MEng în Inginerie Biomedicală

Generalități

Programul de descriere

Inginerii biomedicali își folosesc cunoștințele și înțelegerea tehnică pentru a ajuta oamenii să trăiască mai mult, mai sănătoși, mai fericiți. Înveți o gamă largă de abilități de inginerie, îți dezvolți abilitatea de a colabora și de a rezolva problemele și lucrezi la proiecte în medicină și biologie, cu potențial de schimbare a vieții.

Studiați multe materii, inclusiv matematica, mecanica, nanotehnologie, biomateriale, inginerie electronică, fiziologie, programare și proiectare. Dezvolți o înțelegere profundă a principiilor fundamentale de inginerie și o cunoaștere extinsă a modului în care funcționează corpul uman.

Pe măsură ce treceți pe parcurs, avansați spre studii mai avansate de inginerie, care aplică aspectele cantitative ale analizei și proiectării inginerești pentru o gamă largă de probleme biomedicale.

De asemenea, aveți acces la o serie de facilități de ultimă generație. Acestea sunt concepute pentru a sprijini activitățile practice pe subiectele care fac obiectul acestui domeniu. Acest lucru creează o comunitate interdisciplinară din care faceți parte.

Programul de studiu

Toți studenții Inginerie Biomedicală urmează un program obligatoriu de studiu pentru primii doi ani, care acoperă subiecte de inginerie fundațională, precum matematică, calcul, electronică și mecanică și să vă dezvolte înțelegerea corpului uman.

În cel de-al doilea an, aplicați aceste abilități la probleme practice printr-un proiect de proiectare inginerească, unde lucrați în echipe pentru a rezolva provocările locale și globale, cum ar fi necesitatea unei tehnologii de asistență cu costuri reduse în lumea în curs de dezvoltare sau proiectarea de echipamente care să ajute paralimpicii.

În al treilea și al patrulea an, alegeți module adaptate intereselor dvs. și puteți specializa într-unul din cele patru Pathways :

 • Inginerie biomedicala
 • Inginerie Electrică
 • Inginerie Mecanică
 • Bioinginerie computerizată (nou pentru intrarea în 2020)

Acoperiți module de bază și opționale și un proiect de grup în acest an. Indiferent de Pathway care o alegeți, studiați un amestec de module de bază și module opționale.

Studiul dvs. atinge nivelul de master în al patrulea an, inclusiv module avansate de la cursul nostru de Master în Inginerie Biomedicală, pe care l-am predat din 1991. Studierea la acest nivel înseamnă că absolvenții necesită mai puțini ani de experiență în muncă pentru a deveni un inginer autorizat.

În plus, un proiect individual important în ultimul an vă oferă șansa de a vă prezenta abilitățile de cercetare și management de proiect. Aceasta începe la începutul anului universitar și durează până la jumătatea lunii iunie.

Transfer între cursuri

Oferim și acest curs cu un an în străinătate și cu un an în industrie. Studenții interesați de aceste oportunități ar trebui să solicite acest curs (BH9C) în primă instanță. Transferul în anul în străinătate sau în opțiuni industriale este posibil până la începutul celui de-al treilea an, la finalizarea programului comun în anii unu și doi. Trebuie să îndepliniți anumite cerințe academice pentru a fi eligibil pentru transferul la cursul An Outroad.

Departamentul oferă, de asemenea, un nou MEng în bioinginerie moleculară. Principala diferență între acest curs și noul curs este că Ingineria Biomedicală adoptă o abordare de sus în jos, analizând mai întâi întregul organism, leziuni sau probleme și apoi lucrând la nivel celular. În schimb, Bioinginerie moleculară ia o abordare de jos în sus, mai întâi analizând celulele și moleculele, apoi formându-se de la țesuturi și organe la întregul organism sau la om.

Transferul între inginerie biomedicală MEng și bioinginerie moleculară MEng este rar și ar fi trebuit să îndepliniți cerințele de intrare pentru ambele programe.

Dacă sunteți student internațional, transferul la un curs diferit poate avea un impact asupra vizei dvs. de nivel 4.

129009_photo-1567427018141-0584cfcbf1b8.jpgMichael Longmire / Unsplash

Acreditare profesională

Acest grad este acreditat profesional de către următoarele organizații în numele Consiliului de Inginerie:

 • Instituția de Inginerie și Tehnologie (IET)
 • Instituția inginerilor mecanici (IMechE)
 • Institutul de Materiale, Minerale și Minerit (IOM3)
 • Institutul de Fizică și Inginerie în Medicină (IPEM)

Acreditarea vă va pregăti pentru o carieră în domeniul dezvoltării rapide a bioingineriei. Oferă o bază tehnică pentru carierele în inginerie, demonstrând că ai atins un standard de competență recunoscut în industrie.

Obținerea unui master integrat acreditat profesional (MEng) înseamnă că ați satisfăcut primul pas pentru a deveni un inginer autorizat (CEng) în domeniul ales prin satisfacerea cerințelor educaționale ale înregistrării profesionale. Pentru a obține statutul de Chartered, va trebui să vă demonstrați capacitatea de a îndeplini competențe suplimentare la nivel de absolvent descrise în UK-SPEC al Consiliului de Inginerie.

Un CEng este o calificare extrem de respectată obținută de profesioniștii care lucrează în inginerie, ceea ce poate duce la un potențial de câștig mai mare și perspective mai bune de carieră.

Înregistrarea profesională aduce, de asemenea, recunoașterea internațională a calificării dvs., care este deosebit de utilă pentru studenții care se pregătesc pentru o carieră în străinătate.

Căutăm acreditare de la Instituția Proiectanților de Inginerie (IED), dar suntem optimiști că vom avea succes în acest sens.

Associateship

La fel ca și gradul principal de Imperial, veți primi și premiul Asociației Asociației Orașului și Guildurilor din Londra (ACGI) la finalizarea acestui curs.

Institutul City and Guilds of London este unul dintre cele trei Colegii istorice care s-au reunit pentru a forma Imperial College London în 1907.

Taxele de școlarizare și finanțare

Vom percepe taxe de școlarizare pentru fiecare an care durează cursul dvs. Taxa pe care o veți percepe se bazează pe starea ta, care este determinată de reglementările guvernamentale.

Taxe de școlarizare (Studenți de origine și UE)

Intrare 2020

9.250 lire sterline pe an

Vă rugăm să rețineți că taxa pe care o plătiți poate crește anual cu o sumă legată de inflație și aprobată de Parlament în baza Regulamentului privind taxele studenților (Indicele inflației) din 2006 - în prezent, măsura inflației utilizate este RPIX.

Finanțare guvernamentală

Dacă sunteți student la casă, puteți solicita un împrumut cu taxă de la guvernul britanic pentru a acoperi întregul cost al școlarizării pentru fiecare an al cursului.

Puteți solicita, de asemenea, un împrumut de întreținere testat prin mijloace pentru a vă ajuta la costurile de viață.

Studenți din UE / SEE

Guvernul Regatului Unit a confirmat că studenții UE / SEE începând de la Colegiu în anul universitar 2020-21 vor continua să plătească rata de școlarizare Acasă pe toată durata cursului. Aceasta include accesul la împrumutul pentru taxele de învățământ pentru studenții UE care au locuit în Spațiul Economic European de cel puțin trei ani înainte de studiu și accesul la împrumutul de întreținere pentru studenții UE au rezidență în Marea Britanie de cel puțin cinci ani.

Pentru cele mai recente actualizări despre implicațiile „Brexit”, consultați paginile web ale Imperialului și ale Uniunii Europene.

Taxe de școlarizare (studenți de peste mări și Insule)

Intrare 2020

31.750 de lire sterline pe an

Ar trebui să vă așteptați și bugetul pentru taxa de școlarizare crește în fiecare an cu o sumă legată de inflație. Măsura inflației utilizate va fi valoarea Indicelui prețurilor de vânzare cu amănuntul (RPI) în aprilie a anului calendaristic în care începe sesiunea academică. De exemplu, valoarea RPI din aprilie 2019 se va aplica taxelor pentru anul universitar 2019-2020.

Cariere

Forbes ocupă inginerie biomedicală drept cel mai bun loc de muncă în inginerie și IT (estimare de zece ani estimată din Biroul SUA de Statistică a Muncii). Gradele noastre nu vă vor pregăti doar pentru o carieră în domeniul bioingineriei, în creștere rapidă, dar vor oferi și o bază tehnică pentru carierele în inginerie mecanică, inginerie electrică și electronică, inginerie de materiale și fizică medicală. Unii absolvenți își lansează, de asemenea, propriile companii de startup, în timp ce alții se aplică pentru a intra în programe medicale absolvente.

Absolvenții recenți ai Departamentului au devenit:

 • Inginer dezvoltare dispozitive, Roche
 • Inginer absolvent, Jaguar Land Rover
 • Doctorand, ETH Zurich
 • Programator de cercetare, MIT
 • Savant clinic stagiar, Spitalul King’s College
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for ... Citeste mai mult

A community of problem-solvers dedicated to finding innovative solutions to the world's biggest challenges. Imperial College London is a world top ten universities with an international reputation for excellence in teaching and research. Citește mai puţin