MSc în Ortopedie

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

MSc Ortopedie își propune să integreze o educație mai înalt nivel de echipă în Ortopedie

Limba engleză

Dacă educația dvs. nu a fost realizată în limba engleză, va trebui să demonstrați un nivel adecvat de competență în limba engleză.

Despre acest grad

MSc Ortopedie va spori cunoștințele într-o serie de subiecte ortopedice.

Studenții vor studia ortopedie clinică specifică membrelor superioare, membrelor inferioare, traumei, pediatriei, oncologiei și coloanei vertebrale. În plus, în funcție de modulele opționale alese, elevii vor fi, de asemenea, învățați medicina bazată pe dovezi, sport

Elevii vor completa o teză despre proiectul de cercetare și viva și vor fi încurajați să lucreze împreună cu clinicienii și cercetătorii pentru a face proiectele relevante din punct de vedere clinic și translatabile.

Cursanții MSC completează un program de creditare de 180: opt module de predare (120 de credite) și o disertație de cercetare (60 de credite).

Elevii pot selecta până la trei module opționale (45 de credite).

Module obligatorii

 • Traumă teorie și membrele superioare
 • Ortopedie pentru copii
 • Membrului superior
 • Metodologia coloanei vertebrale și de cercetare
 • Membru inferior
 • Proiect de cercetare

Module opționale

Elevii pot selecta până la trei module opționale (45 de credite) în următoarele domenii:

 • Către un nou model în îngrijirea perioperatorie
 • Date și statistici în îngrijirea perioperatorie
 • Reabilitarea accidentelor sportive
 • Aspecte clinice ale medicinei musculo-scheletice și chirurgiei
 • Biomecanica și biomaterialele musculoscheletice

Predand si invatand

Elevii vor fi evaluați printr-o varietate de metode, inclusiv examene scrise nevăzute, întrebări multiple (MCQ), sarcini de curs, răspunsuri scurte și lungi, discuții pe forum, disertație și prezentări orale.

Cariere

Master în Ortopedie este conceput pentru a învăța pe studenți să aplice cunoștințe dintr-o gamă largă de subiecte ortopedice, precum și din fluxul selectat de module opționale, în funcție de domeniul lor de interes și de expertiză.

Elevii vor învăța să lucreze într-o echipă de personal clinic aliat, replicându-și zi de zi înființată în propriile instituții. Alte abilități transferabile vor fi obținute, cum ar fi metodologia cercetării, colectarea dovezilor, prezentarea dovezilor într-un argument structurat și autoevaluarea care va fi utilă pentru viitoarea ocupare a forței de muncă.

De ce să studiezi acest grad la UCL?

Acest Master este strâns legat de UCLH, care are o tradiție puternică de cercetare de înaltă calitate în Ortopedie

Această platformă unică vă va oferi posibilitatea de a experimenta modulele de predare de mână în ortopedie cu module suplimentare într-o sub-specialități aliate alese de dumneavoastră.

Veți utiliza activități de clasă și online pentru a vă completa modulele alese, deși proiectele de cercetare trebuie să fie finalizate pe site-uri dedicate.

Programul este deschis studenților de peste mări care doresc să experimenteze standardele ridicate ale educației UCL și au dorința de a-și spori calificările și calificările cu o calificare de prestigiu recunoscută la nivel internațional.

Aplicații

Elevii sunt sfătuiți să se aplice cât mai curând posibil din cauza concurenței pentru locuri. Cei care solicită finanțare pentru burse (în special solicitanții de peste mări) ar trebui să ia act de termenele limită de depunere a candidaturilor.

Cine poate aplica?

Acest program didactic roman are ca scop înscrierea studenților profesioniști care sunt toți conectați prin tema comună a ortopediei, dar care aspiră să exceleze în mai multe sub-specialități aliate cum ar fi chirurgi, fizioterapeuți, practicieni în domeniul sportului, practicieni de îngrijire și îngrijire, cercetătorii clinici.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly strivin ... Citeste mai mult

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly striving for innovative approaches to treatment. Developing highly effective methods which go beyond the boundaries of conventional wisdom and treat each patient as an individual. Citește mai puţin