MSc în sănătatea publică a copilului

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Studiați numeroși factori interrelaționali care au impact asupra sănătății sugarului, copilului și familiei cu Masterul nostru în Sănătate Publică a Copilului.

Veți explora baza de dovezi care stă la baza politicii actuale de sănătate publică referitoare la copiii cu vârste între 0-11 ani din Marea Britanie și la nivel internațional, care acoperă subiecte precum sănătatea perinatală, nutriția și imunizările.

Studiile dvs. vor adopta o abordare integrată care să cuprindă influențele biologice, psihologice și sociale care afectează dezvoltarea educațională și emoțională pe termen lung a copiilor și politicile și intervențiile de sănătate publică care pot susține acestea.

De-a lungul studiilor, veți perfecționa cercetările critice și abilitățile analitice evaluate de angajatori și veți dezvolta tehnici profesionale de reflectare.

De ce sănătatea publică a copilului la Swansea?

Bazat pe Colegiul nostru de Științe ale Sănătății și a Sănătății, veți beneficia de un mediu divers de predare și cercetare, cu multe oportunități de a face conexiuni între discipline.

Conform celui mai recent cadru de excelență în cercetare în perioada 2014-2021, peste 75% din cercetările efectuate la colegiu au fost de calitate internațională sau de lider mondial.

Avem legături puternice cu practicile profesionale și rețelele de cercetare academică din Europa și din întreaga lume, astfel încât învățarea dvs. este informată de cele mai recente evoluții în materie de politici și practici.

Experiența de sănătate publică a copilului tău

Personalul nostru academic activează într-o gamă largă de domenii de cercetare, inclusiv sănătate publică, psihologie, sociologie, moașă și asistență medicală pentru copii, oferind un mix inegalabil de excelență academică și expertiză actuală în politică și practică.

Vă veți alătura unei universități care este pe primul loc în Marea Britanie pentru satisfacția studenților postuniversitari (What Uni 2017).

Cariere de sănătate publică pentru copii

Calificarea dvs. postuniversitară în sănătatea publică a copilului deschide o serie de oportunități de carieră în sectoarele publice, private și a treia, inclusiv:

 • Servicii pentru copii și tineri
 • Cercetare
 • Dezvoltarea politicilor locale, naționale și internaționale
 • Educaţie
 • Nutriție

Cerințe de intrare

Pentru a aplica pentru acest curs, veți avea nevoie de:

 • O diplomă britanică 2.2 (sau mai mare) într-o disciplină conexă (de exemplu, asistență medicală, moașă, studii la copilărie, educație, psihologie, sociologie, sănătate mintală)
 • Dacă nu aveți o diplomă de licență, ar trebui să aveți experiență relevantă de muncă semnificativă (tutorul de admitere va evalua adecvarea acestei experiențe în raport cu programul)
 • De asemenea, vi se poate solicita să participați la un interviu și vi se va cere să faceți o verificare a serviciului de dezvăluire și restricționare (DBS) (cunoscut anterior ca Biroul de cazier judiciar sau CRB, verificare).

Solicitanții internaționali

 • Cerințe în limba engleză: va trebui să aveți un minim de IELTS 6.5, un minimum de 6,0 în toate domeniile sau un echivalent aprobat de Universitate, înainte de începerea programului.

Cariere și angajabilitate

Cariere și Angajament Academia de Angajare Swansea (SEA) vă va sprijini în fiecare etapă a călătoriei dvs. de carieră, ajutându-vă să construiți un viitor luminos.

Serviciile noastre de asistență în carieră includ:

 • Ateliere de angajare, discuții ale angajatorilor, evenimente personalizate și târguri de carieră
 • Sfaturi și îndrumări individuale de la profesioniști calificați
 • Ajutați-vă să găsiți locuri de muncă, stagii, locuri de muncă și oportunități de voluntariat
 • Accesul la resursele informaționale pe o gamă largă de subiecte de management al carierei
 • Finanțare pentru a sprijini oportunitățile de stagiu de student și evenimentele Clubului Student / Societate.

De asemenea, oferim ajutor și sfaturi pentru absolvenții Swansea University până la doi ani după absolvire.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Citeste mai mult

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Citește mai puţin