MSc Sănătate Publică Globală

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Studiile de sănătate publică depășesc acum dimensiunile locale și naționale, oamenii și comunitățile din întreaga lume necesită soluții globale. Cursul MSc Global Health Public urmează sloganul „gândiți-vă la nivel global, acționați la nivel local” și răspunde la agenda de sănătate publică din Marea Britanie în contextul sănătății publice globale. Ca student la acest program, vă veți alătura studenților din medii academice și profesionale diverse pentru a adopta o abordare interdisciplinară pentru a studia sănătatea publică globală, care vă va informa cunoștințele și înțelegerea cu privire la factorii complexi care operează la nivel local, național și internațional care afectează sănătatea și bunăstarea populației la nivel local și global.

Aspectele centrale ale cursului includ crearea unui mediu pentru învățarea interdisciplinară și interprofesională prin încorporarea cercetării și a burselor în cadrul programului, îmbunătățirea angajamentului cu părțile interesate din domeniul sănătății publice și al industriei de sănătate mai largi și integrarea dezvoltării abilităților de angajare pe tot parcursul cursului.

Cerințe de curs

  • Veți avea nevoie de o diplomă de onoare adecvată (minim 2,2 sau o calificare echivalentă).
  • Dacă sunteți un student internațional (cu o diplomă I de la o instituție de învățământ superior din afara Regatului Unit), va trebui, de asemenea, să demonstrați competența în limba engleză, cu un scor combinat de 6,5 IELTS (sau echivalent).

Studenții noștri

  • 15.300 de studenți - 75% cu normă întreagă și 25% cu jumătate de normă
  • Atragem studenți din peste 80 de țări diferite, creând un campus progresiv și incluziv
  • În top 10 pentru absolvenții la locul de muncă, printre universitățile mari din Marea Britanie *
  • Peste media națională pentru absolvenții cu locuri de muncă cu înaltă calificare. **

* (Al 9-lea din 102 instituții de învățământ superior cu 3.000 sau mai mulți absolvenți, HESA: Rezultate ale absolvenților 2020)

** (Aproape două treimi dintre absolvenții Bisericii Hristos (65%) au un loc de muncă înalt calificat la nivel de absolvent la 15 luni după absolvire - cu 3% mai mare decât media națională).

De ce să studiezi în Marea Britanie?

  • Programele de masterat din Marea Britanie durează doar un an, economisind timp și bani
  • Universitățile din Marea Britanie se concentrează pe angajabilitate, astfel încât să puteți fi angajat cu ușurință
  • Universitățile din Marea Britanie oferă sprijin excelent studenților, metode de predare și experiențe în clasă
  • Permisul de muncă post-studiu vă permite să rămâneți în Marea Britanie timp de 2 ani după absolvire.

140498_graduation.jpgCanterbury Christ Church University"}" />

Studii de mărturie

AnthonyCanterbury Christ Church University"}" />

"Diploma Bisericii mele Hristos a deschis o lume cu totul nouă și m-a inspirat să-mi examinez adevăratul potențial ca absolvent. Acum mă uit dincolo de rolul meu actual la ceea ce pot realiza personal și profesional".

alt = "Anthony

Absolvent al Christ Church, acum investigator detectiv, poliția metropolitană

„A fi student internațional poate fi greu și înfricoșător, dar cu sprijinul uimitor și primirea călduroasă la Christ Church, totul a fost bine. Canterbury are totul: artă, istorie, cultură și distracție ”.

Kristiyana

Student la arte spectacol.

140575_kristiyana.pngCanterbury Christ Church University"}" />

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University ... Citeste mai mult

For more than 50 years, Canterbury Christ Church University has been a big part of the Kent community, providing education which makes a real and positive difference to people’s lives. Our University started out as a teacher training college in the 1960s in response to a national shortage of teachers. Today we continue to shape our courses and research around critical social issues both nationally and globally. Inspired by our Church of England foundation, the University’s mission is to pursue excellence in higher education: transforming individuals, creating knowledge, enriching communities and building a sustainable future. Citește mai puţin
Canterbury , Gillingham + 1 Mai mult Mai Puțin