MSc Inginerie biomedicala

Generalități

Programul de descriere

Cursul va acoperi principiile ingineriei în medicină, vă va prezenta ultimele evoluții în tehnologie medicală și vă va expune la provocările de a lucra cu pacienții prin vizite clinice. Metodele de învățare și predare includ prelegeri și demonstrații de la specialiști în medicină și inginerie, cursuri practice care utilizează facilități de ultimă generație și seminarii cu cercetători naționali și internaționali de vârf.

Destinațiile destinate studenților noștri ar putea include: furnizarea de servicii non-clinice și gestionarea tehnologiei într-un spital; proiectarea, dezvoltarea și fabricarea dispozitivelor medicale în sectorul privat; să lucreze pentru o agenție guvernamentală de reglementare pentru serviciile și produsele de sănătate; efectuarea studiilor și cercetărilor postuniversitare (doctorat); urmărind o carieră universitară, de cercetare academică; sau furnizarea de consultanță tehnică pentru departamentele de marketing.

Cum este predat cursul

Cursul este predat prin cursuri și seminarii centrate pe subiect, susținute de tutoriale și exerciții practice. Învățarea bazată pe colaborare și învățarea centrat pe elev sunt, de asemenea, adoptate, oferind o oportunitate larg răspândită pentru munca în grup și misiunile individuale. Elevii sunt obligați să efectueze studii aprofundate independente și acest lucru este susținut de accesul deplin la două biblioteci, accesul la reviste online și o suită de computere dedicate pentru utilizarea exclusivă de către cursanții MSC pe curs. În plus, elevii sunt sprijiniți de îndrumarea unui tutore personal din cadrul departamentului, precum și de accesul la servicii de suport universitare. Aceasta include asistența în limba engleză, dacă este cazul.

Conținutul cursului

Pentru ruta MSc, elevii sunt obligați să finalizeze cu succes 120 credite de module Core și electivă și o diplomă de cercetare 60 de credit.

Cerințe de intrare academică

2: 2, salutăm aplicații de la persoane cu diplomă de primă sau secundă (sau echivalent) în inginerie, științe fizice sau de viață, medicină sau profesii aliate medicinii.

De asemenea, salutăm întrebări de la persoane cu alte calificări profesionale acceptabile pentru universitate.

Cerința de intrare în limba engleză pentru studenții internaționali

Pentru solicitanții internaționali este necesar un scor IELTS de 6.5 în limba engleză.

Cariere

Scopul cursului este de a oferi cursuri postuniversitare de masterat multidisciplinare în domeniul Ingineriei Biomedicale pentru a pregăti elevii pentru viitoarele angajări în mediul medical, industrial și academic. Aceasta implică valorificarea cunoștințelor existente în materie de științe sau inginerie de bază și aplicarea acesteia pe principiile și problemele actuale din medicină și asistență medicală.

În mod specific, obiectivele cursului sunt:

  • Oferiți educație postuniversitară care să ducă la cariere profesionale în domeniul ingineriei biomedicale în industrie, mediul academic și o gamă largă de unități medicale, cum ar fi organizațiile medicale, instituțiile de cercetare medicală și spitalele
  • Furnizați o oportunitate de cercetare aprofundată în domenii specializate și noi în domeniul ingineriei biomedicale și clinice;
  • Expuneți elevii la activități practice într-un mediu spitalicesc, cu cunoștințe practice de îngrijire a pacienților care implică dezvoltări tehnologice în prim-planul domeniului
  • Introducerea studenților în domenii noi interesante, cum ar fi medicina regenerativă și tehnologii noi pentru monitorizarea și diagnosticarea fiziologică.

Acreditari

Cursul este acreditat de Institutul de Fizică și Inginerie în Medicină, al cărui scop este să se asigure că absolvenții programelor acreditate sunt echipați cu cunoștințele și abilitățile pentru locul de muncă în domeniul ingineriei biomedicale, fie în mediul industrial, fie în mediul medical, fie în mediile academice. Acreditarea vă oferă încrederea că cursul îndeplinește criteriile de adecvare strictă și de calitate pentru furnizarea de educație la nivel de masterat în acest domeniu.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Citeste mai mult

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Citește mai puţin