HEALTHCARESTUDIES

Masterate în Arte de Top în Statele Unite ale Sf. Ludovic în Statele Unite ale Americii 2021

Un masterat sau MA este un program educațional foarte specializat care le oferă studenților o educație aprofundată în domeniul pe care îl aleg. Mulți studenți aleg să facă un masterat pentru a-și îmbunătăți șansele de a găsi un loc de muncă bine plătit și competitiv.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

Saint Louis este situat în Missouri, Statele Unite ale Americii. Orasul este casa unor universitati extrem de acreditate. Absolvenții de IT de la diferite instituții de învățământ superior începe, în general, profesia lor în oraș.

Contactează Direct Școlile pentru Masterate în Arte în Statele Unite ale Sf. Ludovic în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

Master în Arte în Promovarea și Promovarea Sănătății

Fontbonne University College of Education and Allied Health Professions
MA
Engleză

Master of Arts în Promovarea și Promovarea Sănătății Puteți îmbogăți bunăstarea persoanelor, familiilor și comunităților cu cunoștințele acumulate de la Masterul de Arte al Un ...

Citeste mai mult