MSc Fizioterapie (Pre-înregistrare)

Generalități

Programul de descriere

Fizioterapeuții joacă un rol vital în domeniul asistenței medicale și sunt implicați activ într-o gamă largă de căi de carieră de la practica clinică până la rolul de conducere și management. Cursul de fizioterapie de la Keele vă va ajuta să dezvoltați standarde înalte de competență academică și profesională, combinate cu învățarea interprofesională alături de alți studenți în domeniul sănătății, pentru a promova o conștientizare a cererilor prezente și viitoare în domeniul asistenței medicale.

Cursul nostru cuprinde o viziune a îngrijirii centrată pe pacient într-o gamă largă de seturi de asistență medicală și veți obține o experiență neprețuită în mediile clinice, de reabilitare și de sport din sectorul public și privat. Veți studia în medii de învățare incluzive și de susținere, care încurajează reflecția și care este îmbogățită prin învățarea bazată pe cunoștințe și bazată pe dovezi.

Cum este predat cursul

Acesta este un program de 2 ani care începe în luna ianuarie, fiecare an este împărțit în două semestre și se desfășoară pe un an universitar extins cu perioade reduse de vacanță în comparație cu alte trei și patru ani de programe în cadrul Universității.

Facilități de predare

Ședințele de curs sunt conduse de o varietate de autorități cu experiență în domeniul lor. Prin urmare, elevul primește o bază largă de cunoștințe de la cadre universitare și experți practicieni.

Cerințe de intrare academică

Acest grad este conceput pentru acei indivizi cu un grad de 2,1 (sau mai sus), într-o disciplină adecvată științifică sau exercițiu pe bază sau cu finalizarea cu succes a unei diplome de 3 ani în Fizioterapie.

Cerința de intrare în limba engleză pentru studenții internaționali

IELTS 7.0 cu un minim de 6,5 în fiecare componentă. Universitatea acceptă, de asemenea, o serie de teste de engleză recunoscute pe plan internațional.

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, Universitatea oferă o gamă largă de programe de pregătire a limbii engleze.

În timpul programului de studii, puteți studia cursuri suplimentare de limbă engleză. Aceasta înseamnă că puteți continua să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză și să obțineți un nivel mai ridicat de limba engleză.

Cariere

Un grad de fizioterapie de la Keele vă va asigura absolventul cu abilități clinice și de cercetare care vă vor permite să lucrați ca un profesionist autonom în întreaga gamă națională (inclusiv NHS, sectorul privat, sănătatea ocupațională și sportul de performanță) și setările internaționale de asistență medicală.

Universitatea are o echipă de carieră și angajare care vă poate oferi sfaturi și îndrumări cu privire la cariera viitoare. Echipa oferă ateliere de specialitate, de exemplu, "Opțiuni cu studii postuniversitare" și "Înainte de doctorat" și vă pot întâlni individual pentru a vă oferi îndrumări și sprijin pentru a vă ajuta să vă dezvoltați cariera. De asemenea, organizăm târguri de carieră periodice în campus și evenimente informale în care vă puteți întâlni cu angajatorii. Veți avea, de asemenea, acces la baza noastră de date privind oportunitățile de angajare și resursele digitale, cum ar fi testele psihometrice online.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Citeste mai mult

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Citește mai puţin