MSc Neuroscience Aplicate

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Creierul este cel mai complex dintre toate organele - în fiecare zi aflăm mai multe despre cum funcționează și cum aceste cunoștințe pot fi aplicate într-o serie de setări, inclusiv în mediul academic și în industrie.

Indiferent dacă aveți un fundal în neuroștiință sau nu, acest curs poate fi adaptat pentru a vă potrivi. Dacă aveți cunoștințe limitate de neuroștiință, veți începe cu Fundațiile în Neuroștiință pentru a dezvolta o înțelegere a conceptelor importante.

Dacă aveți deja cunoștințe despre elementele fundamentale ale neuroștiinței, vă oferim oportunitatea de a explora mai detaliat subiecte specifice și, de asemenea, module în alte discipline, cum ar fi afaceri, marketing și psihologie pentru a permite aplicarea cunoștințelor voastre într-o viitoare carieră.

Vei fi învățat de neuroștiștiinți clinici și non-clinici, cercetători de renume internațional care explorează teme importante în domeniu, inclusiv învățare și memorie, neurodegenerare, tulburări psihiatrice, durere și anestezie.

Veți avea, de asemenea, oportunitatea de a combina aceste subiecte cu aspecte de psihologie, afaceri și / sau marketing (predate de personalul expert în aceste domenii), permițându-vă să vă luați cunoștințele de neuroștiință într-o direcție diferită. Această abordare flexibilă vă va pregăti pentru o serie de cariere viitoare.

În urma componentei predate a cursului, veți proiecta și completa un proiect de cercetare. Acesta va fi un proiect de cercetare bazat pe laborator sau pe industrie, fie în Dundee, fie în plasarea într-una din organizațiile noastre comerciale sau fără scop lucrativ.

Cerințe de intrare

Cerințe de grad
Solicitanții ar trebui să aibă, sau să se aștepte să aibă o diplomă de onoare la 2.1 sau mai sus, sau calificări profesionale echivalente sau de peste mări, într-o disciplină academică relevantă.

Limba engleză

  • IELTS (per total) 6.5
  • Citirea 5.5
  • Ascultarea 5.5
  • Vorbind 6.0
  • Scrierea 6.0

Jopwell / pexels

Cariere

Flexibilitatea acestui curs vă va permite să vă luați cunoștințele de neuroștiință și să le aplicați pe calea pe care o alegeți în viitor.

Oportunitatea de plasare într-un laborator de cercetare sau una dintre organizațiile noastre partenere comerciale sau non-profit, vă va ajuta să dezvoltați abilități transferabile pe care le puteți aplica unei cariere viitoare, precum și să înțelegeți modul în care operează aceste organizații academice sau industriale .

Deoarece înțelegerea neuroștiinței este benefică într-o serie de setări, puteți utiliza abilitățile dezvoltate pe parcurs pentru a oferi un avantaj competitiv pentru aplicațiile de locuri de muncă într-o varietate de sectoare. De exemplu, neuroștiința de consum sau de marketing este un domeniu în creștere pentru recrutare.

Dacă intenționați să vă continuați cariera în mod academic, acest curs este o etapă excelentă către un program de doctorat în domeniul neuroștiinței și o cercetare suplimentară postuniversitară. Acest lucru v-ar putea ajuta să atingeți o carieră în cercetare academică sau industrială.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge.

Our core mission at the University of Dundee is to transform lives, locally and globally, through the creation, sharing and application of knowledge. Citește mai puţin
Dundee , Kirkcaldy + 1 Mai mult Mai Puțin