MSC imunologie de boli infectioase

Generalități

Programul de descriere

Master Imunologie de Boli Infectioase își propune să ofere cunoștințe teoretice și pregătire practică în imunologiei bolilor infecțioase prin intermediul o gamă completă de metode de predare și de cercetare. Se echipează studenților cu gama de cunoștințe de specialitate și competențe în aplicarea conceptelor științifice, evaluarea datelor științifice și efectuarea de tehnici imunologice moderne.

Acest lucru este facilitat de mix unic de interese în imunologie, biologie moleculara, virologie, bacteriologie, parazitologie, micologie și medicina clinică la Scoala. Boli infecțioase reprezintă o cauză ce în ce mai importantă de morbiditate și mortalitate umane în întreaga lume. Dezvoltarea de vaccin este astfel de o mare importanță în ceea ce privește sănătatea la nivel mondial. În paralel cu această creștere, a existat o creștere dramatică în studii pentru a identifica înnăscute, umorale sau celulare mecanismele imunologice care conferă imunitate la virusurile patogene, bacterii, ciuperci si paraziti. Ca urmare, un număr tot mai mare de oameni de stiinta, medici si medici veterinari doresc să își dezvolte cunoștințele și competențele în aceste domenii.


Natura flexibilă a cursului permite elevilor să se concentreze pe atingerea o înțelegere mai largă a bolilor infectioase prin participarea la unități predate. Elevii pot, de asemenea, întreprinde un proiect de cercetare extins în cadrul unor grupuri conduse de lideri echipa cu experienta. Astfel de proiecte pot implica investigații de bază ale mecanismelor imune sau studii de teren pe bază de aplicat.

Absolvenții de la acest curs intra în poziții de cercetare în mediul academic și industrie, precum și formarea continuă, cum ar fi de studiu de doctorat.

Obiective


Până la sfârșitul acestui curs elevii ar trebui să poată: demonstra cunoștințe de specialitate și de înțelegere a principiilor de bază ale imunității gazdei la infecția împotriva gamă diversă de agenți patogeni care se confruntă populațiile umane; se aplică aceste cunoștințe de specialitate într-o gamă de abilități practice și tehnici, în special tehnicile moleculare si celulare moderne de evaluare a răspunsurilor imune la agenți patogeni; evalueze critic, selecteze și să aplice metode de cercetare adecvate pentru a investiga mecanismele imunologice de baza si probleme în imunologiei de infecție aplicate; evalua critic datelor științifice primare și literatura științifică publicată, și să integreze și să prezinte concepte cheie imunologice la un nivel avansat, atât verbal și în scris.

Curriculum

TERMEN 1


O perioadă inițială de orientare de o săptămână include sesiuni de pe competențe cheie de calcul și de studiu și o introducere în grupe majore de agenți patogeni. Aceasta este urmată de un modul de zece săptămâni, Imunologie de Boli Infectioase, constând din prelegeri, practice se și cluburi de jurnal. Sesiuni de calcul de bază, biologie moleculara si statistici sunt rulate.

Termeni 2 și 3


Toți elevii participa la un curs de cinci săptămâni imunologie avansat în termen de 2 bazat pe literatura de cercetare curente. Elevii care au opțiunea extins proiectul începe proiectul lor după finalizarea avansată Imunologie. Elevii care au opțiunea de a învățat participa un total de patru noi module de studiu, câte unul din fiecare slot orar. O selecție de module tipic este prezentat mai jos; nu toate modulele vor fi disponibile în fiecare an. Unele module poate fi luată numai după consultarea cu directorul de golf.

C1: Avansat Imunologie 1.

C2: Advanced Imunologie 2.

D1: Biologie Moleculară Aplicată de Boli Infectioase: Formare avansată practică în Gene Clonarea; Molecular Cell Biology & infectare.

D2: imunologie clinica; Parazitologie avansate de diagnostic; Molecular Virusologie.

E1: Imunologie de parazitare de infectare: principii; SIDA; Epidemiologie genetică; Micologie.

E2: Imunologie de parazitare de infectare: practici; Chimioterapia antimicrobiană; Control & Epidemiologie a malariei; Formare în metode de cercetare.

Domeniul rezidențial Trip


Spre sfârșitul mandatului 1, elevii obține posibilitatea de a auzi despre cele mai recente, aspectele cele mai incitante ale cercetării imunologice la societatea britanica de Imunologie Congresului.

Raport de proiect


Elevii finaliza un proiect de cercetare pe un subiect imunologic. Unele dintre aceste proiecte pot avea loc cu colaborarea oameni de stiinta de peste mări sau în alte colegii sau institute din Marea Britanie. Elevii întreprindere de proiecte de peste mări vor necesita o finanțare suplimentară de până la 1.500 £ pentru a acoperi costurile implicate.

Majoritatea studenților care se angajează proiecte în străinătate să primească sprijin financiar pentru zborurile din fondurile fiduciare School constituite în acest scop.

Durata curs


Full-time pentru un studiu an sau împărțită de peste doi ani. Elevii care cursul de studiu împărțită de peste doi ani participa cu normă întreagă pentru o parte din Anul 1, și apoi se angajează restul cursului lor în anul 2. Divizarea poate avea loc oricând între pauză de Crăciun și sfârșitul predare formală în luna mai, de aranjament prealabil cu directorul de golf. Hârtie 1 poate fi luată la sfârșitul Anul 1 sau la sfarsitul anului 2. Cartea 2 trebuie să fie luate la sfarsitul anului 2. Solicitanții interesați ar trebui să indice alegerea pe formularul de cerere.

Cerințe de intrare


Fie un grad de clasa a doua Onoruri de o universitate recunoscută în domeniul științei, sau un legate de subiect, sau o diploma in medicina. Candidații cu o calificare corespunzătoare tehnice și experiența de muncă, sau calificări echivalente, sunt, de asemenea, binevenite.

* Taxa de scolarizare: Starea taxe este considerat la cerere.

Ultima actualizare Aug 2015

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; ... Citeste mai mult

The London School of Hygiene & Tropical Medicine (LSHTM) is a world-leading centre for research and postgraduate education in public and global health. Our mission is to improve health worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Our mission is to improve health and health equity in the UK and worldwide; working in partnership to achieve excellence in public and global health research, education and translation of knowledge into policy and practice. Citește mai puţin