MS în farmacologie și toxicologie

Generalități

Programul de descriere

Rezumatul programului

Obțineți diploma de masterat în farmacologie și toxicologie la Universitatea de Științe și marcați-vă prin integrarea teoriei cu experimente remarcabile la frontierele științei. Beneficiați de amestecul nostru unic de cercetători de vârf, facilități de ultimă generație și clase mici.

144492_USciences_PharmTox-MS

De ce să alegi Universitatea de Științe?

 1. În cursuri și rotații de laborator, veți efectua cercetări inovatoare umăr-la-umăr cu facultate expertă.
 2. Veți prezenta concluziile cercetării la reuniuni științifice locale și naționale.
 3. În ultimii cinci ani, absolvenții noștri au un loc de muncă 100%.
 4. Dimensiunile mici ale clasei încurajează atenția personală.
 5. Vă veți alătura facultății noastre de experți în seminarii intramurale și într-un Journal Club săptămânal.
 6. Înconjurat de 250 de facilități medicale și în termen de două ore de 75% din toate firmele farmaceutice din SUA, USciences se află în centrul industriei biotehnologiei și a științelor sănătății.
 7. Relațiile noastre de lungă durată cu multe companii și organizații vă oferă opțiuni de stagiu și oportunități de muncă.

Rezultatele carierei

Pregătirea practică vă va face un candidat ideal pentru o carieră în mediul academic, industria privată sau serviciul public.

Academicienii

La finalizarea diplomei MS în farmacologie și toxicologie, fiecare student va putea efectua următoarele:

 • Efectuați experimente folosind protocoale standard de laborator scrise.
 • Analizați și interpretați datele din experimente și publicații.
 • Proiectați experimente pentru a investiga o întrebare.
 • Prezentați constatările de laborator oral în format de seminar și în scris într-un manuscris pentru publicare.
 • După caz, apărați o teză sau o disertație într-un forum public.

Cursurile postuniversitare subliniază integrarea biochimiei, biologiei celulare și moleculare, fiziologiei, farmacologiei, toxicologiei, statisticilor și proiectării experimentale. Aspectele teoretice și metodologice sunt luate în considerare în contextul literaturii actuale de cercetare în aceste domenii. Studenții propun, dezvoltă și realizează un proiect de cercetare independent sub îndrumarea unui comitet consultativ al facultății și își apără teza de masterat în fața unui comitet de examinare a facultății absolvite și a altor oameni de știință experți.

Interesele actuale de cercetare ale facultății de farmacologie și toxicologie cuprind farmacologia cancerului, metabolismul și mecanismele celulare ale toxicității medicamentelor și xenobioticelor, motilitatea și semnalizarea celulelor canceroase, precum și farmacologia cardiovasculară și neurofarmacologia.

Cerințele de admitere

Cerințele detaliate și termenele limită pot fi găsite aici .

Contacteaza-ne

Telefon: + 1-888-996-8747

E-mail: absolvent@usciences.edu

Ultima actualizare Nov 2020

Despre facultate

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on ... Citeste mai mult

University of the Sciences has prepared students to be leaders and practitioners in the healthcare and science fields for nearly 200 years. Key to its distinctive education is a tradition of hands-on research and experiential learning that is evident in every graduate who has walked its campus. Since its founding in 1821 as Philadelphia College of Pharmacy, the first college of pharmacy in North America, USciences has grown to more than 30 degree-granting programs from bachelor’s through doctoral degrees in the health sciences, bench sciences, and healthcare business and policy fields. USciences students are proven everywhere they go. Citește mai puţin