MD în medicina generală

Novosibirsk State University

Descrierea programului

Citește Descrierea Oficială

MD în medicina generală

Novosibirsk State University

Descriere

headerLa început, Universitatea a realizat că ritmul actual de dezvoltare și specificitatea medicamentelor actuale (introducerea medicamentelor moleculare și personalizate) necesită instruirea medicilor cu cunoștințe suficiente în diferite domenii ale științei. Prin urmare, Programul de Educație Medicală Generală se bazează pe o abordare care combină formarea medicală de înaltă calitate de către specialiști de top în diferite domenii de medicină cu o educație cuprinzătoare în științele naturii, disciplinele sociale și economice, matematică și umană și participarea studenților la proiectele de cercetare. Ideea din spatele introducerii acestei specialități este de a forma doctori / cercetători medicali de înaltă calificare cu experiență în disciplinele clinice și cu abilități de cercetare și cunoștințe de științe naturale necesare cercetării biomedicale. Obiectivul pregătirii clinice de specialitate este de a pregăti medicii cu abilități clinice și critice necesare pentru aplicarea algoritmilor de îngrijire medicală pentru condiții urgente și care pun în pericol viața, prevenirea, diagnosticarea, tratamentul și reabilitarea. Absolvenții programului sunt pregătiți să urmărească cariere preventive, de diagnostic, terapeutice, educaționale și organizaționale și de cercetare; aceștia își pot continua studiile într-un program de stagiu, rezidență, doctorat, conform programelor de educație profesională post-universitară./>

Scopul programului

Scopul programului educațional este de a pregăti medici medicali de înaltă calificare cu experiență în disciplinele clinice și care au abilități de cercetare și cunoștințe de științe naturale necesare pentru cercetarea biomedicală.

Durata studiului

Șase ani universitari.

Limba instructiunilor

Limba engleză este limba de predare în primii doi ani de studiu. În aceeași perioadă, elevii fac un curs intensiv de limba rusă. Începând cu anul 3 de studiu, cursul de instruire este organizat astfel încât cursurile să fie predate în spitale, unde elevii au posibilitatea de a comunica în limba rusă cu pacienții reali și cu propriii lor supraveghetori (profesori).

Cum să aplicați

Cerințe de intrare Acest program poate fi interesant pentru cei care au absolvit o școală, un colegiu sau altă instituție de învățământ și care doresc să se califice ca medic - Medicină Generală.

Procedura de depunere a cererilor și termenele limită Până la data de 15 iulie, trimiteți copii ale următoarelor documente prin e-mail la profesorul asociat Dmitriy Subbotin, Ph.D., dvsubbotin@nsu.ru

  • O copie a certificatului dvs. de diplomă (sau a unui document analogic).
  • Curriculum Vitae al solicitantului.
  • Scrisoare de intentie. În scrisoare, ar trebui să explicați de ce sunteți interesat să studiați la NSU.
  • O copie a paginii de fotografii din pașaport.

Contacte Director al programului - Profesor asociat Dmitriy Subbotin, Ph.D., dvsubbotin@nsu.ru

Taxă de școlarizare

Costul este de 6000 USD pe an.

Această școală oferă programe în:
  • Engleză
  • Rusă


Ultima actualizare March 25, 2018
Durata & Pret
Acest curs este Bazat în Campus
Start Date
Data începerii
Sept. 2018
Duration
Durata
6 anii
Cu normă întreagă
Price
Preţ
4,500 USD
pe an
Locations
Rusia - Novosibirsk, Novosibirsk Oblast
Data începerii : Sept. 2018
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala
Dates
Sept. 2018
Rusia - Novosibirsk, Novosibirsk Oblast
Termen limită de aplicare Contactează şcoala
Data terminării Contactează şcoala