MSc în neuroștiințe clinice

Generalități

Programul de descriere

Acest program de vârf oferă o oportunitate interesantă de a studia neuroștiința modernă, cu accent pe implicațiile clinice. Veți câștiga o bază puternică în înțelegerea mecanismelor și tratamentelor bolilor neurologice și neuropsihiatrice.

Acest curs este conceput pentru studenți dintr-o serie de medii, care sunt interesați să urmeze o carieră în neuroștiință. Veți dezvolta o înțelegere detaliată a teoriei și conceptelor moderne referitoare la cercetarea creierului și neuroștiința și aplicarea acestor principii în tratamentul tulburărilor cerebrale. Acest curs pune accent pe relevanța clinică a evoluțiilor recente în neuroștiință.

Dezvoltarea abilităților de metode de cercetare este o parte integrantă a cursului. Veți îmbunătăți înțelegerea neuroștiinței aplicate cu un proiect de cercetare care vă va dezvolta abilitățile de manipulare și analiză a datelor, utilizarea teoriei aplicate și a statisticilor.

Vă veți alătura Centrului de Cercetare a Științelor Sănătății ai cărui universitari investighează în prezent o serie de probleme de actualitate, cum ar fi natura dependență a noilor substanțe psihoactive, efectele stresului asupra sistemelor de reglementare ale creierului și mecanismele de moarte și reparare a celulelor creierului folosind celule stem neurale. Veți fi binevenit să participați la seminarii de cercetare și discuții despre evoluții de actualitate în neuroștiința și științele sănătății, conduse de experți.

MSc Clinical Neuroscience este recunoscut de către Federația Neuroștiințelor Societăților (FENS) și inclus în Rețeaua de Școli Europene de Neuroștiință (NENS), care este cel mai mare premiu în predarea neuroștiinței europene.

Conţinut

În acest program postuniversitar, veți dezvolta o imagine de ansamblu integrată a neuroștiinței contemporane ca disciplină în curs de dezvoltare rapidă, cu multiple legături cu biologia moleculară, genetica, farmacologia și științele medicale.

Veți fi introdus într-o gamă variată de subiecte și veți avea șansa să vă concentrați pe domenii care vă interesează. Exemple de subiecte pe care le puteți acoperi includ: relevanța clinică a evoluțiilor recente în neuroștiință, tehnici de imagistică a creierului și aplicațiile lor în neurologie și psihiatrie, mecanisme neurobiologice ale tulburărilor creierului uman, efectele nutriției și dependenței asupra funcției creierului și metodele de cercetare.

Veți discuta aspecte etice în neuroștiința clinică și vă veți dezvolta capacitatea de a evalua în mod critic evoluțiile actuale ale cercetării clinice a creierului, care sunt relevante pentru asistența medicală.

Acest curs poate găzdui studenți dintr-o serie de medii, inclusiv noi absolvenți de științe ale vieții sau psihologie, precum și profesioniști ai sănătății care dețin calificări netradiționale. Opțiunile de program ale Diplomei PG sau ale certificatului PG pot fi utile pentru profesioniștii din domeniul sănătății care doresc să reîmprospăteze actualizarea cunoștințelor teorice, fără angajamentul de a conduce un proiect de cercetare (MSc). De asemenea, este potrivit pentru solicitanții NHS, de exemplu, neuro-infirmiere sau terapeuți.

module

Set obligatoriu pentru studenții de master

Studenții de masterat trebuie să completeze următoarele șase module:

  • Comunicare
  • Metode de cercetare în domeniul sănătății
  • Principiile neuroștiinței clinice
  • Creierul dintr-o perspectivă clinică
  • Neuroștiințe clinice practice
  • Disertație

Module opționale

Studenții de masterat aleg un modul opțional dintre următoarele:

  • Psihofiziologie în sănătate
  • Creierul imun

Module obligatorii și obligatorii

Modulele obligatorii și / sau obligatorii se pot schimba atunci când examinăm și actualizăm programele. Mai sus este o listă de module oferite în acest an academic.

Module opționale

Modulele opționale, atunci când sunt oferite ca parte a unui program, pot varia de la an la an și sunt supuse viabilității.

Opțiuni de carieră

Profesioniști din domeniul sănătății, cariere de cercetare în mediul academic, NHS sau sectorul privat, inclusiv industria farmaceutică. În mod alternativ, absolvenții pot opta pentru studii universitare suplimentare la nivel de doctorat.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Citeste mai mult

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Citește mai puţin