MBBCH în Medicină (Entry Graduate)

Generalități

Programul de descriere

Privire de ansamblu asupra curs

Programul nostru de absolvire Medicina de intrare este unic în Țara Galilor și unul din doar o mână de programe similare de studiu medical în Marea Britanie deschis la absolvenți de orice disciplină.

Această diplomă accelerată, de patru ani, urmează unui curriculum inovator, integrat, spiralat, conceput pentru a reflecta modul în care medicii abordează pacienții și modul în care pacienții prezintă medicilor.

Veți studia științele biomedicale de bază în contextul medicinei clinice, sănătății publice, patologiei, terapiei, eticii și problemelor psiho-sociale în gestionarea pacienților.

Împreună cu un accent puternic pe abilitățile clinice și de comunicare, veți dezvolta calitățile academice, practice și personale pentru a practica medicina competent și cu încredere.

Procesul nostru de intrare în interviu este structurat astfel încât să țină seama de aceste calități necesare ca medic, după cum se prevede în "Buna practică medicală", și capacitatea de a răspunde rezultatelor "rezultatelor pentru absolvenți". În concluzie:

 • Abilități de comunicare
 • Abilități de rezolvare a problemelor
 • Depășirea presiunii
 • Insight și Integritate
 • Pasiunea pentru medicină / reziliență pentru a reuși


De ce Medicina (Entry Graduate) de la Swansea?

Swansea University Medical School are o reputație de invidiat, fiind clasată pe locul 3 în Regatul Unit și pe cea de top din Țara Galilor (Tabelul 2019 al Ghidului Universității Guardian). De asemenea, este clasat pe primul loc în Regatul Unit pentru mediul de cercetare și cel de-al doilea pentru calitatea cercetării.

Suntem o mică școală medicală cu aproximativ 100 de spații, astfel încât veți beneficia de contacte extinse cu cadrele didactice și veți avea contact cu pacienții încă din primul semestru.

Dacă vorbești limba galeză, poți studia un modul de doctorat de 50 de credite în fiecare an prin intermediul galezei și poate fi eligibil pentru burse interne sau pentru sprijin financiar prin Coleg Cymraeg.

Dacă nu sunteți un vorbitor de limba ucraineană, dar doriți să obțineți câteva abilități de bază în limba galeză, orientate spre setările de asistență medicală, atunci vă puteți înscrie la cursurile noastre unice pentru medicina galeză.

Experiența dvs. în medicină (intrare la stagiu)

Veți avea un nivel înalt de contact clinic structurat, pe măsură ce progresul studiilor dvs. se va desfășura, acoperind următoarele domenii:

 • Clinicile de ucenicie, inclusiv o săptămână de practică de îngrijire medicală
 • Asistență pentru copii
 • Accesorii specializate, inclusiv chirurgie acută, medicină acută, sănătate a femeilor, sănătate a copiilor, sănătate mintală, sub-specialități de medicină și chirurgie și fragilitate.
 • Învățarea bazată pe comunitate
 • Senior Asistență, umblând pe doctorii F1
 • electiv

Medicină (Entry Graduate) Oportunități de angajare

La finalizarea cu succes a cursului, veți absolvi cu o MBBCh Medicină de la Swansea University , permițându-vă să progresați la Fundația 1 într-un mediu clinic.

Cerințe de intrare

Pentru a fi eligibil pentru a aplica pentru Graduate Entry Medicine, trebuie să fi obținut sau să se prevadă că va fi obținută următoarea (sau echivalentă) până la data de 31 iulie a anului în care se intenționează înscrierea:

 • fie o diplomă superioară secundară (2.1), fie o diplomă de primă clasă în orice subiect
 • sau un merit sau o distincție (echivalentă cu 2.1 sau prima) într-o diplomă de masterat integrat
 • sau o secundă inferioară (2.2) PLUS un masterat postuniversitar sau doctorat
 • GCSE Matematică și engleză / galeză la gradul C sau mai sus
 • IELTS 7.0 cu nu mai puțin de 7,0 în vorbire și 6,5 în ascultare, citire și scriere (toți candidații din țările care nu vorbesc limba engleză)

Gradele acordate în alte țări decât Marea Britanie pot fi acceptate dacă se confirmă că acestea sunt echivalente cu premii în sistemul britanic. Dacă dețineți mai mult de o diplomă de licență, se ia în considerare rezultatul celui mai recent grad.

GAMSAT

 • Trebuie să stați la GAMSAT înainte de a aplica. GAMSAT este un test de selecție profesional pentru școli medicale care oferă programe de absolvire a absolvenților.
 • Trebuie să atingeți un scor GAMSAT minim de 50, împreună cu un minim de 50 în Cartea 3 (Motivarea în științele biologice și fizice) pentru a fi luată în considerare.
 • Interviurile vor fi oferite candidaților care îndeplinesc un punct global de deconectare în cadrul GAMSAT, care se stabilește anual după ce toate scorurile au fost primite.

Licențiat în medicină nu este deschis pentru:

 • Solicitanții care s-au înscris anterior într-o diplomă medicală
 • Transferuri de la alte cursuri medicale
Ultima actualizare Mart 2020

Despre facultate

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent t ... Citeste mai mult

Swansea University is a research-led university that has been making a difference since 1920. The University community thrives on exploration and discovery, and offers the right balance of excellent teaching and research, matched by an enviable quality of life. Citește mai puţin