (IAD) al Universității.

Rezultatele învățării

Absolvenții programului nostru vor putea:

 • demonstrează o înțelegere critică a principiilor fundamentale ale medicinei regenerative, biologiei dezvoltării, biologiei celulelor stem, cercetării asupra inflamației și reparației țesuturilor
 • demonstrează o cunoaștere avansată a conceptelor care stau la baza regenerării și reparării diferitelor țesuturi și organe
 • să demonstreze cunoștințe fundamentale privind proiectarea și desfășurarea proiectelor de cercetare biomedicală
 • să formuleze o ipoteză validă de cercetare și un obiectiv de cercetare, bazându-se pe cunoștințele și învățarea lor independentă
 • interogați o ipoteză de cercetare prin planificarea cu succes și aplicarea unei varietăți de abordări experimentale biomedicale adecvate

Oportunități de carieră

Absolvenții de la programul nostru vor fi bine plasate pentru a urmări cu succes un doctorat în biomedicină sau să ia roluri profesionale provocatoare în mediul academic sau industria de îngrijire a sănătății.

Veți obține competențe transferabile valoroase, care vor fi benefice într-o gamă largă de profesii.

Cerințe de intrare

Eligibilitate

 • Pentru a fi eligibile pentru MSc prin Cercetare în Medicină regenerativă și reparații de țesut program ar trebui să aveți un grad de diplomă de diplomă în Marea Britanie, sau echivalentul său internațional, într-o disciplină relevante biologice, medicină, stomatologie sau medicină veterinară. Candidații vor trebui să îndeplinească cerințele standard de intrare în limba engleză ale Universității din Edinburgh. Toți candidații la universitate vor fi rugați să demonstreze un nivel de competență în limba engleză, indiferent de naționalitatea sau țara lor de reședință.

Limba engleză

Toți candidații trebuie să aibă una dintre următoarele calificări ca dovadă a abilității lor de limba engleză:

 • o diplomă de licență sau de masterat, care a fost predată și evaluată în limba engleză într-o țară majoritar vorbind în limba engleză, așa cum este definită de UK Visas and Immigration (UKVI).
 • IELTS Academic: total 6.5 (cel puțin 6.0 în fiecare modul)
 • TOEFL-iBT: total 92 (cel puțin 20 în fiecare modul)
 • PTE (A): total 61 (cel puțin 56 în fiecare dintre secțiunile "Competențe de comunicare", secțiunile "Abilități Enabling" nu sunt luate în considerare)
 • CAE și CPE: total 176 (cel puțin 169 în fiecare modul)
 • Trinity ISE: ISE II cu distincții în toate cele patru componente

Gradele predate și evaluate în limba engleză nu trebuie să depășească trei ani și jumătate la începutul programului de studii. IELTS, TOEFL, Pearson Test de limba engleză și Trinity ISE nu trebuie să aibă mai mult de doi ani la începutul programului de studii. *

(* Revizuit 8/11/2018 pentru a oferi informații mai exacte privind datele de expirare a calificărilor în limba engleză.)

Taxe și finanțare

Taxele de școlarizare

Costurile totale anuale de studiu pentru MSc cu program integral și cu durata de un an de Cercetare în Medicină Regenerativă și reparații de țesuturi pentru anul universitar 2019/2020 cuprind o taxă de școlarizare, care depinde de statutul de taxă, plus o sumă fixă pentru un program suplimentar costuri, după cum este detaliat mai jos.

 • Prima / rata de școlarizare a UE: 8 300 de lire sterline
 • Taxă de școlarizare internațională / internațională: 26.600 £
 • Costuri suplimentare ale programului: £ 4000

Taxa de școlarizare

Ca și în alte universități din Regatul Unit, universitatea stabilește rate diferite de școlarizare pentru studenții a căror statut este "de origine" (de exemplu, Marea Britanie sau Uniunea Europeană) și cei ai căror statut este "de peste mări". Toate universitățile scoțiene au obligația de a determina statutul de taxă în conformitate cu reglementările aprobate de Parlamentul scoțian - Regulamentul privind educația (taxele) (Scoția) 2011.

Statutul taxei de școlarizare și nivelul taxei de școlarizare pe care îl plătiți este determinat de naționalitatea dvs. și de țara în care sunteți "rezidentă obișnuită".

Atunci când aplicați pentru a studia împreună cu noi, Universitatea din Edinburgh va încerca să vă calculeze statutul taxei de școlarizare pe baza informațiilor pe care le furnizați în cererea dumneavoastră despre cetățenia și țara de domiciliu. Veți fi anunțat despre starea comisionului dvs. prin Centrul aplicant după ce ați depus cererea. Dacă nu am reușit să determinăm statutul de taxă, va trebui să completați un chestionar privind statutul taxelor.

Taxele universitare și Europa

Guvernul Regatului Unit a confirmat că studenții UE de studii postuniversitare care încep studiile în 2019/20 își vor păstra statutul de taxă și vor fi eligibili pentru sprijinul Consiliului de Cercetare pe durata programului lor.

Modalitățile de finanțare viitoare pentru studenții din UE vor fi stabilite în cadrul discuțiilor desfășurate de Regatul Unit cu privire la relațiile viitoare cu UE.

Taxe de școlarizare

Universitatea din Edinburgh oferă o reducere de 10% la taxele de școlarizare postuniversitară pentru absolvenții care au absolvit o diplomă de licență de la Universitatea din Edinburgh.

Universitatea oferă, de asemenea, o reducere de 10% la taxele de studii postuniversitare pentru studenții care au fost anterior înscriși la un "Program de vizitare" ca student și au absolvit cel puțin un semestru de studiu la Universitatea din Edinburgh.

Studenții și finanțarea studenților

Pe lângă asistența financiară oferită de agențiile guvernului britanic și de sursele de finanțare externe, Universitatea oferă o serie de scheme de finanțare generale și specifice. Informații specifice privind bursele postuniversitare internaționale și finanțarea potențialilor studenți pot fi găsite pe site-ul nostru.

Cum să aplicați

Aplicați online prin intermediul EUCLID

Cererile de admitere la MSc prin cercetare în medicina regenerativă și reparații de țesut program sunt depuse prin intermediul aplicației studenților și studierilor online EUCLID. Puteți accesa EUCLID printr-un link pe pagina de căutare a programului.

Nu este nevoie să completați cererea într-o singură sesiune, deoarece veți putea să salvați aplicația dvs. în orice moment al procesului și să reveniți la aceasta atunci când sunteți gata să continuați.

Documente justificative

Pentru a permite echipei de program să vă revizuiască adecvarea pentru program, va trebui să furnizați următoarele documente, cu traduceri acolo unde este cazul:

 1. Două litere de referință. Dacă furnizați adresele de e-mail ale arbitrilor din formular, sistemul EUCLID va contacta automat aceștia. Dacă aveți deja copii de litere de referință, le puteți încărca direct în aplicația dvs. Scrisorile de referință nu trebuie să aibă o vârstă mai mare de 1 an la data de începere a programului (septembrie 2019) și trebuie să fie pe suport de hârtie, datate și semnate.
 2. Confirmarea gradului dvs., plus o transcriere a mărcilor dvs. sau o transcriere interimară, în cazul în care încă mai trebuie să completați diploma.
 3. O declarație personală, în care descrieți în maxim 500 de cuvinte de ce ați dori să vă înscrieți în program și de ce sunteți un candidat potrivit.
 4. Pentru vorbitori de limbă engleză non-nativă, un certificat (din ultimii doi ani) care îndeplinește cerințele de înscriere în program pentru limba engleză sau informații despre momentul în care vă așteptați să puteți oferi acest lucru.

Vă rugăm să rețineți că nu este necesară o propunere de cercetare pentru program - vă rugăm să completați "Proiectele de cercetare vor fi alese odată ce programul este în desfășurare" și să ignorați orice e-mailuri generate automat care solicită aceste informații. Procesul de solicitare online solicită, de asemenea, detalii privind subiectul dvs. de cercetare. Furnizați detalii despre interesele dvs. curente de cercetare. Acest lucru nu vă va limita alegerea proiectelor de cercetare după ce vă aflați în program.

Declarație personală

Declarația dvs. personală este o parte importantă a aplicației dvs. Aceasta ne va ajuta să decidem dacă sunteți un bun meci pentru programul nostru și, la fel de important, dacă programul nostru este potrivit pentru dvs.

Studenti internationali

Dacă aplicați din afara Regatului Unit, Biroul nostru Internațional vă poate ajuta să vă asigurați că urmați toate procedurile de solicitare necesare.

Termene de depunere a cererilor

 • Data de începere a programului: 9 septembrie 2019
 • Termen limită de depunere a cererilor: 2 august 2019

Vă recomandăm cu tărie să trimiteți cererea completă cât mai curând posibil, în special dacă solicitați finanțare sau vi se solicită o viză. Putem considera aplicații târzii dacă avem locuri disponibile.

Program predat în:
 • Engleză
The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine

Vezi 35 mai multe cursuri de la The University of Edinburgh - College of Medicine & Veterinary Medicine »

Ultima actualizare Mai 14, 2019
Acest curs este Bazat în Campus
Duration
1 an
La zi
Price
8,300 GBP
Prima / rata de școlarizare a UE: 8 300 de lire sterline; Taxă de școlarizare internațională / internațională: 26.600 £; Costuri suplimentare ale programului: £ 4000
După locații
După dată
End Date
Aug 2020
Termen limită de aplicare
Location
Termen limită de aplicare
End Date
Aug 2020