MSc în sănătate publică

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

Prezentare generală

Obțineți cunoștințele și abilitățile de care aveți nevoie pentru o carieră de sănătate publică la nivel mondial. De la cercetarea epidemiologică până la dependență și boală, elaborarea politicilor de punere în funcțiune a serviciilor, acest curs acoperă conceptele-cheie.

Pentru o defalcare completă a opțiunilor de module și a creditelor, vă rugăm să vizualizați structura modulului pentru cursurile cu normă întreagă din Cambridge sau Chelmsford sau cursul cu frecvență redusă din Cambridge sau Chelmsford.

SARS și Ebola, inegalitatea în materie de sănătate, dezbaterea privind restructurarea și furnizarea serviciilor de sănătate: sănătatea publică este constant în știri - și acest curs vă va dota pentru a face față provocărilor.

Puteți lucra într-un rol legat de sănătatea publică deja sau sunteți ambițios pentru a intra pe teren. În ambele cazuri, veți găsi aici o multitudine de conținuturi valoroase, predate de tutori și cercetători specializați.

Cursul nostru are o abordare modernă a sănătății publice, abordând direct factorii sociali, economici, politici și alți factori care influențează sănătatea și bunăstarea populației.

Aspectele învățate explorează acest domeniu atât la nivel global, cât și la nivel local și sunt aplicabile în orice țară sau sistem de sănătate. Veți învăța cum să aplicați teorii și tehnici avansate scenariilor practice.

Programul dvs. va culmina în planificarea, cercetarea și scrierea proiectului dvs. Masters. Acest lucru poate fi de cercetare sau pe bază de muncă, concentrându-se asupra domeniilor dvs. de interes deosebit.

Lider de curs: Dr. Oonagh Corrigan

Cariere

Indiferent dacă doriți să lucrați în servicii publice locale sau pentru o organizație non-guvernamentală globală, vă vom oferi cunoștințe și aptitudini valoroase.

De fapt, aceasta este o dezvoltare academică ideală și o carieră pentru oricine, în orice situație, în care sănătatea publică și bunăstarea sunt o considerație.

module

Module de bază

  • Dependențele și managementul bolilor transmisibile
  • Probleme esențiale în politica de sănătate publică
  • Metode de cercetare epidemiologică
  • Gestionarea strategică și punerea în funcțiune
  • Proiect major

Evaluare

Pentru absolvire trebuie să demonstrăți că aveți o înțelegere solidă a teoriei pe care ați învățat-o și abilitatea de ao aplica. Am proiectat cursuri și evaluări în acest sens. Veți fi evaluați prin eseuri, rapoarte, studii de caz, analiză de date, text de mozaic, un portofoliu și proiectul Master.

Rețineți că va trebui să completați toate modulele de bază de mai sus. Acest curs nu are module opționale. Modulele sunt supuse schimbării și disponibilității.

Unde vei studia

Facultatea ta

Facultatea de Sănătate, Educație, Medicină și Asistență Socială este cea mai mare din ARU, cu peste 7.000 de studenți. Facultatea noastră este plină de expertiză și pregătită pentru a răspunde cererii de a crea cadre medicale, cadre didactice, medici, oameni de știință și educatori pentru cele trei districte pe care le deservim: Chelmsford, Cambridge și Peterborough.

Am pregătit cursanți pentru roluri profesionale de peste 25 de ani, cu o reputație de calitate, dăruire și ambiție echilibrată cu satisfacția elevilor.

Știm că pentru a oferi studenților noștri cea mai bună experiență de învățare, înainte de a ajunge la locul de muncă, simularea este a doua pentru nimeni, pentru medii de învățare sigure, realiste. Am investit foarte mult în secții simulate, laboratoare științifice și spațiu de competențe, pentru a sprijini studenții noștri prin învățarea lor.

Cerințe de intrare

Principal

Candidații ar trebui, în mod normal, să aibă un prim grad sau un echivalent bun și să lucreze sau să sporească locul de muncă în orice zonă a arenei de sănătate publică. Nu au nevoie neapărat de o calificare profesională pentru accesul la curs, ci trebuie să demonstreze un interes puternic față de sănătatea publică și îmbunătățirea sănătății locale. Candidații cu onoruri de clasa a treia sau gradul obișnuit de absolvire, cu un minim de un an de experiență postuniversitară relevantă, vor fi luați în considerare individual. Candidații care nu au o diplomă primară, dar au o experiență de muncă relevantă, pot să aibă acces la curs prin completarea unui profil de intrare non-absolvent care să demonstreze și să reflecte asupra realizării rezultatelor generice de învățare de licență prin învățarea experiențială.

Dacă limba engleză nu este prima voastră limbă, va fi de așteptat să demonstreze un nivel de competență certificat de cel puțin IELTS 6.5 (nivel academic - fără un scor individual fiind mai mic de 5.5) sau o calificare echivalentă în limba engleză, recunoscută de Anglia Ruskin University .

Note importante suplimentare

Cerințele noastre de intrare publicate sunt doar un ghid și decizia noastră se va baza pe potrivirea dvs. generală pentru curs, precum și dacă îndepliniți cerințele minime de intrare. Alte calificări echivalente pot fi acceptate pentru înscrierea la acest curs, vă rugăm să ne trimiteți un e-mail pentru mai multe informații.

Studenti internationali

Salutăm aplicațiile din partea studenților internaționali și ai UE și acceptăm o serie de calificări internaționale.

Limba engleză

Dacă limba engleză nu este prima dvs. limbă, va trebui să vă asigurați că îndepliniți cerințele noastre de limba engleză pentru cursurile postuniversitare.

Îmbunătățirea abilităților de limba engleză

Dacă nu îndepliniți cerințele noastre de limbă engleză, vă oferim o serie de cursuri care vă pot ajuta să atingeți nivelul necesar pentru intrare.

Oferim, de asemenea, un test propriu de limbă engleză (ELPT) în Marea Britanie și în străinătate. Pentru a afla dacă intenționăm să organizăm un ELPT în țara dvs., contactați-ne.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

What we think, or what we know, or what we believe is, in the end, of little consequence. The only consequence is what we do. At ARU, taking the leap, defying the odds, and striving to succeed is what ... Citeste mai mult

What we think, or what we know, or what we believe is, in the end, of little consequence. The only consequence is what we do. At ARU, taking the leap, defying the odds, and striving to succeed is what we do. These are the stories of the people who make ARU. Citește mai puţin
Cambridge , Chelmsford , Peterborough , Londra , King's Lynn , Peterborough + 5 Mai mult Mai Puțin