MBBS (în limba engleză)

Generalități

2 locații disponibile

Programul de descriere

MBBS (în limba engleză)

 • Acest program este locul de construcție a nivel național cu funcții majore, se situeaza pe locul al 4-lea în rândul colegiilor medicale în China.
 • SYSU este unul de 30 de universități calificate de ME a Chinei de a accepta MBBS studenții internaționali.
 • Toate cursurile predate în limba engleză, fără cerințe de competență chinezi limba.
 • SYSU este listat în directorul lume care din învățământul medical și absolvenții programelor de MBBS sunt eligibile pentru a lua examenele de licențiere medicale deținute de consiliile medicale din diferite țări, cum ar fi MCI, PMDC, USMLE, HPCSA, SCHS etc.

Sun Yat-sen Universitatea a fost aprobat ca fiind unul dintre cele treizeci de universități de către Ministerul Educației din China să se înscrie studenții internaționali cu specializare în MBBS (Programul de medicina clinica predate în limba engleză). Programul urmează "Regulamentul provizoriu privind standardele de control al calității engleză-predat medical de licență Educație pentru studenți International in China", și practici principiile academice de consolidare cunoștințe teoretice și concentrându-se pe abilitățile tehnice, studii interdisciplinare și practica clinica.

Sun Yat-sen Universitatea (SYSU) a început programul in2006 MBBS și a câștigat de atunci recunoașterea și aprobarea de către consiliile medicale din India, Thailanda, Nepal și multe alte națiuni. Până în prezent, două loturi de studenți internaționali în valoare totală de 194 de India, Thailanda, Nepal, și alte țări au absolvit cu succes de la Universitatea.

Zhongshan Scoala de Medicina

În primul rând stabilit ca Boji Medical School în 1866, Zhongshan Scoala de Medicina (SYSU-SOM) este cea mai veche scoala de medicina de Vest din China. Astăzi este mândru să stea printre nivel de top de scoli medicale la nivel national. SYSU-SOM detine cel mai mare sistem de asistenta medicala cuprinzătoare în China, inclusiv 5 and3 cuprinzătoare spitale de specialitate și spitale comunitate 13 sucursale, cu peste 11.000 de locuri de cazare, 13 de milioane de vizite de ambulator și 200.000 în pacient interventii chirurgicale in fiecare an. Instituția stă ca un lider în domeniul educației medicale și științifice și de formare, cercetare biomedicala, si ingrijirea pacientului in tara si se bucură de înaltă reputație acasă și în străinătate, în special în Asia de Sud-Est.

Reputație SYSU-SOM pentru educație de calitate, inovație științifică, și a serviciilor sociale a atras o serie remarcabilă și divers de profesori și studenți, cu peste 18.000 de membri full-time facultate și clinicieni, si 8,915 științe medicale și de sănătate studenți și doctoranzi, care include peste 400 de studenți internaționali din 28 de țări. SYSU-SOM are, de asemenea, resurse educaționale medicale de calitate, care ajută la atragerea celor mai buni candidați grad medical.

În plus, studenții noștri au câștigat primul medicale-premiu la Concursul Național de Competențe clinice pentru Colegiul Medical Students timp de trei ani consecutivi. Am stabilit cooperari stabile in invatamantul medical si de cercetare cu multe instituții de renume international, inclusiv Universitatea Johns Hopkins, Institutul Karolinska, UT Southwestern Medical Center, si Universitatea Birmingham.

Cerințe de cultivare

Programul MBBS este alcătuit din șase ani universitari și necesită 284 de credite totale, inclusiv 256 de credite de cursuri obligatorii și 28 de credite de cursuri elective. Există 54 de cursuri în acest majoră, inclusiv 46 clase specializate și 8 cursuri opționale.

Feluri principale

 1. Chineză 2. Introducere în China și culturii chineze 3. Introducere în societatea chineză și cultură (Practice) 4. Chimie 5. Matematica 6. Fizica Medicala 7. Educație Fizică 8. Medical terminologia chinez 9. Chineză medicale 10. Biologie Medical și Biologie celulara 11. Anatomia de bază 12. Etica medicală 13. Anatomia clinică 14. Histologie și Embriologie 15. Fiziologie 16. Biochimie si Biologie Moleculara 17. Imunologie medicale 18. Microbiologie medicală 19. Moleculare Abilitati Medicina 20. Parazitologie uman 21. Patologie 22. Farmacologie 23. Experimental fiziologice Stiinta 24. Fiziopatologie 25. Medicina Preventiva si comunitare de Medicina 26. Statistica medicale 27. Epidemiologie 28. Introducere în bază medicale CoursesDiagnostics 29. Genetica Medicala 30. Medicină Legală 31. Medicina Interna 32. Chirurgie 33. Ginecologie si Obstetrica 34. Pediatrie 35. Medical Imageology 36. Medicina Traditionala Chineza (inclusiv acupunctura) 37. Neurologie 38. Psihiatrie 39. Oncologie 40. Boli Infectioase 41. Ortopedie 42. Medicina de urgenta 43. Otothinolaryngology 44. Aptitudinilor clinice de formare 45. Reabilitare Medicina 46. Practica clinica 47. INFORMATICĂ 48. Psihologie medicală 49. Stomatologie 50. Anestezie 51. Oftalmologie 52. Dermatologie 53. Bazate pe dovezi medicament 54. Medical Literatura de preluare și utilizare

Cerințe de intrare

 1. Elevii ar trebui să vină din țările vorbitoare de engleză. Dacă nu, este necesară un scor minim de 60 cu privire la TOEFL iBT sau un scor minim IELTS de 6.
 2. Cerințe de vârstă: 18 ani sau mai mult.
 3. Senior calificare absolvirea liceului.
 4. Zeci de engleză în înregistrări de liceu ar trebui să fie gradul C sau de mai sus (70 de puncte sau mai sus de 100).
 5. Zeci de matematică, fizică, chimie, biologie și în evidențele de liceu ar trebui să fie gradul D sau mai sus (60 de puncte sau mai din 100), și de gradul C sau mai sus, în cel puțin unul din subiectele între matematică, fizică și chimie.
 6. Înregistrarea bun comportament 7. Stare buna de sanatate (inclusiv fără daltonism) 8. Solicitanții care au absolvit liceul, dar diplomelor de absolvire nu încă primit ar trebui să ofere o documentație suplimentară de la școlile de verificare statutul lor.
 7. Studenții sunt obligați să ia un examen de admitere organizat de Universitatea Sun Yat-sen, care acoperă matematica, chimie, și fizică.
Ultima actualizare Mart 2020

Bursa de studiu Keystone

Descoperă opțiunile pe care ți le poate oferi bursa noastră

Despre facultate

Sun Yat-sen University, originally known as Guangdong University, was founded in 1924 by Dr. Sun Yat-sen (also called Sun Zhongshan), a great democratic revolutionary leader of the 20th century. The U ... Citeste mai mult

Sun Yat-sen University, originally known as Guangdong University, was founded in 1924 by Dr. Sun Yat-sen (also called Sun Zhongshan), a great democratic revolutionary leader of the 20th century. The University is located in Guangdong Province, an area neighboring Hong Kong and Macao, which is at the forefront of China's reform and opening up... Citește mai puţin
Guangzhou , Guangzhou , Zhuhai , Guangzhou + 3 Mai mult Mai Puțin