MSc Design Medical Engineering

Generalități

Programul de descriere

Cursul este condus de Scoala de Medicina, in colaborare cu Institutul de Cercetare pentru Stiinta si Tehnologie in Medicina.

Predarea se desfășoară la Centrul de Cercetare Guy Hilton, o unitate de cercetare dedicată, amplasată pe site-ul Spitalului Royal Stoke, precum și la Campusul Universitar principal. Școala de Medicină este una dintre cele mai bine cotate în Marea Britanie, iar institutul de cercetare are o reputație internațională pentru cercetarea de vârf în domeniul ingineriei medicale și a tehnologiilor medicale.

Școala cuprinde specialiști care lucrează în Spitalul Universitar Royal Stoke, Spitalul Județean din Stafford și specialistul Robert Jones și Spitalul Ortopedic Agnes Hunt din Oswestry. Prin urmare, aveți posibilitatea să vă specializați în oricare dintre disciplinele clinice variate oferite la aceste spitale.

Școala desfășoară, de asemenea, cursuri de masterat în Ingineria Biomedicală și în Ingineria celulară și a țesuturilor, precum și un centru de formare doctorală, finanțat de EPSRC și MRC, asigurând un mediu academic stimulativ pentru studenți și multe oportunități de implicare în studiul și cercetarea ulterioară.

Cum este predat cursul

Cursul este predat prin prelegeri și seminar. Acestea sunt susținute de tutoriale și exerciții practice. Învățarea prin colaborare și învățarea centrat pe elev oferă o oportunitate largă pentru munca în grup și pentru misiunile individuale. Elevii sunt obligați să efectueze un studiu amplu independent. Accesul online la literatură este susținut de accesul deplin la biblioteca Keele din campus și la Biblioteca Medicală din spital. Există o suită de computere dedicate pentru utilizarea exclusivă a studenților MSc. Elevii sunt sprijiniți de îndrumarea unui tutore personal, precum și de accesul la servicii de suport universitare. Suportul pentru limba engleză este, de asemenea, furnizat, dacă este cazul.

În luna noiembrie a fiecărui an este planificată o excursie în câmp, pentru a coincide cu cel mai mare târg medical din lume, MEDICA. Deoarece cazarea poate fi costisitoare studenții ar trebui să fie pregătiți să aloce aproximativ 500 de lire.

* Excursia în teren este o aspirație și va depinde de cererea și accesibilitatea studenților.

Evaluare

Modulele vor fi evaluate printr-un amestec de metode de evaluare, inclusiv rapoarte de laborator, eseuri, prezentări și examinări finale. În plus față de cunoștințele tehnice și subiectele specifice, cursul dezvoltă o gamă de abilități transferabile de angajare, cum ar fi munca în echipă, managementul timpului și planificarea, comunicarea scrisă și verbală și numerotarea. Disertația proiectului formează o componentă majoră a muncii evaluate de student.

Cerințe de intrare academică

Acesta este un curs de "conversie" și, prin urmare, nu este necesar să aveți un grad de inginerie care să se aplice. Trebuie să aveți o diplomă STEM (știință, tehnologie, inginerie sau matematică), dar asta ar putea fi orice, de la știința biomedicală, prin știința criminalistică până la știința calculatoarelor. Desigur, dacă aveți o diplomă de inginerie puteți aplica încă.

Salutăm aplicațiile cu o diplomă de primă sau de al doilea grad (sau echivalent) într-o disciplină STEM (știință, tehnologie, inginerie sau matematică). De asemenea, salutăm întrebări de la persoane cu alte calificări profesionale acceptabile pentru universitate.

Vă recomandăm ca solicitanții să discute primul lor titlu cu tutorele cursului înainte de a aplica pentru a se asigura că acest curs satisface aspirațiile personale.

Cerința de intrare în limba engleză pentru studenții internaționali

Pentru solicitanții internaționali este necesar un scor IELTS de 6.5 în limba engleză.

Cariere

Scopul MSc în Designul de inginerie medicală este de a vă transforma într-un designer de inginerie medicală, astfel încât să puteți lucra în această disciplină de design extrem de reglementate. Elevii sunt capabili să majoreze în trei domenii distincte, proiectarea dispozitivelor medicale, proiectarea durabilă a dispozitivelor și designul formal și structurat per se, deoarece cursul dezvoltă abilitățile de design de inginerie creativă, veți putea transfera aptitudinile și cunoștințele pe care le dezvoltați într-o gamă largă de industrii .

Domeniile de carieră includ proiectarea tehnologică sau protecția proprietății intelectuale (de exemplu un avocat pentru brevete), vânzări tehnice, consultanță sau finanțe corporative, precum și progresul în cercetare și dezvoltare într-o industrie sau într-un mediu academic.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Citeste mai mult

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Citește mai puţin