MSc Industrial Pharmaceutics

Generalități

Programul de descriere

MSc Industrial Pharmaceutics

118497_pharmindustrial.jpg

Queen's University Belfast a dezvoltat un nou program dinamic de masterat pentru studenții care caută o carieră în industria farmaceutică globală. Noul MSc în industria farmaceutică va pregăti absolvenți cu expertiza și abilitățile necesare pentru ocuparea forței de muncă într-o industrie estimată a fi în valoare de 1.2 trilioane de dolari.

Industria farmaceutică joacă un rol vital în dezvoltarea, validarea și fabricarea de noi medicamente, asigurând siguranța și calitatea acestora, iar absolvenții de masterat vor putea să beneficieze de oportunități de angajare în toate etapele procesului de dezvoltare a medicamentelor.

De ce este regina?

Școala de Farmacie de la Queen's are o reputație excelentă la nivel mondial și este foarte bine cotată atât pentru predare, cât și pentru cercetare.

Domeniile active de cercetare din cadrul școlii includ livrarea de medicamente și biomateriale, infecția și rezistența antimicrobiană, nanomedicina și bioterapeutica și știința și formularea materialelor farmaceutice.

Aceste cursuri sunt predate în cadrul Facultății de Farmacie din Queen's University Belfast, care este clasată în top 100 în lume și a fost clasat ca unul dintre școlile de top de Farmacie din Marea Britanie de mai mulți ani. Elevii vor beneficia de învățarea de la personalul academic care se află în fruntea științelor farmaceutice și lucrul cu partenerii din industrie poate pregăti studenții MSC pentru o carieră viitoare în acest sector.

Ce face acest curs unic?

Studenții vor avea ocazia să lucreze la un certificat CMI de nivel 7 în Management Strategic și Conducere prin Școala absolvită a reginei ca parte a acestui program. Aceasta este o componentă opțională și costul cursului (995 GBP) va trebui să fie suportat de către student.

DETALIILE CURSULUI

Programul MSc constă din 6 module predate concepute pentru a produce absolvenți de înaltă calificare în știința și tehnologia de fabricație continuă. Acesta include un conținut specializat conceput pentru a satisface nevoile companiilor farmaceutice lider, deoarece acestea dezvoltă noi produse și se angajează în cercetare și dezvoltare de vârf.

Modulele includ:

Metode de caracterizare a produselor farmaceutice

Formularea produselor farmaceutice și biofarmaceutice

Proiect de cercetare MSc

Fabricarea farmaceutică și tehnologiile emergente

Managementul proiectului și antreprenoriat

Asigurarea calității și reglementări

Metode de cercetare și managementul datelor

PROIECT DE CERCETARE

Pe lângă dezvoltarea de expertize bazate pe metode și rezolvarea problemelor în domeniile Științei și Tehnologiei farmaceutice, programul include un proiect de cercetare de 3 luni care poate fi întreprins cu un partener industrial pentru a câștiga o experiență comercială suplimentară și pentru a se pregăti pentru angajarea viitoare.

EVALUARE ȘI REZULTATE

Cursul utilizează o varietate de metode de evaluare relevante pentru nivelul de studiu de master. Evaluările includ: prezentări orale și postere, misiuni de grup și individuale, rapoarte de studiu de caz, redactare de eseuri, examene scrise și o disertație finală.

ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI PREDARE

Oferim o serie de experiențe de învățare care permit studenților noștri să se angajeze cu experți în domeniu, să dezvolte atribute și perspective care să le doteze pentru viață și să lucreze într-o societate globală și să utilizeze tehnologii inovatoare și o bibliotecă de clasă mondială care le îmbunătățește dezvoltarea independente, care învață pe tot parcursul vieții.

Într-o combinație de cursuri de dimineață și după-amiază, exemplele de oportunități oferite pentru învățarea pe acest curs sunt prelegeri, experiențe practice de laborator, studiu auto-dirijat și activități de cercetare supravegheate pentru a spori capacitatea de angajare.

64451_medic-hospital-laboratory-medical-40559.jpeg

CERINȚE DE INTRARE

În mod normal, o diplomă de onoare 2.2 sau o calificare echivalentă acceptabilă pentru Universitatea în Chimie, Farmacie, Științe Farmaceutice, Inginerie Chimică sau subiect strâns aliat. Școala de Farmacie își rezervă dreptul de a intervieva solicitanții sau de a revizui conținutul calificărilor lor anterioare pentru a asigura adecvarea înscrierii în program.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE PENTRU STUDENȚII INTERNAȚIONALE

Studenții internaționali (pentru care limba engleză nu este prima lor limbă) trebuie să fie capabili să demonstreze competența lor în limba engleză pentru a beneficia pe deplin de studiile lor. De asemenea, resortisanții din afara SEE trebuie să îndeplinească cerințele de imigrare în Marea Britanie pentru viză și imigrație (UKVI) pentru limba engleză în scopuri de viză. Se impune obținerea unui scor IELTS de 6,5, cu cel puțin 6,0 în orice componentă, sau o calificare echivalentă acceptabilă de la Universitatea ( luată în ultimii 2 ani).

Dacă aveți nevoie să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză înainte de a intra în acest program, partenerul nostru

IN Queen's University Belfast oferă o gamă largă de cursuri de limbă engleză. Aceste cursuri intensive și flexibile sunt concepute pentru a vă îmbunătăți abilitatea de a intra în acest program.

PERSPECTIVELE DE CARIERĂ

Absolvenții acestui curs vor putea să urmeze o carieră într-o serie de domenii, cum ar fi:

· Industria farmaceutică (de exemplu, cercetare și dezvoltare, producție, reglementare)

· Academia (cercetare și predare)

· Agenții guvernamentale, cum ar fi autoritățile de acordare a licențelor de droguri

·Sănătate

·Cercetare științifică

TAXE & FINANȚARE

Există o serie de opțiuni de finanțare și bursă disponibile pentru cei care au în vedere studiul la Queen's.

Credite postuniversitare

Departamentul pentru economie va oferi un împrumut cu taxă de școlarizare de până la 5.500 de lire sterline pe student NI / EU pentru studii postuniversitare.

Un sistem de împrumuturi postuniversitare în Marea Britanie oferă împrumuturi garantate de guvern de până la 10 609 de lire sterline pentru cursuri de masterat și predare în toate domeniile. Criteriile, eligibilitatea, rambursarea și informațiile privind cererile sunt disponibile pe site-ul guvernului britanic.

Burse internaționale

Informații privind bursele pentru studenții străini sunt disponibile la http: // www. QUB .ac.uk / International / International-studenți / International-burse /.

Ultima actualizare Aug 2020

Despre facultate

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ... Citeste mai mult

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ten universities in the UK for Research Intensity. Citește mai puţin