MSc în ingineria celulară și a țesuturilor

Generalități

Programul de descriere

Centrul de cercetare este, de asemenea, un centru de pregătire doctorală EPSRC pentru medicina regenerativă, un centru britanic pentru artrită și un centru de cercetare pentru platforma Medicină regenerativă din Regatul Unit. Acest mediu multidisciplinar permite o interacțiune strânsă cu academicieni și clinicieni de vârf care sunt implicați în cercetarea de ultimă oră și de cercetare clinică.

Cursul oferă sprijin din elementele de bază ale anatomiei și fiziologiei umane, până la dezvoltarea de noi nanotehnologii pentru sănătate. Datorită implicării cadrelor didactice și a cadrelor didactice din cadrul departamentului, există oportunități deosebite de a fi expuse provocărilor clinice actuale și evoluțiilor de ultimă oră. Sunt oferite vizite clinice și seminarii de specialitate, iar studenții vor putea să selecteze proiecte de disertație care să cuprindă cercetarea fundamentală a traducerii clinice a tehnologiilor - o abordare cu adevărat "bancă la pat".

Scopul cursului este de a oferi cursuri de masterat multidisciplinare postuniversitare la nivel de inginerie celulară și țesuturi pentru a pregăti elevii pentru angajarea viitoare în medii de asistență medicală, industriale și academice. Aceasta implică valorificarea cunoștințelor existente în materie de științe sau inginerie de bază și aplicarea acesteia pe principiile și problemele actuale din medicină și asistență medicală.

În mod specific, obiectivele cursului sunt:

  • Oferiți educație la nivel postuniversitar care să conducă la cariere profesionale în Ingineria celulelor și țesuturilor în industrie, mediul academic și o gamă largă de unități de asistență medicală, cum ar fi organizații medicale, instituții de cercetare medicală și spitale.
  • Oferiți o oportunitate pentru cercetări aprofundate în domeniile de specialitate și inovatoare ale Biomaterialelor și Ingineria celulelor și țesuturilor.
  • Expunerea studenților la mediul translațional clinic în cadrul unui mediu activ de cercetare medicală, cu o abilitate practică practică și susținerea cunoștințelor dezvoltărilor tehnologice actualizate în prim-planul domeniului.
  • Introduceți studenții la noi domenii interesante, cum ar fi medicina regenerativă, nanotehnologia, tehnicile moleculare de ultimă generație în ingineria celulară și a țesuturilor.

Cum este predat cursul

Metodele de învățare și predare includ prelegeri și demonstrații de la specialiști în medicină și inginerie, cursuri practice care utilizează facilități de ultimă generație și seminarii cu cercetători naționali și internaționali de vârf.

Cursul este predat prin cursuri și seminarii centrate pe subiect, susținute de tutoriale și exerciții practice. Învățarea bazată pe colaborare și învățarea centrat pe elev sunt, de asemenea, adoptate, oferind o oportunitate larg răspândită pentru munca în grup și misiunile individuale.

Elevii sunt obligați să efectueze studii aprofundate independente și acest lucru este susținut de accesul deplin la două biblioteci, accesul la reviste online și o suită de computere dedicate pentru utilizarea exclusivă de către cursanții MSC pe curs. În plus, elevii sunt sprijiniți de îndrumarea unui tutore personal din cadrul departamentului, precum și de accesul la servicii de suport universitare. Aceasta include asistența în limba engleză, dacă este cazul.

Cerințe de intrare academică

2: 1, salutăm aplicații de la persoane cu diplomă de primă sau superioară de clasa a doua (sau echivalent) în inginerie, științe fizice sau de viață, medicină sau profesii aliate medicinii.

De asemenea, salutăm întrebări de la persoane cu alte calificări profesionale acceptabile pentru universitate.

Cerința de intrare în limba engleză pentru studenții internaționali

Pentru solicitanții internaționali este necesar un scor IELTS de 6.5 în limba engleză.

Cariere

Programul nostru de MSc în celulă și țesuturi de inginerie a urmărit alături de industria de medicină generalizată regenerabilă și vă va pregăti pentru un viitor interesant într-o serie de domenii de inginerie medicală, fie că este vorba de cercetare academică sau industrială, materiale medicale, dispozitive sau sectoare terapeutice, sau în arena clinică. Structura modulară a cursului permite flexibilitate și personalizare pentru a se potrivi aspirațiilor dvs. de carieră, se bazează pe punctele forte și de interes și dezvoltă o nouă înțelegere a subiectelor-cheie.

Destinațiile destinate studenților noștri ar putea include: studii postuniversitare și cercetare (doctorat); urmărind o carieră universitară, de cercetare academică; Furnizare de consultanta tehnica pentru departamentele de marketing si vanzari din industrie; care lucreaza in industrii biomedicale, biomateriale, terapeutice, stiintele vietii si medicina regenerativa sau care lucreaza pentru o agentie guvernamentala de reglementare pentru servicii de sanatate si produse.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Citeste mai mult

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Citește mai puţin