MSc în psihologic bunastarea si de sanatate mintala

Generalități

Programul de descriere

Gradul de bunăstare psihologică și sănătatea mintală este destinat studenților care intenționează să lucreze - sau sunt deja angajați - în domeniul asistenței medicale, consiliere, asistență socială și ariilor conexe. Elevii vor evalua, evalua, și de a promova înțelegerea actuală a ceea ce funcționează în a ajuta adulții realiza psihologic bunastarii si o buna sanatate mintala.

Un mediu de cercetare și de susținere activă

De-a lungul cursului veti beneficia de predare-cercetare informat. Ați putea fi interesat în a afla despre dependenta noastra si aberante comportamente și bunăstarea grupuri de cercetare și contravențiile noastre sexuale, Crimă și Unitatea de Cercetare abatere, servicii de urgență Unitatea de Cercetare și Unitatea de Cercetare International Gaming. Psihologie de la UNT are o reputație de cercetare stabilit internațional și este una dintre coloane de top din REF 2014 Research. 2014 Evaluarea a arătat de asemenea:

  • 60% a rezultatelor noastre de cercetare au fost considerate a fi excelent sau mondial pe plan internațional de lider în REF 2014
  • 100% din impactul nostru de cercetare este pe plan internațional excelent cu 73% descris ca lider mondial

Impactul nostru de cercetare și de ieșire este cea mai mare din orice departament de psihologie din Marea Britanie, cu un mediu de cercetare echivalent.

Cariere

Elevii aleg, în general, Master psihologică Wellbeing fizică și mintală, deoarece acestea doresc să urmeze o carieră de lucru într-un cadru de sănătate mintală sau pentru că lucrează deja la un astfel de cadru și speranța de a îmbunătăți perspectivele de promovare și avansare în carieră. S-ar putea alege să urmeze o carieră academică și / sau de cercetare în psihologie urma absolvirii (de lucru ca un asistent de cercetare sau asociat, de exemplu, sau prin studierea pentru un doctorat). absolvenți de psihologie cu statut de BPS GBC poate fi, de asemenea, interesat în acest curs, dacă acestea sunt în considerare studii de doctorat spre o carieră ca un psiholog clinic sau consiliere. Calificarea în Psychological bunăstare și sănătate mintală este probabil să fie popular cu o întreagă gamă de potențiali angajatori deoarece, pe lângă faptul că posedă cunoștințe aprofundate teoretice a unei game de probleme de sanatate mintala, va avea, de asemenea demonstrat aptitudini transferabile în capacitatea de a scrie eseuri și rapoarte și să vorbească și să prezinte în fața altor persoane.

Cerințe de intrare

  • Veți avea nevoie de o diplomă de licență (minimum 2,2) în Psihologie sau o disciplină aliată cum ar fi știința socială, asistența medicală, legea, practica medicală sau altă calificare echivalentă recunoscută.
  • Solicitanții fără astfel de calificări vor fi luați în considerare individual, dar vor trebui să demonstreze cum experiențele lor (de exemplu, lucrează ca asistenți sau consilieri), calificările profesionale (precum RMN, RN) și / sau cunoștințele le-ar permite să studieze acest curs la nivel de master în declarația lor personală.
  • Limba engleză.

Contactati-ne pentru mai multe informații. Formularul de aplicație necesită o declarație scrisă în care trebuie să prezinte motivele pentru care dorește să participe la Master psihologic bunastarii si cursul de Sanatate Mintala. Vom fi în căutarea de a se asigura că aveți o justificare solidă pentru aderarea la cursul bazat pe o apreciere realistă a materialelor care urmează să fie studiate și zonele de practică aferente.

Taxe și finanțare

Pentru a afla informații despre taxele și posibilitățile de finanțare vizita www.ntu.ac.uk/s3fees~~number=plural

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can ... Citeste mai mult

The School of Social Sciences promotes excellence in higher education, research and consultancy. We offer a diverse range of courses at undergraduate, postgraduate and professional level. Students can select courses that have been designed in partnership with professional bodies and outside organisations within the public and private sector. Here at the School of Social Sciences, we aim to make a difference to society and the lives of those within it. Citește mai puţin