MSC în Nanotehnologie și Medicină Regenerativă

Generalități

Programul de descriere

Prezentare generală

Nanotehnologia și medicina regenerativă se extind rapid cu potențialul de a revoluționa medicina modernă. Acest program interdisciplinar oferă studenților o înțelegere științifică solidă în aceste domenii, combinată cu un focus practic și translațional.

Cerințe de intrare

Un minim de o diplomă de licență de clasa a doua din Marea Britanie într-un subiect de știință / inginerie sau o diplomă medicală, sau o calificare de peste mări de un standard echivalent. Experiența de cercetare va fi, de asemenea, luată în considerare.

Limba engleză

Dacă educația dvs. nu a fost realizată în limba engleză, va trebui să demonstrați un nivel adecvat de competență în limba engleză.

Nivelul de limba engleză pentru acest program este: Standard

Despre acest grad

Acest program va oferi studenților o înțelegere critică a:

 • cum poate fi folosită nanotehnologia pentru îmbunătățirea detectării și tratării bolilor
 • utilizarea celulelor stem în medicină
 • strategii de inginerie tisulară pentru regenerarea țesuturilor
 • îmbunătățirea biomaterialelor pentru direcționarea comportamentului celulelor
 • obstacolele de reglementare, etice și comerciale pentru traducerea acestor tehnologii emergente.

Elevii efectuează module la valoarea de 180 de credite.

Programul este format din cinci module de bază (75 de credite), un modul opțional (15 credite) și un proiect de cercetare (90 de credite).

Un certificat PG (60 credite) este oferit numai în modul de studiu flexibil / modular, pe o perioadă maximă de doi ani. Programul este format din două module de bază (30 de credite) și două module opționale (30 credite).

Module obligatorii

 • Nanotehnologia în medicină *
 • Tehnica țesuturilor aplicate *
 • Metodologia de cercetare
 • biomateriale
 • Tehnici de bionanotehnologie (laborator practic)

* PG Cert - module obligatorii

Module opționale

Alegeți una dintre următoarele opțiuni; participarea la celălalt modul este posibilă, dar nu va fi evaluată.

 • Celulele stem în medicină și aplicațiile lor în chirurgie
 • Traducere de Nanotehnologie și Medicină Regenerativă

Disertatie / raport

Toți studenții se angajează într-un proiect extins de cercetare bazat pe laborator (90 de credite), care culminează cu o disertație a cuvintelor c.13-15-15k și un voce individuală viva.

Predand si invatand

Programul este livrat printr-o combinație de cursuri, tutoriale, ateliere de lucru, discuții de grup, sesiuni practice și demonstrații. Evaluarea se face prin prezentări, ateliere de rezolvare a problemelor, rapoarte practice scrise, cursuri, examinări scrise nevăzute și disertație.

Cariere

Opțiunile de carieră ale studenților și progresul în timpul și după finalizarea gradului sunt considerate a fi de cea mai mare importanță. Tutorii personali vor oferi consultanță individuală și seminarii sunt aranjate pe o varietate de competențe de carieră, inclusiv scrierea de CV, scrierea de propuneri de cercetare și prezentarea pozitivă personală.

Lucrul în rețea cu oamenii de știință de renume mondial, noii biotehnologii de CEO-uri și clinicieni este încurajat și activat pe tot parcursul programului. Sunt promovate rezultatele cercetării în ceea ce privește publicarea lucrărilor și prezentarea la conferințe.

Destinațiile carierei recente includ:

 • Studii de doctorat sau medicină la UCL, Imperial College din Londra și universități din Oxford și Cambridge
 • Programe de formare doctorală clinică
 • Spitale NHS din Marea Britanie
 • Spitalele și facilitățile de cercetare din UE și de peste mări

Angajabilitate

Absolvenții programului dobândesc competențele critice și moi, cum ar fi comunicarea științifică, necesare pentru a desfășura o carieră științifică sau clinică de cercetare în domeniul nanomedicinei și al medicinei regenerative.

De ce să studiezi acest grad la UCL?

Bazat în mediul de cercetare de conducere din lume a UCL Divizia de Chirurgie

Un proiect de cercetare aprofundat în laborator este o componentă integrală a programului; suportul de specialitate permite studenților să investigheze proiecte de vârf și să deschidă astfel oportunități pentru cercetări și publicații viitoare.

Elevii sunt încorporați în cadrul comunității de cercetare vibrante a Facultății de Științe Medicale, care oferă studenților - prin seminarii de cercetare, simpozioane și lectori de renume remarcabili - oportunități de rețea remarcabile în cadrul comunităților științifice de cercetare, clinice și translaționale.

Aplicații

Elevii sunt sfătuiți să se aplice cât mai curând posibil din cauza concurenței pentru locuri. Cei care solicită finanțare pentru burse (în special solicitanții de peste mări) ar trebui să ia act de termenele limită de depunere a candidaturilor.

Taxă de aplicare

Există o taxă de procesare a aplicațiilor pentru acest program de 75 de lire pentru aplicații online și 100 de lire pentru aplicații pe suport de hârtie. Mai multe detalii despre taxa de înscriere pot fi găsite la www.ucl.ac.uk/prospective-students/graduate/taught/application.

Cine poate aplica?

Programul este conceput pentru a fi accesibil studenților dintr-un număr mare de discipline, de la medicină și biologie până la fizică, chimie și inginerie.

Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly strivin ... Citeste mai mult

The Division of Surgery and Interventional Science is a collaborative and cross-disciplinary environment where clinicians, engineers, allied health professionals and researchers are constantly striving for innovative approaches to treatment. Developing highly effective methods which go beyond the boundaries of conventional wisdom and treat each patient as an individual. Citește mai puţin