Filter
M.D.
Slovacia Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Studii Medicale de Top în Slovacia 2019

Un Doctorat în Medicină este un program de studiu superior care necesită cel puțin șase ani de studiu, cercetare și practică. Pentru a obține un MD, studenții trebuie să termine școala medicală și apoi un stagiu și rezidența la un spital general sau la o clinică de specialitate.

Republica Slovacă este un stat fără ieșire la mare din Europa Centrală. Ea are o populatie de peste cinci milioane de oameni. Principalele motive pentru a vizita Slovacia sunt frumusețea naturală, istoria vie și de mari oportunități pentru relaxare. Slovacii sunt oameni prietenoși și liniștit trăiesc într-un stat democratic liber. Comenius Univerzity este cea mai veche universitate slovacă existente, în Bratislava.

Studii Medicale în Slovacia

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

Results

Pavol Jozef Safarik University

Programul în limba engleză este în vârstă de 15 de ani, iar peste 600 de studenți internaționali s-au finalizat cu succes studiile și a obținut o diplomă în domeniul medi ... [+]

Programul în limba engleză este în vârstă de 15 de ani, iar peste 600 de studenți internaționali s-au finalizat cu succes studiile și a obținut o diplomă în domeniul medicinei generale sau stomatologie. Facultatea de Medicină oferă studii universitare pentru studenții internaționali în două ramuri medicale:

Medicină generală - cursul durează 6 ani (12 termeni) Medicina dentara - cursul dureaza 6 ani (12 clase) Ambele - Medicina Generala si Medicina Dentara - sunt disponibile pentru studentii internationali cu o buna cunoastere a limbii engleze. Facultatea de Medicină este în strânsă legătură cu Spitalul de predare din Košice, în care educația practică în disciplinele clinice se efectuează. Ultimii ani de studiu sunt preocupați de pregătire practică în spitale și institute de îngrijire a sănătății.... [-]

Slovacia Košice
September 2019
La zi
6 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză