Doctorat în Medicină în Nicaragua

Studii Medicale de Top în Nicaragua 2018

Master

Un MD, sau Doctorat în Medicină, este o realizare academică ce poate fi obținută după mai mulți ani de studiu. Acest titlu este oferit studenților care au demonstrat că dețin toate cunoștințele și experiența de care este nevoie pentru a practica medicina.

Nicaragua este o țară în America Centrală. Nicaragua a fost introdusă de către conchistadorii spanioli în secolul al 16-lea. Școli și cursuri de spaniolă sunt disponibile în cele mai multe orașe, în special Granada. Uita-te pentru listări specifice în ghidurile locale, sau pur și simplu întrebați atunci când 'esti acolo.

Studii Medicale în Nicaragua

Citește Mai Mult

Doctor în Medicină și Chirurgie

Universidad Central de Nicaragua
Campus Cu normă întreagă 6 anii September 2018 Nicaragua Managua

Să definească conceptul de sănătate pentru bunăstarea și calitatea vieții evidențiind relevanța socială a educației medicale recunoscând necesitatea unui nou model științific biomedicale și sociale pe care proiectele și fundamenta o nouă paradigmă educațională și de îngrijire în funcție de individ comunitate. Ca răspuns la nevoile tot mai mari și cere sănătate nesatisfacuta majorității populației nicaraguan, într-un context de criză economică și socială politică și un nou context internațional [+]

profilul academic

Să definească conceptul de sănătate pentru bunăstarea și calitatea vieții evidențiind relevanța socială a educației medicale recunoscând necesitatea unui nou model științific biomedicale și sociale pe care proiectele și fundamenta o nouă paradigmă educațională și de îngrijire în funcție de individ comunitate. Ca răspuns la nevoile tot mai mari și cere sănătate nesatisfacuta majorității populației nicaraguan, într-un context de criză economică și politică socială și un nou context internațional.

Nume carieră: Medicină Generală Studii Acordat: MD Tipuri de cursuri: Regular Cerințe de intrare: Diploma High School Cerințe de absolvire: Au trecut subiecții cursei Cerințe de absolvire: Pentru a aproba examenul de monografie sau de studii Practici de studiu: Spitalul Roberto Huembes, Spitalul regional Santiago în Jinotepe, Managua dermatologic Center și alte MINSA Acesta este predat în: Campus Central, Portezuelo și Jinotepe ... [-]