MSc în asistență medicală cu Pathways în asistența medicală pentru sănătate mentală sau pentru adulți (preînregistrare)

Generalități

Programul de descriere

Acesta este un curs de asistență medicală pre-înregistrare conceput pentru absolvenții care ar dori să devină asistenți medicali calificați. Asistenții medicali traduc cunoștințe bazate pe dovezi pentru a îmbunătăți furnizarea asistenței medicale, menținând și subliniind etica îngrijirii centrate pe persoană.

Modulele acestui curs au fost concepute în acest sens și vizează stimularea inovației, îmbunătățirea calității, gestionarea riscurilor și identificarea domeniilor de schimbare productivă.

MSc Adult Nursing

Cursul de asistență medicală pentru adulți MSc vă pregătește pentru o carieră satisfăcătoare și plină de satisfacții pentru îngrijirea adulților de toate vârstele care au avut leziuni, au suferit accidente, au dobândit boli sau au o serie de nevoi de asistență medicală.

MSc Asistență Medicală în Sănătate Mentală

MSc Mental Health Nursing vă pregătește să recunoașteți nevoile individuale și intervențiile adecvate pentru acestea - ajutând oamenii să facă schimbări pozitive în viața lor și sprijinindu-i în călătoria lor de recuperare.

A woman getting her blood pressure tested

De ce să alegeți să studiați MSc Nursing la University Of Cumbria

 • Peste 97% dintre studenții care au asistență medicală pentru sănătate mentală și pentru adulți sunt în muncă sau fac studii suplimentare în termen de 6 luni (DLHE 2016/17).
 • Eligibil pentru a vă alătura Consiliului de asistență medicală și moașă (NMC) Înregistrați-vă pentru a practica ca asistent medical calificat pentru adulți sau sănătate mintală după finalizarea cu succes a tuturor aspectelor cursului.
 • Contactele noastre cu trusturile NHS și furnizorii de servicii de îngrijire vă oferă perspective excelente de angajare.
 • Opțiuni de cazare.
 • Tutorii efectuează cercetări naționale și internaționale, sunt membri ai organelor consultative naționale și publică lucrări în domeniile lor de expertiză - ceea ce vă va îmbunătăți învățarea.
 • Profitați de experiența dvs. universitară și deveniți o asistentă medicală complet calificată în doi ani.
 • Obțineți acreditări postuniversitare căutate.
 • Obțineți experiență vitală în lumea reală cheltuind 50% din cursul dvs. pe plasament.
 • Foștii studenți au câștigat premii naționale de prestigiu pentru munca lor în asistență medicală.

Obiectivul nostru principal este să vă facem să deveniți o asistentă medicală excelentă, care are cunoștințe solide și actuale despre problemele și afecțiunile care afectează pacienții și clienții într-o gamă largă de setări de practică clinică.

Veți fi sprijinit îndeaproape pe tot parcursul diplomei postuniversitare, astfel încât să intrați într-un rol de asistent medical calificat, care poate face cu încredere o diferență în viața altor persoane atunci când contează.

Destinații absolvent

Eligibil să se alăture consiliului de asistență medicală și moașă (NMC) să se înregistreze pentru a practica ca asistent medical calificat pentru adulți sau sănătate mintală după finalizarea cu succes a tuturor aspectelor cursului. Contactele noastre cu trusturile NHS și furnizorii de servicii de îngrijire vă oferă perspective excelente de angajare.

Rezumatul cursului

Cursul MSc Nursing (Preînregistrare - Sănătate pentru adulți / mintală) își propune să pregătească absolvenții pentru zona complexă, solicitantă și plină de satisfacții a asistenței medicale pentru adulți sau sănătate mintală. Cursul oferă absolvenților dintr-o serie de medii oportunitatea de a-și transfera abilitățile pentru a deveni fie o asistentă medicală înregistrată (adult), fie o asistentă medicală înregistrată (sănătate mintală). Profitați de experiența dvs. universitară și deveniți o asistentă medicală complet calificată în doi ani. Deveniți eligibil pentru înregistrare la Consiliul de asistență medicală și moașă ca adult calificat sau asistent medical de sănătate mintală. Pentru a câștiga experiență vitală din lumea reală; 50% din cursul dvs. este cheltuit pentru plasare.

Obțineți acreditări postuniversitare căutate, cu un salariu de plecare potențial NHS Band 5.

module

Anul 1

 • Concepte, teorii și practică în asistența medicală profesională (toți studenții)
 • Fiziopatologie și evaluarea asistenței medicale pe toată durata vieții (toți studenții)
 • Sănătate publică și asistență medicală în comunități (toți studenții)
 • Anul 1 Modulul de evaluare a practicilor (900 de ore în setările de practică)
 • Baza de dovezi pentru practica de asistență medicală pentru adulți (numai studenți adulți)
 • Promovarea sănătății mintale în întregul spectru al asistenței medicale (numai studenții din domeniul sănătății mintale)

Anul 2

 • Farmacologie pentru practica contemporană de asistență medicală (toți studenții)
 • Gestionarea complexității în practica de asistență medicală pentru adulți (numai studenți adulți)
 • Abordări contemporane ale îngrijirii sănătății mintale (numai studenții din domeniul sănătății mintale)
 • Anul 2 Modulul de evaluare a practicii (900 de ore în setările de practică)
 • Transformarea îngrijirii în asistență medicală (disertație) (toți studenții)

142744_pexels-photo-4586984.jpeg

Criterii de selecție

Solicitanții trebuie să aibă un minim 2: 2 în domeniul sănătății, asistenței sociale sau al științelor sociale. Solicitanții trebuie să aibă cel puțin 500 de ore de experiență în îngrijire (într-un cadru legal, voluntar / independent sau caritabil de sănătate, îngrijire sau asistență socială) Solicitanții care intervievează cu succes trebuie să completeze un portofoliu de dovezi înainte de începerea cursului. Solicitanții internaționali necesită un certificat IELTS care să confirme un scor minim de 6,5 în scris alături de un minim de 7,0 la citire, ascultare și vorbire, atâta timp cât scorul general minim de 7,0. Alternativ, un certificat de examinare OET care confirmă obținerea a cel puțin o notă B în secțiunile de scriere, citire, ascultare și vorbire.

Toate locurile sunt oferite sub rezerva interviului reușit, precum și autorizarea serviciului de divulgare și restricționare (DBS fost CRB), capacitatea medicală de a practica și dovada calificărilor.

Fitness la practică și cerințe de sănătate

Toate ofertele unui loc sunt supuse unui control sănătos satisfăcător. Informații suplimentare vor fi furnizate în urma ofertei unui loc.

Vă rugăm să rețineți că organismele profesionale precum Consiliul de asistență medicală și moașă (NMC) și Consiliul profesiilor pentru sănătate și îngrijire (HCPC) au anumite cerințe privind starea de sănătate și caracterul solicitanților și capacitatea lor de a îndeplini competențele profesionale de bază necesare și de a practica în condiții de siguranță fără supraveghere directă. Vă rugăm să citiți informațiile NMC și HCPC pentru a afla mai multe. Vă rugăm să ne cereți sfaturi și / sau asistență cât mai curând posibil în procesul de aplicare, dacă aveți întrebări cu privire la această cerință.

Pentru mai multe informații despre competențele de bază și capacitatea medicală de antrenament, vă rugăm să faceți clic aici. Există standarde de fitness prevăzute aici pentru majoritatea programelor de studiu: profesiile din domeniul sănătății, asistența socială și predarea.

În unele cazuri, un solicitant poate fi invitat să participe la un grup de practică profesională pentru a discuta despre orice ajustări rezonabile recomandate și dacă sunt sau nu competențe profesionale de bază realizabile.

Pentru a fi admiși și a continua cursul, studenții trebuie considerați ca fiind apți din punct de vedere medical atât pentru practică, cât și pentru teorie, de către Departamentul de sănătate a muncii. Dacă aveți nelămuriri cu privire la o afecțiune / problemă de sănătate și impactul acesteia asupra capacității dvs. de a urma cursul, vă rugăm să contactați Departamentul de Sănătate a Muncii cât mai curând posibil în procesul de aplicare.

Verificarea serviciului de divulgare și restricționare

Dacă vi se oferă un loc, vă solicităm să respectați verificarea de fond a serviciului de divulgare și restricționare îmbunătățită (DBS).

Recrutare bazată pe valori

* Începând cu 1 aprilie 2015, toate instituțiile de învățământ superior care furnizează programe de formare NHS trebuie să evalueze studenții pentru valorile lor, utilizând cerințele de bază stabilite în cadrul de recrutare bazat pe valori (VBR). Această evaluare va avea loc ca parte a procesului nostru de recrutare.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

We are the University of Cumbria, where the impossible is made possible. A distinct university in a unique place that has inspired generations to conquer the problems of their age.

We are the University of Cumbria, where the impossible is made possible. A distinct university in a unique place that has inspired generations to conquer the problems of their age. Citește mai puţin
Carlisle , Carlisle , Lancaster , Ambleside , Londra + 4 Mai mult Mai Puțin