MSc în arsuri, Chirurgie plastică și reconstructivă

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Acest program își propune să imprime o cunoaștere și o înțelegere centrală a chirurgiei reconstructive. Programul ajută la dotarea profesioniștilor din domeniul sănătății și a oamenilor de știință cu abilitățile de cercetare și cunoștințele de traducere necesare pentru cercetarea aplicată clinic în acest domeniu.

Cerințe de intrare

Este necesară o diplomă medicală (MBBS) sau o diplomă de licență de nivel inferior în Marea Britanie într-un obiect conex sau o calificare de peste mări cu un standard echivalent. În plus, elevii de peste mări necesită nivelul standard de competență în limba engleză.

Limba engleză

Dacă educația dvs. nu a fost realizată în limba engleză, va trebui să demonstrați un nivel adecvat de competență în limba engleză.

Nivelul de limba engleză pentru acest program este: Standard

Despre acest grad

Programul este conceput pentru a vă oferi o înțelegere solidă a bazei de cercetare științifică și clinică. Acesta va furniza abilitățile de cercetare transferabile necesare (de exemplu, laborator, analiză critică și sinteză) și va permite oamenilor de știință să aprecieze nevoile clinice și cerințele pacienților care necesită această specialitate. Un curriculum de bază include arsuri, chirurgie militară, manuală și reconstructivă oferă o perspectivă unică asupra nevoilor nesatisfăcute ale pacienților reconstructivi, împreună cu metodologiile de cercetare pentru aptitudinile clinice și de cercetare a datelor de analiză. În funcție de alegerea modulelor opționale, puteți urma fie o cale mai științifică cu subiecte interdisciplinare, cum ar fi nanotehnologia și medicina regenerativă, biomaterialele și aplicarea celulelor stem sau modulele de competențe clinice cum ar fi microchirurgia avansată, abilitățile de robotică și bazate pe dovezi recenzii sistematice.

Elevii efectuează module la valoarea de 180 de credite pentru MSc.

Programul este format din trei module de bază (45 de credite), trei module opționale (45 de credite) și un proiect de cercetare (90 de credite).

Un certificat PG (60 credite) este oferit numai în modul Flexibil / Modular, pe o perioadă de maximum doi ani. Programul este format din două module de bază (30 de credite) și două module opționale (30 credite).

Module obligatorii

 • Chirurgie plastica si reconstructiva Arsuri
 • Răni militare și vindecarea rănilor
 • Metodologia de cercetare

Module opționale

Alegeți trei dintre următoarele opțiuni:

 • Abilități avansate chirurgicale: Microchirurgie
 • Abilități avansate chirurgicale: Robotică
 • Celule stem
 • Tehnica țesutului aplicat
 • biomateriale
 • Examinarea sistematică a intervențiilor (partea 1)
 • Examinarea sistematică a intervențiilor (partea 2) *
 • Aplicarea dovezilor în practica clinică
 • Introducere în asistența medicală bazată pe dovezi
 • Studii controlate randomizate: design
 • Știința transplantului

* Completarea satisfăcătoare a părții 1 este o condiție prealabilă.

Disertatie / raport

Un proiect de cercetare aprofundat (13-15k teze) este o componentă integrală a programului, cu o oportunitate pentru dvs. de a investiga proiecte de vârf și, astfel, a deschide oportunități pentru cercetări și publicații viitoare.

Predand si invatand

Programul este livrat printr-o combinație de cursuri, tutoriale, ateliere de lucru, sesiuni practice și discuții de grup. Evaluarea este efectuată prin examen scris, curs, prezentare, disertație și viva voce.

Cariere

Stabilirea unei cariere în chirurgie devine foarte competitivă, iar elevii din acest program beneficiază de cele mai recente cunoștințe și experiență în acest domeniu extins. La terminarea studiilor, absolvenții afirmă că sunt într-o poziție mai bună de a găsi destinații de plasare datorită expunerii largi pe care o au la tehnologiile emergente, cum ar fi nanotehnologia, medicina regenerativă și chirurgia plastică specializată. Acest Master vă oferă, de asemenea, o bază excelentă pentru cercetări ulterioare, fie la nivel de doctorat sau doctorat sau pentru o carieră ca clinician sau profesionist în cadrul acestei specialități chirurgicale.

Angajabilitate

Acest Master se concentrează pe cunoștințe teoretice, alături de instruire chirurgicală și cercetare aplicată. Puteți dobândi abilități tehnice și de laborator. Dezvoltarea rețelelor este, de asemenea, unul dintre aspectele cheie ale acestui program. Consultanții chirurgi plastici din ambele medii militare și civile prezintă prelegeri, oferindu-vă acces la contactul unu-la-unu și o multitudine de oportunități de rețea.

De ce să studiezi acest grad la UCL?

Acesta este singurul program de master în arsuri, chirurgie plastică și reconstructivă disponibil în prezent și se adresează unei nevoi naționale.

Personalul clinic care se angajează să predea include consultanți renumiți, cu sediul la Spitalul Royal gratuit și alte centre specializate.

Divizia de Chirurgie

Aplicații

Elevii sunt sfătuiți să se aplice cât mai curând posibil din cauza concurenței pentru locuri. Cei care solicită finanțare pentru burse (în special solicitanții de peste mări) ar trebui să ia act de termenele limită de depunere a candidaturilor.

Taxă de aplicare

Există o taxă de procesare a aplicațiilor pentru acest program de 75 de lire pentru aplicații online și 100 de lire pentru aplicații pe suport de hârtie. Mai multe detalii despre taxa de înscriere pot fi găsite la www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Cine poate aplica?

Acest program vizeaza chirurgi plasticieni, clinicieni, oameni de stiinta care doresc sa se specializeze in chirurgie plastica si reconstructiva si profesionisti din domeniul sanatatii.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly strivin ... Citeste mai mult

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly striving for innovative approaches to treatment. Developing highly effective methods which go beyond the boundaries of conventional wisdom and treat each patient as an individual. Citește mai puţin