Există o cerere din ce în ce mai mare de profesioniști în nutriție care înțeleg cum dieta poate fi un instrument puternic pentru tratarea bolilor și creșterea stării de bine. În SUA, mulți din acest grup în creștere de profesioniști sunt nutriționiști. În calitate de clinici, antrenori de sănătate, consilieri și educatori, nutriționiștii adoptă o abordare a întregului sistem în ceea ce privește alimentația și sănătatea.
Lucrând individual cu pacienții, nutriționiștii folosesc dieta pentru a afecta afecțiuni cronice, cum ar fi tulburările autoimune și diabetul. Cu toate acestea, nutriția este un domeniu în evoluție. Profesioniștii în nutriție lucrează, de asemenea, la creșterea sănătății sistemelor alimentare, la crearea de programe de educație nutrițională, la dezvoltarea practicilor agricole regenerative și la dezvoltarea meniurilor terapeutice. Oricare ar fi cariera lor, nutriționiștii împărtășesc un obiectiv comun: de a ajuta oamenii să-și găsească drumul către o sănătate mai bună cu nutriția alimentară integrală.
Înțelegând știința din spatele celor mai fundamentale elemente de bază ale dietei noastre, nutriționiștii au puterea de a aborda bolile cronice și bunăstarea pentru indivizi și comunități.
Curriculumul nostru extinde obiectivul nutriției pentru a oferi elevilor o perspectivă mai nuanțată asupra alimentației și sănătății. Cu un curriculum care se concentrează pe patru domenii cheie, îi împuternicim pe absolvenții noștri să privească fiecare pacient și comunitate într-un mod cu adevărat holistic.
Nutriția clinică. Aflați interacțiunile complexe pe care nutrienții și fitochimicalele le joacă în corpul uman. Evaluează cu atenție cercetările nutriționale emergente.
Nutriția comunității. Aflați nutriția bazată pe populație și factorii determinanți ai sănătății, cum ar fi accesul la alimente, educație și politici. De asemenea, explorați influențele economice, culturale și sociale asupra nutriției.
Nutriție culinară. Aflați principiile și aplicarea pregătirii alimentelor în bucătăria didactică. Elaborați rețete și meniuri pentru a susține sănătatea.
Nutriția mediului. Aflați peisajul sistemelor alimentare locale și globale, acordând o atenție specifică practicilor organice și durabile. Urmând sămânța la masă, explorați relația dintre producția și utilizarea alimentelor, luând în considerare facilitatorii de mediu, sociali și economici și barierele de a proiecta comunități sănătoase.