MR în servicii de sănătate și proiectare

Generalități

Programul de descriere

Studiază la universitatea de artă și design clasată numărul unu mondial timp de șase ani consecutivi (2015-2020) în clasamentul subiectelor universitare QS World.

Despre program

Acest program unic interdisciplinar se bazează pe expertiza complementară de la RCA 's School of Design și Helen Hamlyn Design Center, precum și expertiza medicală de la Imperial College London facultatea medicală și Helix Center cu sediul la St Mary's Hospital din Paddington London.

Veți dezvolta o conștientizare a rolului și a valorii proiectării în rezolvarea provocărilor de asistență medicală, precum și o perspectivă multi-profesională asupra rezolvării problemelor și a importanței colaborării clinice / de proiectare. Programul folosește o serie de tehnici, instrumente și cadre de cercetare în domeniile proiectării și inovării și oferă un mediu în care să dezvolte abilități conduse de proiectare pentru a cerceta rapid, sinteza și prototip o soluție pentru o provocare medicală.

Tim Allen

Cerințe de intrare

Candidații sunt selectați în totalitate după merit, iar cererile sunt primite din întreaga lume. Procesul de selecție va avea în vedere creativitatea, imaginația și inovația, așa cum s-a demonstrat în portofoliul dvs., precum și potențialul dvs. de a beneficia de program și de a atinge standarde înalte de MA în general.

MRes Healthcare & Design este realizat împreună cu Imperial College London și, în consecință, trebuie să aveți o diplomă la nivel 2: 1 sau mai mare (sau echivalentul). În circumstanțe excepționale, candidații fără această calificare vor fi luați în considerare (de exemplu, candidații cu experiență profesională excelentă sau abilități creative sau tehnice deosebite) după finalizarea unui „examen de calificare specială” (SQE). Vă rugăm să consultați site-ul web al Imperial College London pentru a vă asigura că îndepliniți cerințele lor.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world.

Located in the heart of London, the Royal College of Art is the most influential, wholly postgraduate university of art and design in the world. Citește mai puţin