MSc în Managementul Durerii

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Acest program specializat vizează profesioniștii clinici din toate mediile implicate în furnizarea de servicii de durere integrată în îngrijirea primară sau secundară. Combinând cercetarea de ultimă oră cu o reputație internațională pentru excelență clinică, UCL Pain Management MSc este ideală pentru oricine dorește să îmbunătățească viața persoanelor care trăiesc cu dureri persistente, în timp ce accelerează, de asemenea, cariera lor.

Cerințe de intrare

Un minim de diplomă de licență de clasa a doua din Marea Britanie sau o calificare de peste mări cu un standard echivalent. Solicitanții ar trebui, de asemenea, să fie profesioniști din domeniul sănătății înregistrați / licențiați cu un interes demonstrabil în ceea ce privește gestionarea durerii.

Limba engleză

Dacă educația dvs. nu a fost realizată în limba engleză, va trebui să demonstrați un nivel adecvat de competență în limba engleză.

Nivelul de limba engleză pentru acest program este: Standard

Despre acest grad

Elevii vor învăța:

 • Metode de cercetare și principii etice care stau la baza cercetării durerii
 • Economia sănătății și impactul social al durerii
 • Administrarea clinică a serviciilor de durere
 • Patofiziologia durerii
 • Farmacologie de durere și terapeutică
 • Gestionarea durerii la pacienții cu cancer, inclusiv durerea post-chimioterapie
 • Administrarea unei dureri de cap și durere abdominopelvică / urogenitală
 • Gestionarea durerii la copii și adolescenți
 • Strategii pentru auto-gestionarea durerii
 • Neuromodularea pentru durerea cronică
 • Controlul durerii cu sănătate mintală, abuzul de substanță și multiplele morbidități
 • Strategii comunitare de gestionare a durerii

Cursanții MSC completează un program de creditare de 180: opt module core (120 credite) și o disertație de cercetare (60 de credite).

Opt module de bază sunt luate succesiv pe o perioadă de 2 ani.

Proiectul de cercetare se incepe la inceputul celui de-al doilea an.

O diplomă postuniversitară (120 de credite, opt module de bază) este oferită.

Un certificat postuniversitar (60 de credite, patru module de bază) este oferit.

Module obligatorii

 • Introducere în durere: Economie, livrare de probe (15 credite)
 • Durerea acută (15 credite)
 • Durerea cronică (15 credite)
 • Durerea la pacienții cu cancer (15 credite)
 • O durere de cap, Durerea pediatrică
 • Strategii pentru auto-gestionarea durerii (15 credite)
 • Neuromodulare (15 credite)
 • Durerea în Comunitate (15 credite)

Module opționale

Nu există module opționale pentru acest program.

Disertatie / raport

Finalizarea cu succes a MSC necesită o disertație de 5.000 - 8.000 de cuvinte pe un subiect care este relevant pentru practica clinică a candidatului și a fost acoperit, cel puțin superficial, la un moment dat în program. Opțiunile pentru disertație vor fi discutate cu fiecare student, dar pot include, dacă este posibil, un studiu clinic la Centrul de Management al Durerii UCLH, studierea în profunzime a subiectelor, pregătirea pentru studii superioare (doctorale) etc. Studenții vor avea ambele studii clinice și supraveghetori universitari.

Predand si invatand

Acest program este livrat printr-un mediu de învățare online special conceput, cu ateliere și discuții suplimentare pentru a sprijini studenții în călătoria spre a face o diferență reală pentru persoanele care trăiesc cu durere.

Evaluarea se bazează pe practici de reflecție, prezentare video și misiuni scrise scurte.

Destinație de plasare

Plasarea clinică nu este o componentă necesară a programului. Cu toate acestea, pentru studenții care doresc să vadă practica în Regatul Unit sau practici de specialitate în managementul durerii la UCLH, pot fi aranjate destinații de plasare clinice scurte. Plasamentele pot fi întreprinse în anul 2 și planificarea anticipată cu facultate este recomandată pentru a vă asigura că puteți profita din plin de experiența acumulată.

Plasamentul clinic nu are impact asupra claselor.

Costuri adiționale

În funcție de activitățile planificate în timpul unei plasări clinice, se poate plăti o taxă suplimentară. Acest lucru poate fi discutat cu facultatea în momentul planificării.

Cariere

Acest program este soluția ideală pentru:

 • Asistenti medicali si profesionisti de sanatate aliate care doresc sa urmeze senior (Trupa 7) roluri in NHS
 • Practicienii practicieni implicați în furnizarea de servicii integrate de durere comunitară
 • Medici junior care doresc să dezvolte și să demonstreze un interes clinic în gestionarea durerii și / sau componenta dureroasă a anesteziei
 • Medicii internaționali care doresc să-și dezvolte expertiza în managementul durerii
 • Osteopatii si chiropractici interesati de managementul durerii.

Angajabilitate

Combinând excelența academică cu reputația UCL ca universitate globală din Londra și legăturile noastre puternice cu industria, perspectivele pentru absolvenții acestui program sunt excelente. Indiferent dacă doriți să continuați cu îngrijirea pacientului în NHS sau sectorul privat, să continuați cercetarea doctorală sau să lucrați în industrie și inovare, acest program va dota studenții nu numai cu cunoștințele și abilitățile, ci și cu legăturile de rețea și experiența de cercetare pentru a-și lua cariera la nivelul următor.

De ce să studiezi acest grad la UCL?

Acest program captivant va oferi absolvenților cunoștințele și oportunitățile de a-și accelera cariera în gestionarea durerii. Acest lucru este ideal pentru oricine urmărește o poziție clinică senior, rol de management al sănătății sau cercetare și dezvoltare sau carieră în industrie.

Începând cu impactul socio-economic și trecerea de la stările dureroase la cele cronice înainte de a ajunge la situații și intervenții dureroase mai complexe, acest program dezvoltă cunoștințele și aptitudinile de bază necesare unui practician de durere avansată.

Acest program oferă oportunități unice de învățare:

 • Cercetarea a condus materiale de la experții UCLH de renume internațional pe dureri de cap și abdominopelvic dureri.
 • Conținut inovativ privind gestionarea durerii în comunitate.
 • Primul modul mondial privind Neuromodularea de la știința de bază până la îngrijirea post-implantare.
 • Expertiză de nivel mondial privind gestionarea durerii la pacienții cu cancer și supraviețuitori.

Programul este livrat printr-un mediu de învățare online special conceput. Recunoscând că materia este adesea exigentă din punct de vedere academic și emoțional, ateliere opționale cu tutori de programe sunt disponibile în campusul Bloomsbury și prin videoconferințe. În plus, tutorialele de grup mici online completează conținutul online de învățare.

Designul nostru flexibil permite elevilor din întreaga țară și lumii să își împărtășească experiențele și stilurile de învățare pentru a-și îmbogăți experiența academică reciprocă. Acesta este singurul grad de gestionare a durerii bazat pe Marea Britanie, oferind studenților posibilitatea de a alege pe deplin on-line sau livrare amestecate.

UCL și UCL Hospitals (UCLH) Pain Management Center are o reputație internațională atât pentru cercetarea de vârf, cât și pentru serviciile inovatoare de clinică. Elevii din acest program vor beneficia de predarea de la experți la nivel mondial la o instituție care oferă în mod constant rezultate de cercetare de nivel mondial. Absolvenții se pot aștepta să fie încrezători din punct de vedere academic și în mod ideal plasați pentru a urma doctorat (PhD) studiu la nivel de UCL la finalizarea.

Aplicații

Elevii sunt sfătuiți să se aplice cât mai curând posibil din cauza concurenței pentru locuri. Cei care solicită finanțare pentru burse (în special solicitanții de peste mări) ar trebui să ia act de termenele limită de depunere a candidaturilor.

Taxă de aplicare

Există o taxă de procesare a aplicațiilor pentru acest program de 75 de lire pentru aplicații online și 100 de lire pentru aplicații pe suport de hârtie. Mai multe detalii despre taxa de înscriere pot fi găsite la www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Cine poate aplica?

Acest program este ideal pentru orice profesionist în speranța de a avansa cariera lor în gestionarea durerii, inclusiv:

 • Asistentele
 • fizioterapeuţii
 • Terapeuții ocupaționali
 • Medicii generaliști
 • Medici Junior
 • Osteopatii
 • Biokineticists
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly strivin ... Citeste mai mult

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly striving for innovative approaches to treatment. Developing highly effective methods which go beyond the boundaries of conventional wisdom and treat each patient as an individual. Citește mai puţin