Categorii populare

MD Popular

Un Doctor în Medicină (MD) reprezintă cea mai înaltă diplomă pentru medici și chirurgi. În funcție de țarp, acesta poate fi un doctorat profesional (cum ar fi în cazul SUA sau Canadei) sau un program de cercetare (ca și în Marea Britanie sau Germania). Programele de Doctor în Medicină sunt concepute pentru a-i pregăti pe medicii profesioniști foarte bine calificați care ar putea fi capabili de a răspunde provocărilor medicale într-o varietate largă de situații. Programul de studiu pentru un MD combină de obicei instruirea academică și experiența clinică avansată prin practică directă în cabinete medicale, spitale, clinici sau centre medicale. Programele MD pot avea mai multe specializări precum medicina generală, medicina chirurgicală, fizioterapie, ginecologie, cardiologie, oncologie, psihiatrie și altele. Există multe programe de Doctor în Medicină oferite la universități și alte instituții educaționale de top din întreaga lume. Începe căutarea pentru programul de studiu care se potrivește cel mai bine cerințelor tale aruncând o privire la câteva dintre cele mai populare programe MD enumerate mai jos!

Programe Medicale adăugate recent

Caucasus International University

Doctor medic (MD)

Octombrie 31, 2018
Educația medicală este o condiție prealabilă importantă pentru o practică medicală de succes în viitor. Reformele care se produc în țară, internaționalizarea și cerințele învățării integrative rezultă din necesitatea ca educația medicală să coincidă cu standardele internaționale.

IGEC

Studii de licență de medicină și licență de farmacie în diverse universități din Iordania

Septembrie 23, 2018
Lângă Universitatea de Est Facultatea de Medicină este o facultate tânără. Scopul său principal este de a oferi educație medicală, pre și postgraduală, precum și educație medicală continuă. Prin această educație, are ca scop educarea studenților care sunt capabili să rezolve problemele cu care se pot confrunta, care cred că educația medicală este o educ… [+]ație de-a lungul vieții și sunt dedicate servirii omenirii, respectuoase față de pacienții lor, considerate și responsabile și care sunt calibru mare. [-]

Saint James School of Medicine

Programul MD

Septembrie 13, 2018
Vă oferim o educație medicală la îndemână, accesibilă, pentru a vă pregăti pentru o carieră medicală lungă și plină de satisfacții. Programul nostru de top MD acoperă științele de bază și clinice. Programul de 10 semestre vă duce prin Pasul 1 și Pasul 2 al USMLE, până la absolvire cu doctorul de Medicină (MD).

Universități în România

Schimbă locația

Ce este un Doctor în Medicină (MD)?

Ce este un Doctor în Medicină (MD)?

Doctor în Medicină (MD) este o diplomă terminală pentru medici și chirurgi. Programele MD sunt foarte valoroase și oferă studenților la medicină experiența clinică avansată și o bază academică solidă de care au nevoie pentru a face următorul pas în cariera lor medicală. MD se poate referi la două tipuri de studii medicale, în funcție de țară. În țările care urmează tradiția Statelor Unite, MD este un titlu acordat după absolvirea unei școli medicale, pe când în țările care urmează tradiția din Marea Britanie, MD se poate referi la un doctorat de cercetare sau la un doctorat de onoare. În Statele Unite și Canada studenții universitari care doresc să intre la școala medicală trebuie mai întâi să urmeze o educație pregătitoare, sau pre-med. Acest studiu pregătitor implică mai multe activități precum cursuri premedicale, cercetare, experiență clinică, activități de voluntariat, dar și procesul de aplicare.

Care sunt beneficiile unui Doctor în Medicină (MD)?

Un studiu de MD are beneficii importante atât la nivel profesional, cât și la nivel personal. Majoritatea medicilor și chirurgilor au salarii peste medie cade depind desigur de specializarea medicului, de experiența acestuia și de cadrul specific. Medicii sunt foarte căutați în toate colțurile lumii și un alt avantaj pentru urmearea unui MD este stabilitatea muncii pe viitor. Deși meseria de medic poate transporta o taxă emoțională și poate fi stresantă, poate în același timp să fi plină de satisfacții deoarece scopul ei este de a ajuta oamenii, iar medicii au parte de mult respect și recunoaștere pentru munca lor și pentru contribuția lor în comunitate.

Ce se studiază la MD?

Medicii primesc instruire avansată în anatomie și psihologie. Aceștia primesc instruire și în etică și legile practicării medicinei, își dezvoltă competențe de lideri, interacționează cu pacienții și fac practică medicală. Majoritatea medicilor au completat o rezidență bazată pe interesele lor profesionale care durează de obicei cel puțin trei ani. Medicii rezidenți au o varietate de obligații; de exemplu, ei desfășoară examinări fizice, înregistrează istoria pacienților și interpretează informațiile de la laborator. Medicii pot alege din mai multe specializări precum medicină generală, medicină de familie, fizioterapie, stomatologie, neuroștiință, psihiatrie, oncologie, medicină pedriatică, ginecologie, obstetrică, neurologie, gerontologie și nu numai.

La ce fel de carieră te poți aștepta cu un Doctor în Medicină (MD)?

Medicii sunt profesioniști medicali avansați și aproape toată munca lor este legată de tratarea persoanelor de accidente și boli. Aceștia prescriu de asemenea și medicamente, diagnostică afecțiuni, comandă teste de diagnosticare și înregistrează informațiile despre pacient. Un studiu de Doctor în Medicină poate duce la o carieră plină de recompense în spitale, centre medicale, clinici sau cămine de îngrijire medicală. Medicii pot și să își deschidă propriile cabinete private, în loc să aștepte ca un centru medical să îi angajeze.

Care sunt costurile pentru un Doctor în Medicină (MD)?

Costurile pentru un Doctor în Medicină pot varia enorm, în funcție de țară, universitatea sau școala medicală aleasă și tipul programului de studiu. Înscrierea la un program MD poate necesita adesea o investiție semnificativă; totuși, mulți studenți la medicină primesc o anumită formă de asistență financiară. Sunt disponibile burse, granturi, ajutoare și alte tipuri de asistență financiară de la organizații publice și private, angajatori și organizații non-profit. Unele școli medicale oferă alocații, bruse și posibilități de predare în campus pentru a-i ajuta pe studenții la medicină să își plătească educația.

De ce să faci un Doctor în Medicină (MD) Online?

Programele de Doctor în Medicină online le permit studenților flexibilitatea de a studia pentru diploma medicală în timp ce jongleză alte angajamente precum munca sau familia. Totuși, programele MD în întregime online și programele premedicale online sunt rare deoaree pregătirea și instruirea directă în practică este necesară pentru a-i pregăti pe profesioniștii medicali de top pentru muncă. Așadar, de obicei numai unele cursuri la programele MD sunt oferite online.

Care este diferența între MD și Doctorat în Medicină?

MD este adesea confundat cu Doctoratul în Medicină. Deși atât MD cât și Doctoratul sunt programe avansate, absolvenții cu o diplomă de MD sunt asociați cu tratarea pacienților și prescrierea de medicamente, pe când Doctoratul în Medicină este orientat mai mult spre cercetare și necesită predarea unei disertații doctorale.