HEALTHCARESTUDIES

Masterate în Arte de Top în Statele Unite ale East Lansing în Statele Unite ale Americii 2021

Un masterat este un program de învățământ superior dorit de mulți studenți. Obținerea unei diplome de MA demonstrează ani de muncă grea și dedicație pentru un anumit domeniu, iar asta le poate arăta angajatorilor că absolvenții dețin cunștințe și sunt pregătiți să facă față unui loc de muncă riguros.

Statele Unite ale Americii este o țară mare în America de Nord, adesea menționată ca "SUA ", "SUA ", "Statele Unite ", "America ", sau pur și simplu " Statele ". Colegii americani sunt finanțate de către "predare " percepute studentului, care este de multe ori destul de scump, foarte frecvent ajungând în zeci de mii de dolari pe an.

East Lansing, Michigan este cunoscut pentru una dintre universitatile de top din SUA, Universitatea de Stat din Michigan. Din acest motiv, cartier centrul orașului este alcătuită în principal din cartierele studentesti.

Contactează Direct Școlile pentru Masterate în Arte în Statele Unite ale East Lansing în Statele Unite ale Americii 2021

rezultate găsite Filter

MA în psihologie

Michigan State University College of Social Science
MA
Sept 2021
Engleză

Psihologia este o știință preocupată de gânduri, sentimente și comportamente. Psihologii studiază multe subiecte, inclusiv: modul în care oamenii percep lumea cu cele cinci si ...

Citeste mai mult