MSc în științele musculo-scheletice

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

"MSc în științele musculo-scheletice" acoperă un spectru larg de subiecte musculo-scheletice, inclusiv știința fundamentală și aspectele clinice. Scopul său este de a oferi studenților, într-un cadru multidisciplinar, o viziune holistică asupra științei musculo-scheletice, bioingineriei ortopedice și medicinei și oferă o cunoaștere aprofundată a unor domenii specifice adecvate intereselor individuale ale fiecărui student.

Cerințe de intrare

Un minim de o diplomă de medicină de clasa a doua sau de diplomă de licență în Marea Britanie într-o disciplină relevantă, sau o calificare de peste mări de un standard echivalent.

Limba engleză

Dacă educația dvs. nu a fost realizată în limba engleză, va trebui să demonstrați un nivel adecvat de competență în limba engleză.

Nivelul de limba engleză pentru acest program este: Standard

Despre acest grad

Elevii de la acest program MSc dobândi cunoștințe științifice esențiale, pentru a îmbunătăți abilitățile lor de bază de cercetare, și sunt echipate cu capacitatea de a rezolva problemele musculo-scheletice evidențiate în cadrul NHS. Programul pune accentul pe cele patru domenii majore identificate de Deceniul oaselor și articulațiilor - artrita, osteoporoza, traumatismele și tulburările coloanei vertebrale și abilitățile transferabile și metodologia cercetării în bioingineria ortopedică.

Elevii efectuează module la valoarea de 180 de credite. Programul este alcătuit din opt module predate (120 credite) și un proiect de cercetare (60 de credite).

Elevii vor primi un Master în finalizarea cu succes a tuturor modulelor predate și a proiectului de cercetare; o diplomă postuniversitară privind finalizarea cu succes a celor opt module predate (toate modulele core plus cele patru din opțiuni); și un certificat postuniversitar privind finalizarea cu succes a patru module predate.

O diplomă postuniversitară (120 de credite, cu normă întreagă nouă luni și un studiu flexibil până la cinci ani) este oferită.

Un certificat postuniversitar (60 de credite, cu normă întreagă de trei luni și un studiu flexibil de până la doi ani) este oferit.

Module de bază

 • Aspecte clinice ale medicinei musculo-scheletice și ale chirurgiei, partea I
 • Biologia țesutului musculo-schelet - formă și funcție
 • Biomecanica musculară și biomaterialele, Partea I
 • Metodologia de cercetare și abilitățile generice

Module opționale

Până la 60 de credite din module opționale (4 module) din următoarele:

 • Aspecte clinice ale medicinei musculo-scheletice și ale chirurgiei, partea a II-a
 • Biologia țesutului musculo-scheletic - boli și disfuncții
 • Biomecanica și biomaterialele musculo-scheletice, partea II
 • Guvernanța cercetării
 • Experiența clinică în chirurgia musculo-scheletică
 • Abilitati chirurgicale in chirurgia ortopedica

Disertatie / raport

Toți elevii MSC desfășoară un proiect independent de cercetare care va contribui la cercetarea științifică, clinică și industrială de ultimă oră și culminează cu o examinare orală și o disertație.

Predand si invatand

Programul este livrat printr-o combinație de cursuri predate, seminarii, tutoriale, lucrări de grup și ateliere de lucru. Evaluarea se face prin intermediul MCQ-urilor online, cursurilor, disertației și vocii voce. Candidații sunt examinați în anul în care finalizează programul.

Programul va fi predat în special la Spitalul Național Ortopedic Royal din Stanmore, Londra. Unele învățături vor avea loc și în Bloomsbury.

Cariere

Acest program oferă studenților dintr-o mare varietate de discipline oportunitatea de a obține un grad mai mare într-un domeniu interesant și în curs de dezvoltare rapid și le echipează pentru a aduce o contribuție puternică la dezvoltarea serviciilor musculo-scheletice. Elevii își pot dezvolta cariera în sectorul sănătății, industria dispozitivelor medicale și bio-industrie, medicina regenerativă, organele de reglementare, precum și comunitatea academică.

Destinații recente de carieră pentru acest grad

 • Ph.D., Universitatea din Oxford
 • Asistentul Terapiei Ocupaționale, Watford General Hospital (NHS)
 • Chirurg ortoped, Spitalul internațional Assaswa
 • Cercetări medicale privind articulațiile de înlocuire, Universitatea Cardiff (Prifysgol Caerdydd)

De ce să studiezi acest grad la UCL?

Divizia de Chirurgie

Elevii de la acest MSc va câștiga un teren de neegalat în știința musculo-scheletice și bioinginerie ortopedice, inclusiv o vedere holistică a îngrijirii clinice, precum și științele ortopedice și bioinginerie. Programul se desfășoară la renumitul Spitalul Ortopedic Regal din Stanmore.

Aplicații

Elevii sunt sfătuiți să se aplice cât mai curând posibil din cauza concurenței pentru locuri. Cei care solicită finanțare pentru burse (în special solicitanții de peste mări) ar trebui să ia act de termenele limită de depunere a candidaturilor.

Taxa de depunere a cererii: există o taxă de procesare a cererii pentru acest program de 75 de lire pentru aplicații online și 100 de lire pentru aplicații de hârtie. Mai multe detalii despre taxa de înscriere pot fi găsite la www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Cine poate aplica?

Programul este destinat: stagiarilor medicali sau medicilor generaliști care doresc să-și urmeze cariera la nivelul următor în ortopedie și medicină sportivă; osteopatii si specialisti in medicina complementara; asistente medicale, fizioterapeuți și alți profesioniști din domeniul sănătății; inginerii sau absolvenții de științe biologice care doresc să-și dezvolte cariera în sectorul asistenței medicale.

Termene de depunere a cererilor

Toți solicitanții

26 iulie 2019

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly strivin ... Citeste mai mult

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly striving for innovative approaches to treatment. Developing highly effective methods which go beyond the boundaries of conventional wisdom and treat each patient as an individual. Citește mai puţin