MSc / PGDip / PGCert în sănătatea publică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

Acest învățământ inovatoare de învățare la distanță MSc de sănătate publică, PG Dip, PG Cert vă permite să beneficiați de învățământul de renume mondial de King's College din Londra, oriunde te afli. Cursul este predat de către unii dintre cei mai importanți medici din domeniul sănătății publice la Facultatea de Științe ale Vieții

Cursul este predat 100% online, ceea ce înseamnă că vă puteți avansa educația fără a lua o pauză de la locul de muncă sau alte angajamente. Există șase puncte de intrare pe tot parcursul anului, permițându-vă flexibilitate maximă.

"Cursul oferă o gamă largă de subiecte în domeniul sănătății publice, făcându-l potrivit pentru oameni din diverse medii. În ciuda faptului că se concentrează pe o serie de subiecte, este uimitor cât de multe cunoștințe aprofundate puteți obține de la fiecare modul, cunoștințe care sunt esențiale în munca mea de zi cu zi ". Ann, Master of Health Student.

Studierea cursului de învățământ la distanță la King's este destinat:

 • Profesioniști din domeniul sănătății publice care caută progresul carierei
 • Personalul medical care caută să se specializeze în sănătatea publică
 • Profesioniști care doresc să-și schimbe cariera
 • Clinicienii care doresc să lucreze în mediul academic
 • Absolvenții care caută o educație ulterioară
 • Cei care caută un loc de muncă în sănătate și îngrijire socială

Cerințe de intrare: În mod normal, o diplomă de licență 2: 1. Vizitați pagina programului pentru mai multe detalii. Toate programele King's College din Londra (online) sunt predate în limba engleză.

Avantajele învățării la distanță

 • Cursul on-line 100% vă permite să accesați învățământul renumit al regelui din întreaga lume.
 • Punctele multiple de intrare pe tot parcursul anului vă permit să vă încadrați în învățarea celorlalte angajamente, tot ce aveți nevoie este un computer și o conexiune la internet.
 • Programul modular vă permite să studiați într-un ritm care vă convine în timp ce lucrați, economisind că trebuie să vă întrerupeți cariera.

Aflați mai multe despre Facultatea de Științe ale Vieții

King's Facultatea de Științe ale Vieții

Detalii curs

Master în sănătate publică oferă o Pathway studiu generică și cuprinzătoare. Cu toate acestea, studenții ar putea dori să se specializeze într-un context specific de sănătate publică, sănătate globală sau sănătate mintală.

Pathway sănătate globală își propune să ofere studenților o înțelegere critică a problemelor și dinamicii care informează sănătatea globală și furnizarea de sănătate publică. Acest lucru va fi asigurat de Centrul pentru sănătate și parteneriatele în domeniul sănătății al Regelui, al cărui grup multifuncțional de medici, cadre universitare și experți în politici au legături puternice cu programele de sănătate din Somaliland, Sierra Leone și Zambia.

Mental Health Pathway își propune să ofere studenților o înțelegere critică a sănătății mintale și rolul Sănătății Publice în prevenirea bolilor mintale și promovarea bunăstării mintale. Acest modul este predat de Institutul de Psihiatrie, Psihologie și Neuroscience din lume, cel mai mare centru de educație postuniversitară din domeniul său.

învățământ

Acest curs modular este livrat în întregime online, permițând studenților să își gestioneze timpul de studiu alături de alte angajamente de viață. Elevii vor fi învățați și evaluați utilizând o varietate de metode inovatoare concepute pentru învățarea la distanță de către designeri instructori și tehnologi de învățare. Predarea se va face prin intermediul cursurilor video, a seminariilor web, a discuțiilor și a altor metode interactive.

Evaluarea se va face prin eseuri și rapoarte de cursuri, evaluări critice ale lucrărilor publicate, activități de învățare auto-direcționate și alte metode adaptate pentru învățarea online.

Perspectivele de carieră

Acest curs va fi potrivit pentru cei care doresc să se mute sau să-și progreseze cariera în sănătatea publică. Elevii care au studiat masterul de sănătate publică la King's au continuat să lucreze în următoarele roluri:

Specialist în domeniul informaticii în domeniul sănătății. Administrator de asistență medicală. Epidemiolog. Analist de cercetare. Manager de proiect pentru sănătate publică. Ingineri de Sănătate și Securitate. Analizor de poluare a aerului. Disaster Management Specialist. Inspector de mediu. Asistent al profesorului de sănătate publică. Bioterorismul Cercetător. Chief Medical Officer. Clinic de boli infecțioase Specialist. Coordonator de gestionare a bolilor cronice. Educatoare de sănătate la naștere. Comisarul pentru sănătate. Health Administrator. Dispozitivul de inspecție a instalațiilor medicale. Coordonatorul unității de sănătate. Scriitorul medical. Educator de educație. Lucrător în domeniul sănătății ocupaționale.

Marturii

Viața mea de lucru este extrem de ocupată. Călătoresc foarte mult și, de asemenea, trebuie să petrec timpul acasă cu familia mea. Știam că trebuie să jonglez cu acestea și să mă încadrez într-un fel între alte angajamente. Indiferent dacă sunteți acasă sau de lucru, puteți obține acces la curs oricând. Acest curs este conceput într-un mod care se potrivește cu munca mea și cu viața mea personală, motiv pentru care l-am ales.

- Salio, studentul King's Online

Informatie cheie

 • Durata: Master: minim 2 ani, maximum 6 ani; PGDip: minimum 16 luni, maximum 4 ani; PGCert: minimum 8 luni, maximum 3 ani.
 • Mod de studiu: învățare online / la distanță
 • Instituția care acordă diploma: King's College London
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established i ... Citeste mai mult

The Dickson Poon School of Law, King's College London is one of the oldest law schools in England and recognised globally as one of the top 10 UK law schools in the world. The School was established in 1831 and has played an integral role in the life of King's since the university was formed almost 200 years ago. Citește mai puţin