Citește Descrierea Oficială

headerLa început, Universitatea a realizat că ritmul actual de dezvoltare și specificitatea medicamentelor actuale (introducerea medicamentelor moleculare și personalizate) necesită instruirea medicilor cu cunoștințe suficiente în diferite domenii ale științei. Prin urmare, Programul de Educație Medicină Generală se bazează pe o abordare care combină formarea medicală de înaltă calitate de către specialiști de vârf în diferite domenii de medicină cu o educație cuprinzătoare în științele naturii, disciplinele sociale și economice, matematică și umană și participarea studenților la proiectele de cercetare. Ideea din spatele introducerii acestei specialități este de a forma doctori / cercetători medicali de înaltă calificare cu experiență în disciplinele clinice și cu abilități de cercetare și cunoștințe de științe naturale necesare cercetării biomedicale.

Obiectivul pregătirii clinice de specialitate este de a pregăti medicii cu abilități clinice și critice necesare pentru aplicarea algoritmilor de îngrijire medicală pentru condiții urgente și care pun în pericol viața, prevenirea, diagnosticarea, tratamentul și reabilitarea. Absolvenții programului sunt pregătiți să urmărească cariere preventive, de diagnostic, terapeutice, educaționale și organizaționale și de cercetare; aceștia își pot continua studiile într-un program de stagiu, rezidență, doctorat, conform programelor de educație profesională post-universitară.


Scopul programului

Scopul programului Educațional este de a pregăti medici medicali de înaltă calificare cu experiență în disciplinele clinice și de a avea abilități de cercetare și cunoștințe de științe naturale necesare cercetării biomedicale.109979_DSC_7458.jpg


Durata studiului

Șase ani universitari.


Limba instructiunilor

Limba engleză este limba de predare în primii doi ani de studiu. În aceeași perioadă, studenții fac un curs intensiv în limba rusă. Începând cu anul 3 de studiu, cursul de instruire este organizat astfel încât cursurile să fie predate în spitale, unde elevii au posibilitatea de a comunica în limba rusă cu pacienții reali și cu propriii lor supraveghetori (profesori).109980_DSC_0147.jpg


Cum să aplicați

Cerințe de intrare

Acest program poate fi interesant pentru cei care au absolvit o școală, un colegiu sau altă instituție de învățământ și care doresc să se califice ca doctor - Medicină generală.

Procedura de aplicare și termenele limită

Până la 15 iunie, completați formularul de înscriere pe site-ul nostru și furnizați documentele necesare.

  • Solicitanții trebuie să urmeze examene de admitere în chimie și biologie în limba engleză
  • Copia pașaportului (toate paginile)
  • Copie certificat educațional cu apostil
  • Transcrieri academice (transcriere de înregistrare, diplomă / diplome universitare, suplimente de diplomă)
  • 2 fotografii
  • Curriculum vitae
  • Scrisoare motivațională (1-2 pagini)
  • Copie certificat medical de stare generală de sănătate
  • Copii ale certificatelor HIV SIDA


Taxă de școlarizare

Costul este de 6000 USD pe an.

Program predat în:
Engleză

Vezi 1 mai multe cursuri de la Novosibirsk State University »

Ultima actualizare February 13, 2019
Acest curs este Campus based
Start Date
Sept. 1, 2019
Duration
6 anii
La zi
Price
6,000 USD
pe an
Deadline
Iunie 15, 2019
După locații
După dată
Start Date
Sept. 1, 2019
End Date
Iunie 30, 2025
Termen limită de aplicare
Iunie 15, 2019

Sept. 1, 2019

Location
Termen limită de aplicare
Iunie 15, 2019
End Date
Iunie 30, 2025