Filter
M.D.
Italia Tip de studiu: Tot Frecvență: Tot

Studii Medicale de Top in Italia 2019

Un Doctorat în Medicină este un program de studiu superior care necesită cel puțin șase ani de studiu, cercetare și practică. Pentru a obține un MD, studenții trebuie să termine școala medicală și apoi un stagiu și rezidența la un spital general sau la o clinică de specialitate.

Oficial cunoscut sub numele de Republica Italiană, țara se găsește în sudul Europei. Limba oficială este limba italiană și de capital cultural bogat este Roma. Multe dintre cele mai vechi universități lume se află în Italia, în special la Universitatea din Bologna (fondată în 1088). Există trei școli Absolvent superioare, cu "Universitatea statutul ", trei institute cu statut de colegii de doctorat, care funcționează la universitar și nivelul post-universitar.

Studii Medicale in Italia

Citeste mai mult Citește mai puţin
Alte oportunități de program {în țară}

Results

Università Vita-Salute San Raffaele

Programul International MD la Vita-Salute San Raffaele University a fost conceput pentru a promova un nou tip de doctor. Acest medic va poseda valori profesionale umane n ... [+]

Programul International MD la Vita-Salute San Raffaele University a fost conceput pentru a promova un nou tip de doctor. Acest medic va poseda valori profesionale umane necesare, culturale și de a furniza asistență medicală și de a împărtăși idei în lumea globalizată de azi.

Programul MD la San Raffaele Universitatea Vita-Salute se bucură de recunoaștere din partea Organizației Mondiale a Sănătății, Consiliul Britanic Medical general și de către Comisia de învățământ din SUA pentru absolvenți medicale externe (ECFMG®).

Caracteristici cheie ale programului

Caracteristicile principale care fac din programul International MD unic sunt: ​​- Treisprezece credite ECTS - dedicate științelor umaniste: filozofia, etica, științele umane, filozofia științei și limbajul și abilitățile de comunicare sunt studiate pentru pregătirea unui nou medic care are culturale și profesionale fundal necesar în lumea de astăzi globalizată.... [-]

Italia Milan
October 2019
La zi
6 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză
Sapienza University of Rome

Sapienza oferă cursuri de medicină și chirurgie de 6 ani inter-facultate, care este predată în întregime în limba engleză (programul F din cadrul Spitalului Universitar " ... [+]

Medicina a fost predată la Universitatea Sapienza, deoarece Studium Urbis a fost fondată în 1303 de Papa Bonifaciu al VIII-lea. De-a lungul secolelor, Facultatea a acumulat cunoștințe și influență, formând medicamente atât în ​​Italia cât și în Europa și îmbunătățind sănătatea oamenilor. 


În special, Sapienza oferă cursuri de medicină și chirurgie de 6 ani inter-facultate, care este predat în întregime în limba engleză (Programul F din cadrul Spitalului Universitar "Policlinico") și este deschis studenților din întreaga lume. 


Scopul acestui grad este de a educa studenții la cele mai înalte standarde de practică medicală, de a instrui medicii specializați în medicina centrată pe pacient și de a aborda chestiuni cruciale în mecanismele, prevenirea și tratarea bolilor, precum și asistența medicală și știința de bază.... [-]

Italia Rome
October 2019
La zi
6 anii
Campus
Citiți mai multe în limba engleză