MSc în științe biomedicale (știință de sânge)

Generalități

Programul de descriere

Știința biomedicală este o arie cheie care cuprinde toate aspectele legate de sănătate și boli, în cadrul disciplinei sunt discipline clinice de laborator care abordează în mod specific cunoștințele și înțelegerea proceselor bolii în contextul studiului și cercetării acestor procese. MSc Biomedical Blood Science încorporează biochimie clinică, imunologie, hematologie și știința de transfuzie.

Școala de Științe ale Vieții a dezvoltat un program extrem de activ și de succes de licență și postuniversitare Biomedical Science. Am imbratisat specialisti care lucreaza in NHS Trusturi si industriile asociate pentru a dezvolta relatii de colaborare remarcabile, care sa acopere principalele diagnostice si specialitati clinice. Nu numai că studenții beneficiază de includerea unor astfel de specialiști în programele noastre de învățământ, dar și contribuția angajatorilor contribuie la formarea curriculumului și poate conduce la oportunități de proiect extrem de competitive în cadrul industriilor conexe.

Acest program MSc sprijină elevii să-și dezvolte cunoștințele și înțelegerea specifice a subiectului, abilitatea de a analiza și de a evalua critic o bază de date, de a lucra independent și de a se adapta diferitelor contexte.

Cum este predat cursul

Acest program de un an este structurat astfel încât toate sesiunile predate sunt livrate în doar două zile din săptămâna de lucru. Studenții cu normă întreagă se așteaptă să se angajeze în studii independente pentru celelalte 3 zile pe săptămână. Consolidarea ședințelor predate în acest fel permite o mai mare flexibilitate pentru studenții cu fracțiune de normă care se așteaptă să participe o zi pe săptămână timp de doi ani universitari, reducând impactul potențial în ceea ce privește planificarea forței de muncă pentru angajatori și contact direct pentru studenții cu nevoi în afara domeniului lor academic responsabilități.

Semestrul 1 se va axa pe două domenii principale, prima fiind etica biomedicală, aplicarea grantului, abordările metodologice, raționamentul analitic și cercetarea. A doua zonă se concentrează asupra implicațiilor clinice și diagnostice ale Științelor de sânge pentru pacienți și lucrători în domeniul sănătății, accentul fiind pus pe Biochemistry Clinical and Immunology.

Semestrul 2 se va concentra, de asemenea, pe două teme principale; în primul rând, planificarea afacerilor, abilitățile de conducere și de laborator. În al doilea rând, implicațiile clinice și diagnostice ale Științei de sânge pentru pacienți și lucrători în domeniul sănătății, accentul fiind pus pe hematologia și transfuzia de sânge.

Cerințe de intrare academică

Solicitanții sunt de așteptat să dețină fie un grad de gradul 1 sau 2 de onoare în științe biomedicale, sau echivalent Life Science program de licență. Vor fi luate în considerare cererile candidaților care nu îndeplinesc acest criteriu, dar care pot demonstra calificările profesionale și / sau experiența corespunzătoare. Rețineți că solicitanții care au obținut diploma de specialitate IBMS pot fi eligibili să se înscrie cu învățarea acreditată certificată anterior, cu taxe reduse de școlarizare și scutire limitată de module.

Elevii care nu îndeplinesc cerințele de intrare pentru acest curs, oferim posibilitatea de a lua un program pre-MSc. Pentru mai multe informații, urmați linkul la cursul Diploma de Licențiat în Științe Biomedicale.

Cerința de intrare în limba engleză pentru studenții internaționali

IELTS 6.5 cu un minim de 5,5 în fiecare componentă. Universitatea acceptă, de asemenea, o serie de teste de engleză recunoscute pe plan internațional.

Dacă nu îndepliniți cerințele de limbă engleză, Universitatea oferă o gamă largă de programe de pregătire a limbii engleze.

Cariere

MSc Biomedical Blood Science absolvenți de multe ori merge pentru a lucra în domenii legate de asistență medicală, știință de laborator sau de educație. Dintre acei studenți care încă mai studiază, unii s-au dus să studieze medicina, formarea doctorală sau programul de formare a cercetătorilor științifici pentru a deveni cercetători clinici.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction ... Citeste mai mult

Whether you’re considering a foundation course or an undergraduate degree, a master's or a PhD, Keele is a place where students thrive - we're proud to be joint No.1 in England for Course Satisfaction in the Guardian University League Table 2019, in addition to having been ranked No.1 in England for student satisfaction in the 2018 National Student Survey, of broad-based universities. We were also awarded Gold in the recent Teaching Excellence Framework. Citește mai puţin