MSc în Medicină Sportivă, Exercițiu

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Acest Master de la distanță de învățare este conceput pentru a oferi clinicienilor și practicienilor o înțelegere mai profundă a medicinii sportive, leziuni sportive și medicina exercițiu. Programul acoperă gestionarea bazată pe dovezi a medicamentelor sportive și leziunilor musculo-scheletice și subliniază rolul vital al activității fizice în prevenirea și tratamentul bolilor cronice.

Cerințe de intrare

Salutăm cererile de la studenții potențiali care dețin o diplomă primară medicală sau științifică în medicină, cum ar fi medicina, fizioterapia, știința sportivă. Solicitanții trebuie să aibă o experiență clinică de cel puțin un an post-absolvire în legătură cu gradul lor primar.

Limba engleză

Dacă educația dvs. nu a fost realizată în limba engleză, va trebui să demonstrați un nivel adecvat de competență în limba engleză.

Nivelul de limba engleză pentru acest program este: Bine

Despre acest grad

Programul se concentrează pe leziuni sportive și prevenirea și tratamentul acestora și oferă o bază temeinică în domenii relevante de anatomie, biomecanică, fiziologia exercițiilor și psihologie, precum și fundamentele exercitării în menținerea și îmbunătățirea sănătății. Elevii dezvoltă abilități de cercetare esențiale printr-un proiect de cercetare independent.

Toți elevii efectuează module la valoarea de 180 de credite.

Programul este format din șapte module de bază (105 credite), un modul opțional (15 credite) și un proiect de cercetare (60 de credite). Sesiunile clinice sunt distribuite pe parcursul anului; angajamentul este echivalent cu o jumătate de zi pe săptămână pe parcursul a trei semestre de 12 săptămâni. Opțiunile clinice includ leziunile sportive, fizioterapia și podiatria, testarea exercițiilor și vizitele în echipă.

O diplomă postuniversitară (120 de credite, cu normă întreagă nouă luni) este oferită.

Module de bază

 • Fiziologia exercițiilor
 • Sănătate și activitate fizică
 • Leziuni sportive I - membre inferioare
 • Leziuni sportive II - membrele superioare
 • Leziuni sportive III - Cap, gât și coloanei vertebrale
 • Avizare sporită avansată și prevenirea accidentelor
 • Metode de cercetare
 • Module opționale
 • Echipa și Evenimentul Medicină
 • Reabilitarea accidentelor sportive
 • Disertatie / raport

Toți elevii MSC efectuează un proiect de cercetare independent dintr-o gamă variată de subiecte disponibile, care culminează cu o disertație, un examen oral și o prezentare.

Predand si invatand

Predarea este oferită printr-o combinație de cursuri formale, sesiuni practice, seminarii de grupuri mici, clinici și excursii în teren și vor fi oferite de lectori cu experiență în domeniu. Practica actuală, bazată pe dovezi, va fi accentuată și contribuția studenților prin discuții este considerată esențială. Evaluarea este efectuată prin examinare scrisă, prezentări, cursuri și examen clinic structurat obiectiv (OSCE), precum și examenul de disertație și viva voce (orală).

Cariere

Absolvenții programului vor dobândi o înțelegere mai profundă și o cunoaștere valoroasă în domeniile-cheie ale prevenirii și gestionării vătămărilor sportive, sănătății și activității fizice și vor putea prescrie exercițiile în condiții de siguranță pentru o serie de condiții medicale. Acest lucru le va pregăti pentru potențialul de muncă în multe domenii, de la medicina sportivă de elită la sporturile NHS și la clinicile musculo-scheletice și la serviciile de medicină exercițiu.

Destinații recente de carieră pentru acest grad

 • Fizioterapeut și Chiropractor, Barclays
 • Doctor, NHS Sănătate Educație East Midlands
 • Fizioterapeut rotațional și musculoscheletic, Guy's și St Thomas NHS Foundation Trust
 • Senior Terapeut, NHS Malta
 • Spitalul Clinic de Specialitate Fizioterapeut, Spitalul Printesa Grace

Angajabilitate

O diplomă de master în medicina sportivă, exercițiu

De ce să studiezi acest grad la UCL?

UCL este una dintre cele mai bune universități din lume, plasată în mod consecvent în top 20 la nivel mondial, într-o gamă largă de clasamente mondiale. Divizia UCL de Chirurgie

MSc în Medicină Sportivă, Exerciții și Sănătate la UCL pune un accent puternic pe îmbunătățirea sănătății prin exercițiu alături de gestionarea sportului și a prejudiciului musculo-scheletice. Programul are un conținut clinic semnificativ și studenții beneficiază de prezența la numeroase clinici de specialitate și de oportunități de vizite în teren la echipe și evenimente sportive.

Absolvenți de masterat în Medicină Sportivă, Exercitarea și Sănătate la UCL sunt din diverse medii care reflectă natura cu adevărat multidisciplinară a medicinii de sport și exerciții fizice.

Aplicații

Elevii sunt sfătuiți să se aplice cât mai curând posibil din cauza concurenței pentru locuri. Cei care solicită finanțare pentru burse (în special solicitanții de peste mări) ar trebui să ia act de termenele limită de depunere a candidaturilor.

Taxa de depunere a cererii: există o taxă de procesare a cererii pentru acest program de 75 de lire pentru aplicații online și 100 de lire pentru aplicații de hârtie. Mai multe detalii despre taxa de înscriere pot fi găsite la www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Cine poate aplica?

Acest Master este deschis atât pentru absolvenți medicali și non-medicali cu un background adecvat care doresc să dobândească o înțelegere mai profundă a medicinii sportive, leziuni sportive și medicina exerciții, planifică o carieră în domeniu sau doresc să dezvolte abilitățile necesare pentru a continua cercetare.

Termene de depunere a cererilor

Toți solicitanții

26 iulie 2019

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly strivin ... Citeste mai mult

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly striving for innovative approaches to treatment. Developing highly effective methods which go beyond the boundaries of conventional wisdom and treat each patient as an individual. Citește mai puţin