MSc în Nutriție Clinică

Generalități

Programul de descriere

Câștigă abilitățile esențiale ca nutriționist pentru a ajuta la îmbunătățirea sănătății și bunăstării oamenilor în contextul malnutriției, obezității, răspunsului metabolic la vătămare și boli cronice.

Acesta a fost primul MSc în Nutriție Clinică stabilit în Marea Britanie și a câștigat o reputație internațională, atrăgând studenți din întreaga lume. Vei lua în considerare călătoria pacientului de la naștere până la vârsta extremă, în contextul răspunsului metabolic la accidentare sau la boala cronică. Cursul este conceput pentru toți membrii echipelor de sprijin nutrițional și este, de asemenea, potrivit pentru studenții care doresc să urmărească cercetarea bazată pe nutriție clinic.

După stabilirea unei fundații ferme în fiziologie și biochimie a nutriției, acest curs va acoperi managementul nutrițional pentru afecțiuni clinice, cum ar fi probleme gastro-enterale, invalidare de lungă durată și terapie intensivă. Acesta include, de asemenea, un accent pe sprijinul nutrițional la pacienții pediatri, adulți, vârstnici și bolnavi critici.

Acest curs este perfect pentru echipele de asistență nutrițională sau pentru cei care doresc să urmeze o carieră sau un doctorat în nutriție bazată clinic. Cursul va oferi o perspectivă importantă asupra evoluțiilor contemporane în nutriția clinică pentru o gamă largă de profesioniști din domeniul sănătății.

Veți avea acces la facilitățile noastre de ultimă generație și laboratoare excelente, inclusiv un laborator alimentar complet cu cabine de degustare de analize senzoriale și laboratoare de specialitate pentru fiziologie, microbiologie și calcul.

Vă rugăm să rețineți că acest program nu duce la o calificare în Marea Britanie ca dietetician înregistrat. Este un curs acreditat cu Asociația pentru nutriție și vă permite să deveniți nutriționist înregistrat, după ce ați împlinit doi ani în domeniul nutriției.

Conţinut

Oferim o gamă variată de module pentru a vă dezvolta cunoștințele și vă permit să vă concentrați pe subiecte care vă interesează. Exemple recente ale acestor subiecte au inclus: metabolismul macronutrienților și micronutrienților în sănătate și boală, digestia și absorbția de nutrienți și boala gastrointestinală, sprijinul nutrițional la pacienții pediatri, adulți, adulți în vârstă și bolnavi critici, efectul bolii asupra stării de nutriție.

Domeniile de cercetare care sunt, de asemenea, incluse în program sunt strategiile de management dietetic la femeile cu sindrom de ovare polichistice; rolul interacțiunii creier-intestin în obezitate, tulburări de alimentație și sindrom de colon iritabil; rolul sistemului nervos enteric în bolile intestinale cunoscute; statutul de vitamina E în sănătate și boli; rolul microbiotei în sistemele alimentare și nutriționale; alimente bioactive pentru un intestin sănătos, creier și sistem vascular; reglarea secreției de insulină și a metabolismului glucozei în sănătate și diabet.

module

Set obligatoriu pentru studenții de master

  • Compoziția corpului practic
  • Metode de cercetare în domeniul sănătății
  • Nutriția clinică și sănătatea publică
  • Suport pentru nutriție
  • Principiile nutriției
  • Disertație

Module opționale

  • Comunicare
  • Psihofiziologie în sănătate
  • Obezitate și Metabolism

Vă rugăm să rețineți că următorul modul poate fi luat numai cu permisiunea specifică a Convenantului Programului și nu trebuie luat la înregistrare:

  • Revizuire

Module obligatorii și obligatorii

Modulele obligatorii și / sau obligatorii se pot schimba atunci când examinăm și actualizăm programele. Mai sus este o listă de module oferite în acest an academic.

Module opționale

Modulele opționale, atunci când sunt oferite ca parte a unui program, pot varia de la an la an și sunt supuse viabilității.

Opțiuni de carieră

Nutriționist (sector public, comercial privat sau independent), nutriționist în sănătate publică, cercetare / predare academică, cercetare comercială, NHS (diverse roluri) și administrație locală și centrală (roluri în politica și promovarea sănătății). În plus, mulți studenți sunt deja profesioniști din domeniul sănătății și studiază cursul ca parte a dezvoltării carierei și specializării lor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the wor ... Citeste mai mult

We change lives by helping our students to develop the confidence, knowledge and values they need for a successful and fulfilling life. We produce world-class research that helps us understand the world and change it for the better. Citește mai puţin