MS în cercetare clinică

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul școlii

Programul de descriere

Programul de absolvire în cercetare clinică oferă un an, 30 de credite MS grad. Programul combină o experiență unică în clasă în învățarea fundamentelor de conduită și proiectare a cercetării clinice, inclusiv instruire practică și experiență, cu potențial de observație profesională în organizațiile de cercetare clinică. Solicitanții trebuie să dețină minimum un grad de BA sau BS sau echivalent. Participarea cu jumătate de normă este disponibilă pe o perioadă de doi ani pentru cei care se califică.

De ce cercetare clinică?

Cercetarea clinică este o componentă a științei asistenței medicale, care se concentrează pe siguranța și eficacitatea medicamentelor, diagnosticărilor și tratamentelor medicale la populația umană. Pentru a aborda problemele medicale și stomatologice complexe cu care se confruntă SUA și comunitatea internațională, o forță de muncă instruită de cercetare clinică este esențială pentru a se asigura că cercetarea este aliniată la cele mai înalte standarde științifice, etice și de reglementare. Există o nevoie recunoscută de cercetători clinici instruiți: la 31 octombrie 2019, au existat peste 320.000 de studii clinice la nivel mondial, cu aproximativ 49% studii non-americane. (Institutul Național de Studii Clinice de Sănătate, http://clinicaltrials.gov).

Master of Science în Cercetări Clinice

Programul MS în Cercetări clinice este proiectat să producă cercetători clinici competenți printr-o experiență educațională unică, constând în metodologie de cercetare clinică, epidemiologie și biostatistică, principii etice și de reglementare și asistență medicală bazată pe dovezi. Studenții înscriși în program provin din medii profesionale variate din întreaga lume, inclusiv medici și medici stomatologi străini și americani, profesioniști din industria farmaceutică și biotehnologie, academicieni și doctoriști care intenționează să efectueze studii clinice. Absolvenții programului MS în Cercetări clinice au obținut poziții în mediul academic și industrie ca coordonatori de cercetare clinică și manageri de șantier, și oameni de știință de cercetare, precum și în instituții guvernamentale sau au urmat diplome profesionale în medicină, stomatologie și sănătate publică.

Curriculum

MS în Cercetări clinice este un program intensiv, de un an, de 30 de credite, MS, care poate fi luat cu normă part-time, necesitând doi ani de studiu. Programul constă din 24 de credite de cursuri de clasă și 6 credite de experiență de cercetare supervizată, fie într-un cadru clinic sau academic. Studenții interesați de o secvență de curs part-time trebuie să ia legătura cu administratorul programului.

Semestrul de toamnă - 13 ore de credit
 • Bazele studiilor clinice I (3)
 • Gestionarea datelor (2)
 • Epidemiologie (3)
 • Regulamente / agenții federale (2)
 • Cercetări clinice Practicum I (3)
Semestrul de primăvară - 14 ore de credit
 • * Asistență medicală bazată pe dovezi (3)
 • Studii clinice II (3)
 • Biostatistică (3)
 • Bioetică și IRB (2)
 • Scriere științifică (3)
 • Cercetări clinice Practicum II (3)

* Acest curs este oferit ca intensiv la începutul lunii ianuarie

Programul Facultății

Programul de MS este oferit în Departamentul de Epidemiologie și Promovare a Sănătății și include facultăți de renume trase atât din mediul academic, cât și din industrie. Facultatea noastră este expertă în cercetarea clinică și este formată din medici, stomatologi, epidemiologi și biostatistiști care aduc o largă cunoaștere a experienței din clasă.

învățământ

Pregătirea și alte taxe pentru Programul de MS în Cercetări Clinice urmează același program de taxe stabilit de programul de absolvire a Colegiului de Arte din NYU

Informații pentru studenții internaționali

Programul de absolvire în Cercetări clinice are un corp de studenți divers. În fiecare an, orele noastre sunt alcătuite din studenți din întreaga lume. Toți studenții internaționali sunt încurajați să aplice cât mai devreme în ciclul de admitere din anul de participare preconizat (noiembrie până pe 15 mai).

După acceptarea în program, toți studenții internaționali sunt obligați să-și prezinte AFCOE (cererea de viză) cel târziu până pe 15 mai a anului pe care doresc să participe la program. Cererile AFCOE primite după această dată vor fi procesate la discreția programului sau, pentru anul universitar următor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Department of Epidemiology & Health Promotion is guided by "consequential" epidemiology, an approach that aims to deliver on the promise of science to sustainably improve oral health equity lo ... Citeste mai mult

The Department of Epidemiology & Health Promotion is guided by "consequential" epidemiology, an approach that aims to deliver on the promise of science to sustainably improve oral health equity locally and globally. Faculty and researchers in the Department are engaged in solving the biggest oral public health problems, using the tools of epidemiology, statistics, dissemination, and implementation, economics, system improvement, and ethics. Citește mai puţin