MSc în științe chirurgicale și intervenționale

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

MSc în Științe chirurgicale și Intervenționale are aprobarea Royal Colegii de Chirurgie. Masteratul este conceput pentru stagiarii chirurgicali pentru a-și îmbunătăți nivelul de apreciere științifică prin expunerea acestora la principii și metode științifice. Programul este potrivit atât pentru stagiari chirurgicale și stomatologi și este destinat în primul rând pentru a oferi experiență de cercetare științifică înainte sau ca parte a programului de formare chirurgicală.

Cerințe de intrare

O calificare medicală de la o universitate din Marea Britanie sau o calificare de peste mări cu un standard echivalent. Solicitanții pot avea experiență clinică, dar acest lucru nu este esențial.

Limba engleză

Dacă educația dvs. nu a fost realizată în limba engleză, va trebui să demonstrați un nivel adecvat de competență în limba engleză.

Nivelul de limba engleză pentru acest program este: Standard

Despre acest grad

Elevii dobândesc abilități în comunicarea verbală și scrisă a științei, împreună cu o înțelegere aprofundată a subiecților bazați pe știință de relevanță clinică. Elevii desfășoară, de asemenea, un proiect de cercetare științifică aprofundată (50% din nota finală) și obțin o apreciere a cercetării științifice, care îi instruiește în continuare să evalueze literatura științifică actuală / dovezi și design experimental, practici și analize.

Elevii efectuează module la valoarea de 180 de credite.

Programul constă dintr-un proiect de cercetare (90 de credite), trei module de bază (45 de credite) și trei module opționale (45 de credite).

Module de bază

 • Avansate abilitati chirurgicale (Microchirurgie)
 • Abilități avansate chirurgicale (robotică)
 • Metodologia cercetării și abilitățile transferabile (Partea I)

Cursul de Microchirurgie de la Institutul de Cercetări Medicale Northwick Park (NPIMR), înființat în 1979, face parte integrantă din programul multidisciplinar de instruire și educație al institutului. Modulul de curs MSc a fost creat în 2013 și este conceput ca o introducere în microchirurgia vasculară care încorporează multe din exercițiile de la cursul complet de microchirurgie. Mai multe informații despre NPIMR pot fi găsite aici.

Module opționale

Elevii aleg trei dintre următoarele module opționale:

 • Chirurgie Oncologie
 • Tehnica țesutului aplicat
 • Știința transplantului
 • Biomateriale în regenerarea țesuturilor: microstructura și structurarea suprafețelor nanoscale
 • Experiența clinică în chirurgia musculo-scheletică
 • Examinarea sistematică a intervențiilor (Partea I)
 • Examinarea sistematică a intervențiilor (partea a II-a)
 • Biologie musculo-scheletică (partea I)
 • Biologie musculo-scheletică (partea a II-a)
 • Biomecanica și biomaterialele musculo-scheletice (partea I)
 • Biomecanica și biomaterialele musculo-scheletice (partea a II-a)
 • Nanotehnologie
 • Metodologia de cercetare și aptitudinile transferabile (partea a II-a)
 • Traducerea Nanotehnologiei și a Medicinii Regenerative (Bench to Bedside)

Disertatie / raport

Toți elevii efectuează un proiect de cercetare independent pe un subiect relevant pentru interesele lor clinice, care culminează cu o teză de 18.000 de cuvinte și contribuie cu 50% la nota finală. Încurajăm studenții să-și prezinte munca pentru a fi prezenți la conferințe și pentru publicare.

Predand si invatand

Programul este livrat printr-o combinație de prelegeri, seminarii, ateliere și tutoriale. Performanța elevului este evaluată prin lucrări de examinare scrisă nevăzută, rapoarte scrise, prezentări orale, cursuri scrise și examene orale și o examinare orală și orală pentru proiectul de cercetare.

Cariere

Absolvenții recenți au devenit chirurgi juniori în formarea chirurgicală, în timp ce majoritatea absolvenților cu experiență au devenit consultanți în domenii chirurgicale specializate, în general în Marea Britanie și în străinătate.

De ce să studiezi acest grad la UCL?

Divizia de Chirurgie

Școala Medicală UCL a obținut o experiență științifică excelentă în departamentele sale academice și clinice, garantând astfel un mediu de cercetare excelent.

Elevii au avantajele de a studia într-o universitate multi-facultate cu o lungă tradiție de excelență, situată în inima unuia dintre cele mai mari orașe ale lumii.

Aplicații

Elevii sunt sfătuiți să se aplice cât mai curând posibil din cauza concurenței pentru locuri. Cei care solicită finanțare pentru burse (în special solicitanții de peste mări) ar trebui să ia act de termenele limită de depunere a candidaturilor.

Taxă de aplicare

Există o taxă de procesare a aplicațiilor pentru acest program de 75 de lire pentru aplicații online și 100 de lire pentru aplicații pe suport de hârtie. Mai multe detalii despre taxa de înscriere pot fi găsite la www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Cine poate aplica?

Programul a fost conceput pentru candidații care doresc să progreseze într-o carieră chirurgicală. De asemenea, oferă o bază științifică bună pentru acei studenți mai motivați din punct de vedere academic, care ar putea dori să înceapă studiile pentru un doctorat sau doctorat.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly strivin ... Citeste mai mult

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly striving for innovative approaches to treatment. Developing highly effective methods which go beyond the boundaries of conventional wisdom and treat each patient as an individual. Citește mai puţin