MSc în medicina perioperatorie

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Medicina perioperatorie este un domeniu care evolueaza rapid si incitant, dedicat furnizarii de ingrijiri excelente pacientilor chirurgicali. Acest nou program de masterat, livrat prin e-learning, va aborda provocările pe care le prezintă pacientul chirurgical cu risc ridicat și este conceput pentru a pregăti persoanele implicate în gestionarea îngrijirii chirurgicale cu cunoștințe extinse, bazate pe cele mai bune dovezi și pentru a încuraja o înțelegere profundă a specialitate.

Cerințe de intrare

Un minim de o diplomă de licență de clasa a doua din Marea Britanie în științe biomedicale sau de asistență medicală sau o diplomă medicală, sau o calificare de peste mări de un standard echivalent.

Limba engleză

Dacă educația dvs. nu a fost realizată în limba engleză, va trebui să demonstrați un nivel adecvat de competență în limba engleză.

Nivelul de limba engleză pentru acest program este: Bine

Despre acest grad

Elevii învață călătoresc în călătoria pacientului, de la diagnostic la deversare. Dezvoltarea unei înțelegeri a nevoilor individuale ale pacienților și a modului de evaluare a riscurilor și a rezultatelor va fi urmată de o schiță a răspunsului inflamator chirurgical. Elevii vor fi introduși în proiectarea studiului statistic, deoarece se aplică cercetării și înțelege schimbările în orientare. Calitatea, siguranța și problemele de conducere sunt acoperite în detaliu.

Elevii efectuează module la valoarea de 180 de credite.

Programul este format din opt module de bază (120 credite) și o disertație / raport (60 credite).

O diplomă postuniversitară (120 de credite, studiu flexibil, de până la cinci ani) este oferită.

Un certificat postuniversitar (60 de credite, studiu flexibil, de până la doi ani) este oferit.

Module obligatorii

  • Peisajul medicinii perioperatorii
  • Către un nou model în îngrijirea perioperatorie
  • Date și statistici în îngrijirea perioperatorie
  • Calitate, siguranță și leadership în îngrijirea Perioperatorie
  • Paradigma în evoluție în îngrijirea perioperatorie
  • Durerea perioperatorie și boala cancerului
  • Probleme perioperatorii pentru o îmbătrânire a populației
  • Subiecte speciale în îngrijirea perioperatorie

Module opționale

Nu există module opționale pentru acest program.

Disertatie / raport

Elevii vor întreprinde o cercetare originală (care ar putea include o revizuire sistematică), elaborată și prezentată în stilul unui jurnal desemnat de colegi, iar elevii vor fi încurajați să publice această lucrare ca parte a experienței lor de învățare.

Predand si invatand

Programul este livrat în întregime prin metodologia de e-learning la distanță. O gamă largă de stiluri de învățare sunt asigurate în cadrul materialului programului, inclusiv prezentări de tip vodcast, podcasturi, text scris scris, seminarii online, recenzii de caz și grafică. Masteratul adoptă o gamă largă de stiluri de examinare, inclusiv întrebări de răspuns scurt, scrierea scurtă a eseurilor, practici reflective și contribuția la discuțiile bazate pe caz. Procesul de examinare va include atât evaluarea sumativă, cât și formativă și va ajuta la dezvoltarea stilurilor de scriere ale elevilor.

Cariere

UCL's Perioperative Medicine MSc va oferi o calificare recunoscută la nivel internațional, și la finalizarea, elevii vor fi echipate pentru a pionieră progresul și de a dezvolta îmbunătățiri de calitate în acest domeniu nou. Acest lucru va spori considerabil practicile clinice individuale, în plus față de promovarea oportunităților în mediile academice, educaționale, de conducere și de conducere.

Angajabilitate

Medicina Perioperativă MSc este o diplomă mai mare cu valoare reală la locul de muncă în timp ce pregătește absolvenți pentru funcții de conducere în domeniu. Elevii vor dezvolta o înțelegere profundă a bazei de dovezi, iar utilizarea acestora pentru a efectua schimbări în procesul perioperator și rezultatul este esențial pentru program.

De ce să studiezi acest grad la UCL?

Medicina perioperatorie este o specialitate nouă și interesantă, în prezent cu puține oportunități de formare de înaltă calitate. Grupul de medicină Perioperatorie al UCL a reunit o echipă multidisciplinară specializată dedicată excelenței în medicina perioperatorie. Acest lucru se reflectă în implicarea noastră principală în societăți, cum ar fi medicina Perioperativa bazată pe dovezi (EBPOM) și jurnalul, medicina perioperatorie.

UCL găzduiește un centru de excelență academică, Centrul de Cercetare a rezultatelor chirurgicale (SOuRCe). Prin această asociație, Grupul de Medicină Perioperantă a atras colaborări cu o facultate internațională de experți în această specialitate nouă și interesantă. Această bogăție de cunoștințe și expertiză a permis dezvoltarea unui program de înaltă calitate livrat direct de către experți studenților.

Acest nou program, oferit de metodele inovatoare de învățare electronică, urmărește să dezvolte o comunitate internațională de cursanți, fără a se limita la distanță, care să beneficieze de activități educaționale online.

Aplicații

Elevii sunt sfătuiți să se aplice cât mai curând posibil din cauza concurenței pentru locuri. Cei care solicită finanțare pentru burse (în special solicitanții de peste mări) ar trebui să ia act de termenele limită de depunere a candidaturilor.

Taxă de aplicare

Există o taxă de procesare a aplicațiilor pentru acest program de 75 de lire pentru aplicații online și 100 de lire pentru aplicații pe suport de hârtie. Mai multe detalii despre taxa de înscriere pot fi găsite la www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Cine poate aplica?

Acest program MSc este conceput pentru medici (anesteziști, chirurgi, medici) și specialiști în asistență medicală implicați în managementul pacienților în perioada perioperatorie și care se angajează să dezvolte expertiza în îngrijirea perioperatorie prin participarea activă la acest forum inovator de educație.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly strivin ... Citeste mai mult

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly striving for innovative approaches to treatment. Developing highly effective methods which go beyond the boundaries of conventional wisdom and treat each patient as an individual. Citește mai puţin