Filter
M.D.
Oceania Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Studii Medicale de Top 2019 în Oceania

Un Doctorat în Medicină este un studiu foarte avansat care durează aproximativ șase ani de muncă. Multe programe de MD necesită o combinație de prelegeri, lucrări de cercetare și experiență clinică pentru a-i certifica pe studenți ca medici.

Oceania este format din insule din sudul, vestul și centrul Oceanului Pacific, inclusiv Melanezia, Micronezia și Polinezia. Termenul este uneori extinsă pentru a include Australia, Noua Zeelandă, și Arhipelagul Malay.

Doctorat în Medicină în Oceania

Citeste mai mult Citește mai puţin

Results

Bond University

Programul medical este format din două grade secvențiale - Bachelor de Studii Medicale (BMedSt) și doctor în medicină (MD). Toți studenții selectați pentru intrarea în pr ... [+]

Acest program este deschis în prezent doar cetățenilor australieni, rezidenți permanenți australian, titulari ai unei vize umanitare din Australia și Noua Zeelandă cetățeni (dar nu Noua Zeelandă rezidenții permanenți).

ACADEMICĂ CERINȚE DE INTRARE Programul Medical ^ este format din două grade secvențiale - Bachelor de Studii Medicale (BMedSt) și doctor în medicină (MD). Toți studenții selectați pentru intrarea în program medical ^ va trebui să completeze atât BMedSt și MD. Ambele grade sunt acordate la finalizarea anului 5. Programul Medical ^ începe cu Bachelor de Studii Medicale (BMedSt), care este un program de licență și, astfel este deschis absolven... [-]
Australia Robina
January 2020
La zi
252 săptămâni
Campus
Citiți mai multe în limba engleză