Filter
M.D.
Letonia Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Studii Medicale de Top în Letonia 2019

Un Doctorat în Medicină este un program de studiu superior care necesită cel puțin șase ani de studiu, cercetare și practică. Pentru a obține un MD, studenții trebuie să termine școala medicală și apoi un stagiu și rezidența la un spital general sau la o clinică de specialitate.

Letonia, oficial Republica Letonia, este o țară în regiunea baltică a Europei de Nord. Se învecinează la nord cu Estonia, la sud de Lituania, la est de Rusia, iar la sud-est de Belarus. Letonii sunt un popor baltice, cultural legate de lituanieni. Capitala este Riga, care este acasa, la Universitatea din Letonia, cu mai mult de 23.000 de studenți înscriși.

Studii Medicale în Letonia

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

Results

University of Latvia

During the studies students learn the science and methods of medicine based on human morphology (structure), functions (physiology), psychology, basic clinical practice ( ... [+]

Doctorate în Medicină de Top în Letonia 2019.

During the studies students learn the science and methods of medicine based on human morphology (structure), functions (physiology), psychology, basic clinical practice (anamnesis, overall objective examination, and interpretation of results, manipulation competence), obtains knowledge on health promotion and disease prevention in the context of family and society. After successful completion of the program graduates may enter residency and Ph.D. studies.

The program corresponds to EU standards and professional requirements set for MDs. The obtained degree is in line with European labor market requirements (part of European comparative degree system) and allows free movement within Europe.... [-]

Letonia Riga
September 2019
La zi
6 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză