MPH sănătate publică

Generalități

Programul de descriere

MPH sănătate publică

64448_clinic-doctor-health-hospital.jpg

MPH este o calificare recunoscută pe plan internațional, care deschide multe oportunități de angajare în întreaga lume.

Cursul echipează studenții cu baza de cunoștințe și abilități pentru a-și desfășura o carieră în domeniul sănătății publice sau al altor roluri de conducere legate de sănătate.

Curriculum-ul pentru MPH de la Queen's este aliniat foarte strâns la programa pentru examenele profesionale pentru Facultatea de Sănătate Publică din Marea Britanie.

MPH este conceput pentru a prezenta studenților:

 • "Știința" practicii în domeniul sănătății publice: o abordare solidă, sistematică și bazată pe dovezi pentru definirea și înțelegerea problemelor și problemelor legate de sănătatea populației.
 • "Arta" practicii de sănătate publică - abilități interpersonale și organizatorice de a lucra în parteneriat cu alții; influențează deciziile; sprijinirea punerii în aplicare a politicilor, a programelor sau a intervențiilor; și efectul schimbării reale. Scopul său este de a identifica soluții optime pentru câștigul de sănătate în cadrul resurselor disponibile.
 • O perspectivă globală asupra sănătății publice, inclusiv asupra sănătății zonelor insuficient deservite în țările cu venituri mici și mijlocii (LMIC)

De ce este regina?

În colaborare cu Institutul de Sănătate Publică din Irlanda și cu alți actori locali principali, Queen găzduiește unul din cele cinci centre de excelență britanică de cercetare în domeniul sănătății publice din Marea Britanie pentru a încuraja munca multidisciplinară și a spori capacitatea de abordare a problemelor complexe de sănătate la nivel de populație.

Unul dintre punctele noastre forte este mărimea clasei mici (de obicei aproximativ 20 de elevi pe an), ceea ce permite o legătură foarte strânsă între personal și studenți. Veți avea la bază Centrul de Excelență pentru Sănătatea Publică din Irlanda de Nord, care este unul dintre cele cinci Centre de Excelență ale UKCRC pentru Sănătate Publică din Marea Britanie și veți fi învățați și instruiți de cercetători de clasă mondială.

Veți fi, de asemenea, expuși la o gamă largă de lideri în domeniul sănătății publice și practicieni care lucrează în domeniul sănătății publice, făcând schimbări reale în beneficiul sănătății populației. Se pune accent pe aspectele globale ale sănătății publice și pe amenințările și provocările emergente, iar cursul atrage studenți din întreaga lume.

DETALIILE CURSULUI

Conținutul programului se bazează pe Programul de examinare a diplomelor (Partea A) pentru participarea la Facultatea de Sănătate Publică din Marea Britanie, acest MPH cuprinde două semestre predate plus o componentă bazată pe cercetare. Semestrele 1 și 2 implică un amestec de prelegeri formale, tutoriale și de lucru în grup și Semestrul 3 se concentrează pe disertație.

Semestrul 1 module

Introducerea conceptelor, metodologiilor și abordărilor de bază, cu accent pe gândirea critică și aplicarea noilor cunoștințe:

 • Determinanți ai îmbunătățirii sănătății și sănătății (Pt 1)
 • Statistici medicale
 • Sănătate publică

Semestrul 2 module

Concentrați-vă pe practica de sănătate publică în cele trei domenii / module principale:

 • Determinanți ai îmbunătățirii sănătății și sănătății (Pt 2)
 • Sisteme de sănătate și asistență socială
 • Protecția sănătății

Module opționale:

 • Avansat de Sănătate Publică
 • Global Health

Semestrul 3

Elevilor li se cere, de asemenea, să finalizeze un proiect de disertație adecvat, discret, academic sau de serviciu pentru a integra și a pune în aplicare cunoștințele și abilitățile legate de sănătatea publică. Pot exista oportunități de a colabora cu organizațiile locale de sănătate publică și pot fi aranjate oportunitățile de a desfășura proiecte în zonele insuficient deservite de LMIC.

EVALUARE

Evaluarea se face printr-o varietate de metode, inclusiv examinări scrise, sarcini scrise și prezentări orale. Este necesară o disertație de 10-15.000 de cuvinte.

ÎNVĂȚĂMÂNT ȘI PREDARE

La Queen's, ne propunem să oferim un mediu de învățare de înaltă calitate care să încorporeze curiozitatea intelectuală, inovația și cele mai bune practici în procesul de învățare, predare și sprijin pentru studenți, pentru a permite elevului să-și atingă întregul potențial academic.

În acest curs, facem acest lucru oferindu-ne o serie de experiențe de învățare care permit studenților noștri să se angajeze cu experți în domeniu, să dezvolte atribute și perspective care să le doteze pentru viața și munca care să-și îmbunătățească dezvoltarea ca studenți independenți, pe tot parcursul vieții.

Clasele sunt dimineața și după-amiaza printr-o combinație de cursuri, experiențe practice și studii de auto-dirijate pentru a spori capacitatea de angajare.

64449_pexels-photo-220723.jpeg

CERINȚE DE INTRARE

A 2.1 Diplomă de onoare sau mai mult într-un subiect de sănătate sau o calificare echivalentă acceptabilă de către universitate. Pot fi luate în considerare dovezi privind calificări profesionale sau experiență echivalente, în cazul în care un solicitant nu îndeplinește cerința academică prealabilă. Solicitanților li se poate cere să efectueze un interviu.

INFORMAȚII SUPLIMENTARE PENTRU STUDENȚII INTERNAȚIONALE

Studenții internaționali (pentru care limba engleză nu este prima lor limbă) trebuie să fie capabili să demonstreze competența lor în limba engleză pentru a beneficia pe deplin de studiile lor. De asemenea, resortisanții din afara SEE trebuie să îndeplinească cerințele de imigrare în Marea Britanie pentru viză și imigrație (UKVI) pentru limba engleză în scopuri de viză. Se impune obținerea unui scor IELTS * de 6,5, cu cel puțin 6,0 în orice componentă, sau o calificare echivalentă acceptabilă de la Universitatea (* luată în ultimii 2 ani).

Dacă aveți nevoie să vă îmbunătățiți abilitățile de limba engleză înainte de a intra în acest program, partenerul nostru INTO Queen's University Belfast oferă o gamă largă de cursuri de limbă engleză. Aceste cursuri intensive și flexibile sunt concepute pentru a vă îmbunătăți abilitatea de a intra în acest program.

PERSPECTIVELE DE CARIERĂ

Absolvenții MPH vor avea fundația de competențe și cunoștințe pentru a-și continua oportunitățile de carieră în domeniul sănătății publice în sectorul sănătății și al asistenței sociale, în organizațiile neguvernamentale din domeniul sănătății (ONG-uri) și în departamentele de cercetare și cercetare din universități.

La terminarea cursului, absolvenții sunt bine plasați pentru a efectua examenele profesionale ale Facultății de Sănătate Publică din Marea Britanie sau Irlandeză și pot continua să urmeze o carieră în domeniul sănătății publice, fie la nivel local în Regatul Unit / Irlanda sau la nivel internațional, inclusiv în carieră concentrată pe nevoile de sănătate ale LMIC

De-a lungul cursului, elevii vor avea ocazia de a se conecta cu potențialii angajatori.

Regimul postuniversitar al reginei se bucură de avantaje excepționale. Inițiativele unice, precum Degree Plus și Researcher Plus, susțin angajamentul nostru față de capacitatea de angajare, în timp ce programele executive și leadership inovatoare, alături de integrarea sterlinelor cu experți în afaceri, ajută studenții noștri să obțină poziții de lider cheie atât la nivel național, cât și internațional.

Ce tipuri de locuri de muncă fac studenții după finalizarea masteranzilor în domeniul sănătății publice?

Unii dintre studenții noștri continuă să continue cursurile de doctorat. studiu în domeniile de cercetare în domeniul sănătății și epidemiologie aici, în Irlanda de Nord, în alte părți ale Regatului Unit și în străinătate.

Alți studenți continuă să lucreze atât în sectorul privat, cât și în cel public. Următoarele sunt câteva dintre lucrările pe care le-au luat:

 • Senior Specialist de reglementare la Beam Suntory
 • Consilier în domeniul sănătății, Medair, regiunea Orientul Mijlociu
 • Cercetător postdoctoral, Queen's University Belfast
 • Absolvent absolvent, Kerry Group
 • Student DPhil în domeniul sănătății populației, Universitatea din Oxford
 • Coordonator de proiect la Salvați Copiii Internaționali
 • Ph.D. Student CPH
 • Dieteticieni înregistrați, Craigavon
 • Membru al echipei de proiect, Irlanda de Nord Baby Hearts Study
 • Specialistul la programul de epidemiologie la Departamentul de Sanatate din Pennsylvania

TAXE

Există o serie de opțiuni de finanțare și bursă disponibile pentru cei care au în vedere studiul la Queen's.

Credite postuniversitare

Departamentul pentru economie va oferi un împrumut cu taxă de școlarizare de până la 5.500 de lire sterline pe student NI / EU pentru studii postuniversitare.

Un sistem de împrumuturi postuniversitare în Marea Britanie oferă împrumuturi garantate de guvern de până la 10 609 de lire sterline pentru cursuri de masterat și predare în toate domeniile. Criteriile, eligibilitatea, rambursarea și informațiile privind cererile sunt disponibile pe site-ul guvernului britanic.

Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ... Citeste mai mult

The Faculty of Medicine, Health & Life Sciences at Queen’s University Belfast has a reputation for excellence in education and research - a reputation which is reflected in our position in the top ten universities in the UK for Research Intensity. Citește mai puţin