MSc / PgD / PgC Dental Technology (învățământ la distanță)

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Programul oferă formare specializată pe baza unei calificări inițiale în domeniul tehnologiei dentare.

Nu există participări necesare la Cardiff Metropolitan University pentru acest program, deoarece este livrat prin intermediul învățământului la distanță. Acest lucru va impune elevilor accesul la videoconferințe pe un PC cu o conexiune de bandă largă. Vor exista întâlniri săptămânale în cadrul fiecărui modul. Elevii sunt așteptați să efectueze cel puțin 6 ore de lucru practic pe săptămână în laboratorul / locul de muncă pe tot parcursul anului universitar.

Conținutul cursului

Este necesară finalizarea a 60 de credite în fiecare etapă. La nivel de certificat și de diplomă, elevii studiază module dintr-o zonă specializată selectată, care poate include prosthodontică fixă (conservare), prosthodontică demontabilă (ortodonție) și ortodonție. De exemplu, titlurile modulelor includ proteze complete și parțiale complexe, dispozitive de fixare de precizie, implanturi, aparate ortodontice fixe și miofuncționale.

Există mai multe module de învățare la locul de muncă care implică studii de caz, dezvoltarea personală și a portofoliului. Modulele de cercetare sunt, de asemenea, disponibile pentru pregătirea candidaților pentru masterat, dacă este necesar. La acest nivel trebuie realizat un proiect de cercetare și pregătirea unui articol publicabil. Tema de cercetare este convenită între elev și supervizorul său alocat.

Învăţare

Participarea la acest program este prin intermediul conferinței video. Acest lucru va impune elevilor să acceseze un PC sau un dispozitiv compatibil cu Internet cu o conexiune de bandă largă. Nu sunt necesare participări la campus.

Evaluare

Modulele de certificat și de diplomă sunt evaluate prin examene practice și teoretice, sarcini scrise sau practice sau o combinație a acestora. Componenta Masters (partea 2) este evaluată printr-un proiect de cercetare în valoare de 60 de credite.

Angajabilitate

Calificările permit aplicarea pentru postul de Tehnician Dentar Senior și mai sus în cadrul serviciului de sănătate (la MT0 3 / A4C Band 6 sau mai mare). Completarea cu succes a programelor ar permite, de asemenea, celor din sectorul privat să efectueze o muncă mai solicitantă, cu un potențial mai mare de câștig.

Cerințe de intrare

Datorită naturii specializate a programelor, este necesară o calificare inițială în tehnologia dentară. Solicitanții trebuie să aibă o clasă de onoare bună (1 sau 2: 1) într-un grad de tehnologie dentară. Solicitanții excepționali de intrare vor fi luați în considerare individual. Astfel de solicitanți vor trebui să demonstreze că sunt capabili să beneficieze de program și să furnizeze dovezi prin recunoașterea învățării anterioare.

Solicitanții internaționali
Elevii a căror limbă maternă nu este limba engleză vor trebui să furnizeze dovezi de fluență la cel puțin un standard IELTS 6.5 sau echivalent. Pentru detalii complete despre modul de aplicare și calificările pentru limba engleză, vă rugăm să vizitați paginile internaționale de pe site.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training op ... Citeste mai mult

Located in an exciting, modern European capital city, Cardiff Metropolitan University is a global university. We are continually investing in our students' future and provide education and training opportunities that are accessible, flexible and of the highest quality to students from over 140 countries worldwide.???? Citește mai puţin