MSHS în Medicină Integratoră - Nutriție

Generalități

Programul de descriere

Construiți o înțelegere mai profundă a rolului dietei în sănătatea intersecțională cu opțiunea de concentrare a nutriției în MSHS în Medicină Integrativă a Universității George Washington (INTM).

Veți învăța să oferiți o îndrumare dietetică sănătoasă și să vă oferiți pacienților posibilitatea de a preveni sau de a gestiona boli legate de dietă și boli cronice. Absolvent gata să ofere consiliere nutrițională integrativă și să ajute pacienții la orice vârstă să-și îmbunătățească calitatea vieții.

Stăpânește principiile primelor îngrijiri de sănătate pentru pacient și lucrează cu facultăți de talie mondială care au zeci de ani de experiență, majoritatea practicând în prezent medicina integrativă. Absolvent în doar doi ani, cu o multitudine de oportunități și mentorat.

Cu adăugarea a 1.000 de ore extracurriculare de experiență supravegheată, absolvenții sunt eligibili pentru a participa la examenul de nutriție specializată certificat (CNS) examen.

Universitatea George Washington oferă, de asemenea, un certificat de absolvire INTM cu 21 de credite. Aceasta oferă o opțiune pentru o acreditare pe care o puteți lua înapoi la muncă în doar 1,5 ani.

Acreditare

Acreditat de American Board of Physician Specialities (ABPS) și Consiliul American de Medicină Integrativă (ABOIM).

Ultima actualizare Aug 2019

Despre facultate

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to div ... Citeste mai mult

At the George Washington University (GW) School of Medicine and Health Sciences, we prepare progressive leaders across disciplines to meet the challenge of developing and delivering health care to diverse populations. Our flexible, online programs are designed to advance the careers of health professionals. Citește mai puţin