MS în Gerontologie

Generalități

Citește mai multe despre acest program pe site-ul web al instituției

Programul de descriere

În calitate de student în gerontologie, veți dezvolta abilitățile necesare pentru a-și asuma un rol profesional de conducere în furnizarea serviciilor către persoanele în vârstă. Veți învăța într-un program care reunește teorie și practică în domeniu prin instruire în clasă, învățare în servicii, stagii și alte activități experiențiale.

141535_i-GBQhscF-M.jpg© St Cloud State

gerontologie

Gerontologia este studiul îmbătrânirii .

Un domeniu interdisciplinar, combină discipline precum biologie, sociologie, psihologie, drept, politici publice și demografie. Se asortează bine cu aproape fiecare profesie.

Studenții studiază schimbările fizice, cognitive și sociale care sunt semnul distinctiv al îmbătrânirii. Învață cunoștințe și abilități prin învățarea serviciilor, voluntariat, cercetare comunitară și vizite în locații de servicii senior. Stagiile învață abilități de conducere, furnizare de servicii și participare la comunitate.

Până în 2030, unul din cinci americani va avea 65 de ani sau mai mult și aproape 73 de milioane de femei și bărbați în vârstă vor avea nevoie de sfaturi, instruire, servicii și sprijin din partea profesioniștilor care au abilități și cunoștințe de gerontologie.

Programul evidențiază

 • Proiectat pentru a găzdui studenți cu normă întreagă și cu normă întreagă.
 • Multe oportunități de învățare a serviciilor și stagii disponibile.
 • Majoritatea claselor prezintă o opțiune sau o cerință de învățare a serviciilor.
 • Clasa de certificare a facilitatorilor de planificare în avans a îngrijirilor este co-învățată cu Departamentul de Știință de Sănătate.
 • Studenții devin facilitatori de planificare avansată a îngrijirii.
 • Programul oferă un certificat de absolvire în gerontologie.

Distincții program

 • Echipamente de învățare experiențială de ultimă generație, inclusiv costume de simulare de vârstă, ochelari cu deficiență de vedere și plămâni empatici, concepute pentru a îmbunătăți înțelegerea schimbărilor fizice, sociale și cognitive care pot însoți experiențele diverse ale îmbătrânirii.
 • Angajament puternic pentru parteneriate în întreaga comunitate.
 • Membru al Asociației pentru Gerontologie în Învățământul Superior.
 • Absolvenții au o cerere ridicată, cu o rată de plasare mai mare de 90 la sută pentru absolvenții programului.
 • Profesorul Rona Karasik a fost numit profesor distins în 2010 de Asociația pentru Gerontologie în Învățământul Superior.

Organizații studențești

 • Clubul de Gerontologie
 • Sigma Phi Omega

Termenele de aplicare

Internațional în afara SUA Internațional în SUA
Toamna 15 mai 15 iulie
Arc 15 septembrie 15 noiembrie
Vară N / A N / A

Cariere populare

 • Specialist în locuințe
 • Auditor de siguranță la domiciliu
 • Antreprenor
 • Coordonator de trai comunal
 • Facilitator de planificare

Fapte și statistici universitare

 • 60 de programe de absolvire care conduc la certificate de absolvire, master și doctorat
 • Peste 200 de asistenți absolvenți acordați pe an
 • Asistenții absolvenți primesc până la 9.250 dolari stipendiu pe an și rambursare a școlii pentru până la opt credite absolvente pe semestru.

Certificat de absolvire

În programul de certificare absolventă pentru Gerontologie, veți primi o pregătire specializată în studii de îmbătrânire. Certificatul dvs. completează și completează alte absolvenți. Veți dobândi cunoștințe care pot fi utilizate în numeroase agenții, setări instituționale și profesii.

Participarea la programul de certificare Gerontologie vă oferă oportunități educaționale profesionale avansate, creând totodată oportunități de dezvoltare a rețelelor profesionale. Cursurile vă vor oferi o mare extindere a cunoștințelor și expertizei în dezvoltarea profesională.

Ocuparea forței de muncă câștigătoare

Anumite certificate de licență și de absolvire la St. Cloud State pregătesc studenții pentru angajarea în domenii specifice și nu rezultă într-o diplomă. Biroul cancelarului de stat din Minnesota a furnizat acest raport care conține date asociate cu acele programe de studiu, inclusiv costurile aproximative ale programului, durata programului și statisticile de angajare.

Ultima actualizare Oct 2020

Despre facultate

At St. Cloud State, an education is about far more than an education. It will be an opportunity to explore ideas, seek out unique perspectives and embrace new challenges – all of which will help you u ... Citeste mai mult

At St. Cloud State, an education is about far more than an education. It will be an opportunity to explore ideas, seek out unique perspectives and embrace new challenges – all of which will help you unleash your true potential. You will make life-long memories on our 100-acre campus along the scenic Mississippi River. Futures that begin here might seem unassuming at first, but like the mighty Mississippi River, they quickly gather strength. Growing. Surging. Until they're seemingly unstoppable. If you're looking for choice, we've got that covered. We have more than 200 undergraduate programs of study and more than 60 graduate programs, holding nearly every available national accreditation. Founded in 1869, St. Cloud State has evolved into a comprehensive university. We're on a mission to unleash ideas, unleash imagination, purpose, and promise. Citește mai puţin
Sf. Nor , Plymouth + 1 Mai mult Mai Puțin