MR în Științe Moleculare și Inginerie

Generalități

Programul de descriere

Specialiștii în aspecte largi ale științei moleculare și ingineriei sunt tot mai solicitați. Industriile și agențiile de cercetare au nevoie de oameni de știință și ingineri calificați pentru a lucra eficient și perfect împreună pentru a face față provocărilor cu care se confruntă.

Institutul pentru Științe Moleculare și Inginerie a lansat un master unic de cercetare pentru a instrui studenții în cercetarea de colaborare interdisciplinară în acest domeniu emergent și interesant.

Progresul rapid în înțelegerea științei moleculare ne permite acum să realizăm, să măsurăm și să modelăm materiale cu o precizie fără precedent. Acest lucru prezintă o oportunitate excelentă de a proiecta materiale și sisteme moleculare mai bune ca răspuns la provocările mari cu care se confruntă societatea.

Acest curs full-time MRes vă oferă o înțelegere sistematică a științei și ingineriei moleculare și o conștientizare critică a provocărilor actuale și a cercetării din zonă.

MRes are ca obiectiv un aport larg de absolvenți din mediul științific și inginerie, oferind abilități avansate de integrare, precum și o înțelegere a scărilor multiple, de la interacțiuni moleculare la sisteme întregi.

Colaborarea este încorporată în curs prin proiecte de curs integrate și proiecte de cercetare extinse: întreprindeți plasamente industriale pentru a obține o perspectivă la nivel înalt a provocării cercetării și a contextului acesteia.

Urmează un proiect de cercetare de trei luni la Imperial, cu o supraveghere atentă de către doi medici universitari din departamente diferite.

Structura

Modulele afișate sunt pentru anul universitar curent și pot fi modificate în funcție de anul de intrare.

Vă rugăm să rețineți că curriculum-ul acestui curs este în prezent revizuit ca parte a unui proces la nivel de colegiu pentru a introduce o structură modulară standardizată. Drept urmare, conținutul și structurile de evaluare ale acestui curs se pot schimba pentru anul de intrare. Prin urmare, vă recomandăm să verificați această pagină a cursului înainte de a finaliza cererea dvs. și după depunerea acesteia, deoarece vom avea ca scop actualizarea acestei pagini imediat ce orice modificare va fi ratificată de Colegiu.

Aflați mai multe despre circumstanțele limitate în care este posibil să avem nevoie să facem modificări la sau în legătură cu cursurile noastre, tipul de schimbări pe care le putem face și cum vă vom spune despre modificările pe care le-am făcut.

Componente introductive

Aceste componente asigură un set larg de abilități pentru curriculum-ul integrat.

 • Fundamentele ingineriei moleculare
 • Stăpânirea științei moleculare

Module de bază avansate

 • Măsurare - analiză și caracterizare
 • Realizare - Sinteza sistemelor polimerice
 • Procese de fabricatie
 • Proiectarea sistemelor moleculare
 • Modelare pe mai multe niveluri - Înțelegere, vizualizare și predicție

Proiecte de cercetare

Proiectele de cercetare constituie inima programului MRes. Fiecare proiect are două părți: o plasament industrial colaborativ integrat (3 luni) și continuarea acestui proiect în laboratoarele de cercetare de la Imperial College. Proiectele sunt supravegheate în comun de doi academicieni imperiali din discipline diferite și un partener industrial.

129010_photo-1532187863486-abf9dbad1b69.jpgLouis Reed / Unsplash

Predare și evaluare

învățământ

 • Exerciții de grup
 • Cursuri practice ghidate și lucrări de laborator
 • Proiecte individuale de cercetare
 • prelegeri
 • Grupuri / discuții on-line
 • Materiale de lectură on-line
 • prezentări
 • Proiect de cercetare (care poate fi co-supravegheat cu partenerii din industrie)
 • Tutoriale

Evaluare

 • Scurt design
 • Prezentări orale individuale
 • Evaluări de laborator
 • Revizuirea literaturii și propunerea de proiect
 • Proiect de fabricație
 • Mini proiecte
 • Prezentarea posterelor
 • Fișe cu probleme
 • Rapoarte de progres
 • Articol de cercetare
 • Examinări scrise

Orarul cursului

Veți primi instrucțiuni de înscriere înainte de începerea mandatului. Ar trebui să fii disponibil să te înscrii la curs din prima zi a anului universitar (prima zi de luni a lunii octombrie).

Orarul dvs. va fi accesibil online - veți primi un link la acest lucru înainte de începerea cursului. Orele de predare de bază sunt 9–6, de luni până vineri.

Vă rugăm să rețineți că, deoarece aceasta este o diplomă postuniversitară, programul de curs continuă prin vacanțe de licență. Acesta este un curs de 12 luni, de la începutul lunii octombrie până la sfârșitul lunii septembrie.

Cerințe de intrare

Salutăm studenții din întreaga lume și îi considerăm pe toți candidații în mod individual.

Cerință academică minimă

Cerința noastră minimă este de 2,1 grade în inginerie sau științe fizice.

Calificări internaționale

De asemenea, acceptăm o mare varietate de calificări internaționale.

Cerința academică de mai sus este pentru solicitanții care dețin sau care lucrează pentru o calificare din Marea Britanie.

Pentru îndrumări, consultați Indexul țării noastre, însă vă rugăm să rețineți că standardele enumerate aici sunt minimele pentru intrarea în Colegiu, și nu în special acest departament.

Dacă aveți întrebări despre admiteri și standardul necesar pentru calificarea pe care o dețineți sau studiați în prezent, vă rugăm să contactați echipa de admitere relevantă.

Necesitatea limbii engleze (toți solicitanții)

Toți candidații trebuie să demonstreze un nivel minim de competență în limba engleză pentru admiterea în Colegiu.

Pentru admiterea la acest curs, trebuie să atingeți cerința standard a Colegiului în calificarea corespunzătoare a limbii engleze. Pentru detalii privind notele minime necesare pentru a atinge această cerință, consultați cerințele de limbă engleză pentru solicitanții postuniversitari.

Taxele de școlarizare și finanțare

Nivelul taxelor de școlarizare pe care le plătiți se bazează pe statutul tau, pe care îl evaluăm pe baza legislației guvernului britanic.

Taxe de școlarizare (Studenți de origine și UE)

Intrare 2020

14.000 lire sterline pe an

Taxele se percep în funcție de anul de intrare în colegiu și nu de anul de studiu.

Cu excepția cazurilor în care se indică altfel, taxele pentru studenții la cursuri care durează mai mult de un an vor crește anual cu o sumă legată de inflație, inclusiv pentru studenții cu fracțiune de normă în cadrul programelor modulare. Măsura inflației utilizate va fi valoarea Indicelui prețurilor de vânzare cu amănuntul (RPI) în luna aprilie a anului calendaristic în care începe sesiunea academică, de exemplu, valoarea RPI din aprilie 2020 se va aplica taxelor pentru anul universitar 2020-2021.

Taxe de școlarizare (studenți de peste mări și Insule)

Intrare 2020

32.500 lire sterline pe an

Taxele se percep în funcție de anul de intrare în colegiu și nu de anul de studiu.

Cu excepția cazurilor în care se indică altfel, taxele pentru studenții la cursuri care durează mai mult de un an vor crește anual cu o sumă legată de inflație, inclusiv pentru studenții cu fracțiune de normă în cadrul programelor modulare. Măsura inflației utilizate va fi valoarea Indicelui prețurilor de vânzare cu amănuntul (RPI) în luna aprilie a anului calendaristic în care începe sesiunea academică, de exemplu, valoarea RPI din aprilie 2020 se va aplica taxelor pentru anul universitar 2020-2021.

Cariere

Studenții noștri în științe și inginerie moleculare vizează un aport larg de absolvenți de excepție din medii științifice și inginerești, care sunt încântați să continue cercetări colaborative, transdisciplinare, de natură aplicată. Acesta vă va dota abilitățile fundamentale și aplicate pentru un doctorat sau o carieră în industrie.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for ... Citeste mai mult

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for excellence in teaching and research. Citește mai puţin